Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теми "без розділу"

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 04 вересня 2009, 00:56 
Офлайн

Повідомлення: 1118
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
Цитата:
Grindex пише:
Ага, росіяни не слов'яни, і вони розмовляють не слов'янською мовою, а угро-фінською.

коротше, там може бути "повна жопа".
Я колись проживав у місті Бранденбург на Хафелі.
Поцікавився інф. про землю Бранденбург (це трохи інша тема, ніж місто, але близька).
Виявилося, що ті "фріци", які там с хрен знає якого віку жиють ... чистокровні слов'яни.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 04 вересня 2009, 01:05 
Офлайн

Повідомлення: 4424
Цитата:
Капітан пише:
А чого болгари не є словянами... перший раз таке чую...

Цитата:
Grindex пише:
Про болгар не знаю, тому спорити не буду,

От як цікаво пише про болгар Вікіпедія: Болгари походять від слов'янських племен східної частини Балканського півострова, які в 7—9 ст. асимілювали кочові племена булгар (т. з. протоболгар), перейнявши їх етнічну назву. Болгари поділяються на кілька етнічних груп: рупців, полянців, балканців, шопів, македонців.
Навіть профільтрувавши, не зовсім ясно, хто кого асимілював, і чому слов'янські племена взяли собі за назву ім'я племені кочівників. Болгари - племя тюркського походження, які прийшли на теперішні свої місця десь з під Волги. А постільки "слов'янський котел" тоді дуже кипів, ясна річ, що "асимілювалися", тобто перемішалися з південними слов'янами на стільки, що перебрали їхню мову (перебрали, то перебрали, але, як і у наших північних сусідів, нє-нє, тай вилізе на поверхню якась "азія-с" :D ), пізніше їх здорово підкопилили турки, так що з цієї мішанини визначити скільки у кого слов'янської, чи азіатської крові, питання чисто риторичне і недоречне, тай не можливо мабудь.
Все сказане у тій чи іншій мірі відноситься і до інших народів. "Чистих націй" на сьогоднішній день не існує, хіба-що якийсь сучасний Лівінгстон відкопає у джунглях Амазонії якесь невідоме, етнічно чисте, "нерозбавлене" племя... :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 04 вересня 2009, 01:07 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
Люди! Вгомоніться!!! Зображення
Ви зара добалакаєтесь, як казав Шевченко: "І ми не ми, і німці не німці".

Болгари є слов"яни! Лиш їх етнонім походить від волзьких булгар - тюрків, котрі із-за Волги прийшли у Фракію (Спартак був фракієць) і повністю асимілювались з тими племенами.
http://uk.wikipedia.org/wiki/Булгари

Тут десь появлялись іспанські коломияни, то вони мають добре знати чого ми живемо у Галичині...

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 04 вересня 2009, 01:10 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
Ага , ше мож порівняти Галичину і румунську Галацію... так ми і до Марсу дійдемо...

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 04 вересня 2009, 01:15 
Офлайн

Повідомлення: 4424
Цитата:
Капітан пише:
Ага , ше мож порівняти Галичину і румунську Галацію... так ми і до Марсу дійдемо...
Ну, чому: Галичина, Галлія, Галілея (батьківщина Ісуса); я вже десь чув про такі паралелі... :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 04 вересня 2009, 01:29 
Офлайн

Повідомлення: 229
Цитата:
myrko пише:
... Галілея (батьківщина Ісуса)
а франківські, якогось шпака на герба зачіпили. Лохи.
:D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 04 вересня 2009, 01:33 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
myrko пише:
я вже десь чув про такі паралелі...
ага... :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 04 вересня 2009, 01:37 
Офлайн

Повідомлення: 742
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
коротше, там може бути "повна жопа". Я колись проживав у місті Брандербург на Хафелі. Поцікавився інф. про землю Брандербург (це трохи інша тема, ніж місто, але близька). Виявилося, що ті "фріци", які там с хрен знає якого віку жиють ... чистокровні слов'яни.

Ото почав розкопувати інфу про росіян і їх слов'янську приналежність і то дійсно таки повна "Ж". коли я називав росіян слов'янами то виходив з того що мну вчили в школі і потім в італії на уроках історії слухав лекції про другу світову де показували якись документ якогось там "фацика" про те що треба зробити зі слов'янськими народами де точно пам'ятаю була Росія, але дотошні фрійці теж відей не ту історію вчили.

Ото прочитав тіко що про те що росіяни кажут про самих себе:
Цитата:

Русский этнос сформировался из слияния следующих составляющих: славян, пришедших на территорию южной и северной России из центральной Европы (впоследствии разделившиеся на племена северо-востока Руси — русь, словене ильменские, кривичи, вятичи,северяне и радимичи), скифов, бывших историческими обитателями причерноморских районов (только не тех, что с "раскосыми и жадными глазами" - такой образ лженаучен; в то время скифы - народ приемущественно нордической расы, в настоящее время из их прямых потомков сохранились только осетины) и остготов. В меньшей степени на формирование русского народа сказалась позднейшая ассимиляция части финно-угорских племен (чудь, меря, мещера, мурома) живших на северо-восточных территориях колонизируемых славянами. шменно они принесли русскому народу балтидные расовые признаки, в то время как в древности среди основных предков русских преобладал нордический облик. То есть, будучи по языку славянским, русский этнос в значительной степени близок балто-германцам, а также древним реликтам индоевропейской общности — скифам, что отражено в антропологических исследованиях. Краткая схема происхождения европеоидных народов показывает, насколько тесной была историческая связь между ними и сколь близко культурно-расовое родство всех североевропейских народов[25][26]

На основании этого факта в XIX веке некоторые польские историки (например, Духинский) вообще отказывали русским (великороссам) в принадлежности к славянам (Духинский считал, что русские балто-германская смесь с незначительным славянским и угро-финским элементом). Данная теория, с самого начала признанная имеющей не научные, а политические основы, до сих пор имеет последователей. Происхождение русских, украинцев и белорусов до сих пор является вопросом дискуссионным и слишком политизированным, чтобы можно было надеяться на полное его разрешение.

(c) My Webpage

.....і думаю що то таки дуже сильно політизоване питання, щоб мати якусь чітку та об'єктивну картину.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 04 вересня 2009, 01:45 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
Про шпака то всьо дурниці , а повернути Франківську історине ім'я, справді слабо. Я колись по роботі , мав бесіду , з професором Грабовецьким.. він таки підтримав , ідею повернення історичної назви місту.. але далі то не пішло..на жаль , хоча був готовий пакет документів...

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 04 вересня 2009, 01:47 
Офлайн

Повідомлення: 229
Мій знайомий росіянин.
Батько - росіянин.
Мати - з Росії теж.
Дали пошук по прізвищу в Яндексі (щоправда десь на самому початку 2000-х) -
потішались - більшість результатів було з Ленінградської області та з Туркменістану. :D
Тепер ситуація кардинально змінилася - більшість результатів - Расєя.

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 17 з 27 [ 262 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 27  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теми "без розділу"

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення