Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теми "без розділу"




Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 вересня 2009, 15:32 
Офлайн

З нами з: 28 серпня 2009, 03:00
Повідомлення: 49
І аватарки у Вас дещо педерастичні,чи вовк-алкаш,агент-сміт,чи фотки мужиків різних. :D
Хтось з Вас знає,що у мене на аватарці зображено?!


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 вересня 2009, 15:47 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 березня 2008, 03:00
Повідомлення: 229
Ігор ишин, я тобі прощаю.

[size=1]В реченні кома ставиться відразу після слова, а наступне за ним - відділяется пробілом.
Передавайте вітання Вашій вчительці правопису.[/size]


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 вересня 2009, 16:06 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 12717
Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
[QUOTE]Ігор ишин пише : І аватарки у Вас дещо педерастичні,чи вовк-алкаш,агент-сміт,чи фотки мужиків різних.[/QUOTE]

Або Ви будете слідкувати за своєю писаниною , або не будете писати. :cl:

_________________
Зображення


jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 вересня 2009, 16:41 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 10 квітня 2008, 03:00
Повідомлення: 4424
Звідки: Мішкольц, Угорщина
Цитата:
Капітан пише:
Або Ви будете слідкувати за своєю писаниною , або не будете писати.
"От, як розмова почалася, на Ви і без матюків?" (А хто знає, звідки ця цитата? :D )
Цитата:
Ігор ишин пише:
І аватарки у Вас дещо педерастичні,чи вовк-алкаш,агент-сміт,чи фотки мужиків різних.

Капітан, а у тебе шо за "мужик різний" там зображений? :wink: Нє, але дійсно, Ігор ишин, або навчишся нормально спілкуватися, або будеш " тихо сам з собою..." :bc:


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 вересня 2009, 17:13 
Офлайн

З нами з: 07 липня 2008, 03:00
Повідомлення: 742
Звідки: Padova, Italia
Таки дійсно, то відей нашій трембіті скучно стало і вонавін рішила відзначитись в інших темах.

Давй давай Ігорку побільше жовчі, я розумію що до пятниці далеко, робоча неділя важка, в тебе стрес на твоїй роботі, а так легко взяти та обізвати групу не відомих тобі людей
Цитата:
Чудні Ви і дивовижні хлопчики


А потім щей на аватарки перейти, і зробити свої високо/інтелектуально/естетичні коментарі. Браво, у вас буде шалений успіх, я пропоную Вам Виставити свою кандитатуру на президентських виборах. :bc:


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 вересня 2009, 17:17 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 24 червня 2008, 03:00
Повідомлення: 5158
Звідки: Коломия
Ото минуло вже 2 з гаком роки як ми тут сі твчемо на цім форумі, к раптом двері з грюкотом розчинилися і на порозі став ВІН.
-- Хлопці,ну чого Ви нявкаєте?!

Ооо – ми нявкаємо!!! . ми 2 роки ніяк не могли зрозуміти чим же ми тут займаємося. Ну зате тепер уже все стало зрозуміло - Мш НЯВКАЄМО. Усі з відкритими ротами стали прислухатися що ж далі скаже новоприбулий.

- РФ як держава веде нормальну політику – продовжив новоприбулий,- А у випадку війни з РФ,особисто я не піду воювати – так абис знали . ви собі робіт шо хочете, а я забив на то.

- Ви, там я бачу хто з Угорщини,хто з Італії,хто ще з якогось зарубіжжя.А чого Ви, такі гарні і принципові, кинули свою країну,перестали боротися за свої права,поїхали піднімати економіку чужим країнам. От я нікуди не їхав. Я на всьо забив прямо тута. Ото сповнилося мені 26 років , покинув я рабовласників, вони плакали, але я все одно покинув, і відкрив свою справу. Цілий лоток на базарі тримаю. І тепер мені всьо пофігу і рабовласники і жиди.

- А ще нам треба проявити "воинскую смекалку" и задружитися з РФ щоб отримати порівняно дешеві енергоресурси... – несподівано знову перескочив на зовнішню політику новоприбулий.

Ги. Він знає що робити – подумали присутні – він поможе нам подолати кризу, дасть хліба і ковбаси за 2.20 , ну і горівки і видовищ, він же усе знає , аж страшно.

- Пропоную тим хто поїхав за кордон,вернутися на свою Батьківщину,організувати накшталт кооперативів,спілок,союзів , ну на гиблий випадок хоча би кібуц як ото у жидів, яких я ненавиджу. Ну на самий край візьму на базар торгувати.

- А буде гідне життя,гідний рівень достатку,буде й національна самосвідомість,і патріотизм,і бажання відстоювати свої інтереси у всіх мешканців країни.

Таки відау правий був вождь усього пролетаріату, разом з Марксом і рештою матеріалістів – матерія первинна, а всьо решта потім – з жахом усвідомили присутні. О дай нам ковбаси і горілки і ми точно станемо патріотами. Тепер сумнівів уже не залишалося таки ніц.

Після короткого курсу політекономії , який був вислуханий на одному диханні під бурні оплески аудиторії , оратор перейшов на предків.

- Доречі мій прадід загинув у 1939 році захищаючи свою домівку від саветскіх освободітелей. А ваші пращури я так розумію були пристосуванцями,а при Союзі займалися підлабузництвом і блюзнірством.

Він знає про нас усе – з жахом почав усвідомлювати піпл. Але оратор не давав опам`ятатися і знову перейшов до зовнішньої політики.

- Але я не злопам`ятний, на відміну від вас, тому ще раз нагадую – нам треба задружитися з РФ, бо це енергоресурси на шару, а те що шари не буває – то байки – буває. Ба типа в РФ там всі дурні – доста лиш нам здружитися і вони відкриют нам свої крани і все потече по трубах на шару – повірте моєму 26 річному життєвому досвіду. А за таку шару я годен забути чого це загинув мій прадід.

Народ притих, дехто посилено став чухати потилицю пробуючи зрозуміти потаємний хід думок оратора. Побачивши зменшення ентузіазму, оратор продовжив.

- Сиру матері,хлопці! Хай Вас Ваші хазяйва радують подачками-грошовими.А я Вас радувати і веселити не збираюся. Так що так.Сидіть тут ,п..іть,і переварюйтесь у власних цитатах і репліках.

І знову всі задумалися , а хто такі «хазяйва» , і що значить слово «п..іть» - може це справді важливо.

Але оратор остаточно втратив хороший настрій і нарешті задав несподіване питання
Хтось з Вас знає,що у мене на аватарці зображено?!

І тут піпл упав остаточно – це була остання капля, яку не годні були переварити переобтяжені вагою отриманої інформації худі мозги піпла. І усі випали в осадок, паралізовані величчю думки оратора і масштабами проблєм піднятих з мутних глибин історії і до буремного сьогодення. Ні не готовий ще народ до такого. Не годн осягнути всю велич нових ідей подумав оратор і глянув в сторнону дверей, через котрі зайшов.

_________________
Scio me nihil scire


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 вересня 2009, 18:08 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 червня 2007, 03:00
Повідомлення: 750
Звідки: Львів
Прізвище, Ім’я: Ткачук Остап
Дай Боже здоров"я шановні! Давно не бачив таких, тем, та, зрештою, давно сюди не заходив, бо зовсім не цікаво стало, заходив, щоб подивитися фото Миколи про Коломию, єдине, що було цікаво.

На рахунок пана Ігоришина, цілком і повністю його підтримую. Поздавали Ви хлопаки позиції, повтікали, позневірювалися, поки набиралися досвіду, поки вірили, поки прагнули, поки хотіли, загарбники створили таку систему, що не по зубах вона Вам, зламала вона Вас, Вас і Ваше мислення, створили Ви собі стереотип слабенької країни, а все не так страшно як Вам здається. Просто з колін встаньте, помийтесь, побрийтесь, проспіться, на могили до прадідів сходіть, поплачте, подумайте, може десь засвербить ген справжнього українця. Але що тут говорити, білих ворон завжди закльовують. Але ще раз кажу, в системі можна бути її частиною, просто залежно з якого ти сплаву.

_________________
Ніколи не здавайся!


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 вересня 2009, 18:30 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 24 червня 2008, 03:00
Повідомлення: 5158
Звідки: Коломия
Цитата:
HAMBA пише:
На рахунок пана Ігоришина, цілком і повністю його підтримую.

і це також?
Цитата:
а Ваші пращури я так розумію були пристосуванцями,а при Союзі займалися підлабузництвом

воно ж відноситься до всіх, і до тебе також.

мабуть ти віриш і у цю маячню?
Цитата:
и задружитися з РФ щоб отримати порівняно дешеві енергоресурси


щось я тебе не впізнаю.

чи може ти віриш, що коли прибрати Ющенка Тимошенко Януковича і решту по списку то ми станемо жити краще. А якщо забезпечити матеріальний достаток то рівень свідомості від того стане вищий.


_________________
Scio me nihil scire


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 вересня 2009, 18:38 
Офлайн

З нами з: 07 липня 2008, 03:00
Повідомлення: 742
Звідки: Padova, Italia
Цитата:
HAMBA пише:
Просто з колін встаньте, помийтесь, побрийтесь, проспіться, на могили до прадідів сходіть, поплачте, подумайте, може десь засвербить ген справжнього українця.

знаючи твори які написав Хамба і його творчу натуру, я надіюсь це просто метафора, але я так і не розумію чому це пан Ігор ишин має рацію?
Він написав два слова якісь, а потім зїхав на особистість, на родичів, на аваторки, і ти Хамба з ним у цьому згідний? І вчому це він тут біла ворона? я навпаки бачу його як роздутого індика, ті тільки почитай його пости де він пише - всі раби, всі здохляки, А ось я, навіть не я, а мій прадід помер від росіян, але я не буду з ними воювати, але тих хто не українець я готовий "мочіть в сортіре". (Тьфу якесь, а не хлопець)

...в школі таких людей називали: балаболка...


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 вересня 2009, 18:47 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 25 червня 2007, 03:00
Повідомлення: 750
Звідки: Львів
Прізвище, Ім’я: Ткачук Остап
Цитата:
а Ваші пращури я так розумію були пристосуванцями,а при Союзі займалися підлабузництвом

воно ж відноситься до всіх, і до тебе також.

мабуть ти віриш і у цю маячню?


це не маячня.

На рахунок задружитися - це не означає побрататися, а бути діловими партнерами і без всякого братства і політичних нюансів, які можуть зашкодити Україні на зміцненні її як держави Україна.

Цитата:
чи може ти віриш, що коли прибрати Ющенка Тимошенко Януковича і решту по списку то ми станемо жити краще. А якщо забезпечити матеріальний достаток то рівень свідомості від того стане вищий.


Вони від нас залежать, а не ми від них, просто треба це Вам усвідомити.

_________________
Ніколи не здавайся!


Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
 
 Сторінка 5 з 27 [ 262 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 27  Далі




Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теми "без розділу"


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

 
 

 
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення

Новини

Публікації


дитячий магазин

cron
Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB