Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії




 Сторінка 20 з 21 [ 203 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  Далі



Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 квітня 2009, 22:31 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 05 липня 2007, 03:00
Повідомлення: 12473
Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
Цитата:
exp пише:
а шо... нічо...


Правильно каже Марія, пенсіонерка: "...живу так, як і жила: влітку — на селі, тримаємо порося, кури, восени ріжемо і їдемо в місто. Ми не маємо на чому економити, адже маємо своє м’ясо, яйця, картоплю, муку. Купуємо тільки олію, масло, сметану...".
Ще би насіяти соняшнику і завести корову...Зображення

Пам"ятаєте бесіду про "ринок" коло універмагу?!
Я ще тоді казав: як не стане там вуйночок з бараболями-цибулями-фасолями - тоді увидите по чому кукурудзи... в супермаркеті...

А тим часом, поки хитаються долари і євро, поки Москва скаче зі своїми божевільними ідеями "мировых резервновалютных" росіських березових п"ятаків Зображення...
на світову арену виходить титано-гранітний
Зображення

_________________
І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 13 квітня 2009, 21:27 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 06 листопада 2007, 03:00
Повідомлення: 15033
Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Банки: що було, що є і що буде? :cl:


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 14 квітня 2009, 20:28 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 06 листопада 2007, 03:00
Повідомлення: 15033
Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Ісландії, Ірландії і Австрії більше за інших загрожує дефолт :D


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 травня 2009, 15:10 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 10 квітня 2008, 03:00
Повідомлення: 4424
Звідки: Мішкольц, Угорщина
Оптимистический пыл финансовых экспертов и ряда крупных политиков по поводу того, что мир потихоньку начинает выходить из кризиса, решил остудить президент Всемирного банка (ВБ) Роберт Зеллик. Свои опасения по поводу дальнейших трансформаций финансового кризиса он озвучил в интервью испанской газете El Pais.

«То, что началось как глобальный финансовый кризис и стало экономическим кризисом, сейчас становится серьезным кризисом безработицы, и если мы не предпримем меры, существует риск глобального человеческого и социального кризиса с важными политическими последствиями. Это благоприятная почва для популистской и протекционистской политики», — сказал Зеллик, который выразил опасение, что развитие кризиса, если с ним не бороться, приведет к гуманитарной катастрофе.

Президент ВБ согласился с тем, что ситуация нынче менее тревожная, чем было, например, еще в начале года — сокращение экономик замедлилось, но, по его мнению, восстановление будет проходить медленнее и слабее, чем ожидали эксперты и мировые лидеры.

«Остаются опасения по поводу финансовой системы США и уязвимых рынков развивающихся стран, — отметил Зеллик. — США больше зависят от Европы в вопросе безопасности ипотечного рынка, а этот рынок еще должен восстановиться». По его словам, риски остаются в Африке, в части Латинской Америки и, безусловно, Восточной Европе. Многие страны сильно зависят в нынешних условиях от стороннего финансирования. В то же время президент ВБ привел хорошие результаты антикризисных мер в Китае (например, стимулирование автопромышленности).



P.S. Бачив я ті їхні "кітайські" автомобілі і (нажаль) сумні наслідки їхнього використання...


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 травня 2009, 19:57 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 12717
Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
Цитата:
myrko пише : P.S. Бачив я ті їхні "кітайські" автомобілі і (нажаль) сумні наслідки їхнього використання...


У живу не видів , у Італії вони заборонені, навіть корейські авто , що виробляються у Китаї мають мати не меньше 50% корейських деталей. Просто китайці впровадили у життя совіцький принцип кількості , у них навіть діти подібні , ніби з конвеєра , усі жовті і вузькоокі...




_________________
Зображення


jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 31 травня 2009, 15:26 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 10 квітня 2008, 03:00
Повідомлення: 4424
Звідки: Мішкольц, Угорщина
Time: Мировая секс-индустрия терпит убытки.
Жрицы любви также страдают из-за кризиса.


Для секс-индустрии от Бангкока до Берлина наступили тяжелые времена, сообщает Time. Так, в Таиланде общий доход туриндустрии, как прогнозируется, в этом году упадет на 35%, отмечает журналист Уильям Ли Адамс.


«У меня была зарплата 8 тысяч батов (232 доллара) в месяц, а теперь платят всего 6 тысяч. Клиентов у меня нет уже пять ночей. Если просто угостят рюмочкой — уже удача», — призналась стриптизерша Гой из Патпонга, одного из известнейших кварталов красных фонарей в Бангкоке. «Те, кто приходил к нам два-три раза в неделю, теперь ограничиваются одним разом в неделю», — вторит Анке Христиансен из Германии, одна из основателей борделя Hamburg’s Geizhaus. В окрестностях Праги, по данным общественных организаций, работающих с проститутками, закрылось до половины домов терпимости, а остальные сократили свой штат. Та же картина наблюдается в Неваде.

«Но древнейшая профессия просто так не сдается», — отмечает издание, сообщая, что бордели и сауны предлагают клиентам бонусы: бесплатные автобусы, скидки для пенсионеров, дневные абонементы. «Например, в заведении Yes Sir! в Ганновере (Германия) за 111 долларов можно в течение часа заниматься сексом сколько захочется (или пока можется)", — пишет автор. В берлинском Pussy Club условия еще выгоднее — за 98 долларов можно шесть часов заниматься сексом без ограничений, побывать в сауне и солярии и подкрепиться у шведского стола.

Зато обвал национальных валют в некоторых странах благоволит секс-индустрии: например, в Украине, как прогнозируют в местных правоохранительных органах, доходы этой отрасли более чем удвоятся — до 1,5 млрд долларов. В Таиланде курс местной валюты, наоборот, относительно высок, да и стоимость авиаперелета съедает возможную выгоду. «Остается только молиться», — заметила менеджер бангкокского заведения Babylon Sauna, Bed and Breakfast.

Как сообщалось ранее, украинские жрицы любви без особых проблем с законом зарабатывают более $ 700 млн в год.





Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 31 травня 2009, 16:54 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 06 листопада 2007, 03:00
Повідомлення: 15033
Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
myrko, та ясно... рожденний пити не тойво... :D


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 31 травня 2009, 18:46 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 10 квітня 2008, 03:00
Повідомлення: 4424
Звідки: Мішкольц, Угорщина
Цитата:
exp пише:
myrko, та ясно... рожденний пити не тойво...
Ага, або як казав, мій колєга, один відомий в Росії і Чехії бас (царя-Бориса співав у Новій Опері):"Не умеешь петь - не пей!"


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 15 червня 2009, 18:12 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 24 червня 2008, 03:00
Повідомлення: 5158
Звідки: Коломия
[COLOR=red]Український відрив або Десять кроків назустріч Кризі (програма розвитку кризи та подолання країни)[/COLOR]

Цитата:
Протягом більш ніж 17 років існування незалежної України і влада, і суспільство наочно показали, що шлях в майбутнє, яким результативно пішли країни східної Європи, не для України. Ми рішуче відкинули будь-які реформи в економічному та політичному житті і показали, що наш, особливий шлях, полягає у повільному еволюціонуванні від гіршого до найгіршого. З довгожданним приходом Кризи стало остаточно зрозуміло, що для більш ефективної діяльності країни необхідні зовсім не реформи, а простий рух шляхом найменшого опору.

Отже, на сьогоднішній день, першочергову необхідність мають дієві кроки влади, які спрямовані на остаточне усталення порядку речей, який за фактом встановлений в Україні та формалізація всього, що відбувається в країні. Цю Програму аналітики Дурдому подають на розсуд громадськості, як єдину на сьогоднішній день Програму входу і виходу з Кризи. Стверджуємо, що влада вже дієво виконує цю Програму, а, отже, настав час просто формалізувати і законодавчо закріпити її положення. Визнання діючого порядку речей позитивно відіб’ється на суспільстві вцілому, остаточно позбавивши його хибних ілюзій щодо відповідності декларацій практичному стану речей і справжнім цілям найбільших політичних партій України.


Цитата:
Програма розвитку Кризи та подолання Країни

1. Провести спільну зустріч Президента України, прем’єр-міністра України, Голови ВР України та чільників опозиції де прийняти Звернення органів влади до народу України. З метою зниження соціальної напруги в суспільстві, цим Зверненням рекомендувати громадянам розслабитись. Окремою заявою, Секретарю РНБО Р.Богатирьовій, доповнити Звернення. У доповненні рекомендувати народу одержати задоволення.

2. Реформувати Національний Банк України. З числа програмних завдань вилучити положення по те, що головним завданням НБУ є забезпечення стабільності національної грошової одиниці. Вважати основним завданням НБУ гру на курсі обміну гривні до інших валют. Заборонити діяльність «Форекс-клуб» на території України, як організації, що дублює діяльність НБУ не маючи на меті подолати Кризу.

2. З метою економії коштів Державного бюджету України та оптимізації діяльності міністерств і відомств, перевести на самофінансування та госпрозрахунок Державну автомобільну інспекцію України, Контрольно-ревізійне управління, Генеральну Прокуратуру України, суди всіх юрисдикцій, Державну санітарно-епідеміологічну службу та Пожежну охорону.
З метою виконання державного бюджету, дозволити органам ДПА на місцях залишати собі до 50% зібраних коштів.
За попередніми оцінками, такі дії могли б дозволити Україні вже у 3-му кварталі 2009 року надати кредит для МВФ та ЄБРР з метою подолання кризи у країнах Європи та США.

3. З метою відновлення інвестицій в Україну провести переговори з урядами Кіпру, Кайманових і Багамських островів та Бермудів. За оцінками експертів, найболючіше вдарив по економіці України саме відтік інвестицій з цих країн. Зовнішню політику України, таким чином, слід кардинально переглянути в сторону зміцнення стратегічного партнерства не з такими бідними країнами та міждержавними об’єднаннями, як США, Росія та Євросоюз, а з тими, хто справді вкладав мільярди в економіку країни і має найбільший на неї вплив.

4. З метою стабілізації фінансових ринків України, відновлення кредитування населення та бізнесу, Держфінпослуг України спільно з Нацбанком зареєструвати новий тип фінансової установи небанківського типу «Кулєґа».
Фінансова установа небанківського типу «Кулєґа» (далі ФУНТ «Кулєґа») - займається кредитуванням громадян за допомогою «договору ПО-Зш-Кш». Крім того, ФУНТ «Кулєґа», є пенсійно-інвестиційним фондом та фондом, що забезпечує фінансування будівництва соціального житла площею від 300 кв.м.
Джерелом наповнення ФУНТ «Кулєґа» є доброчинні внески громадян, обгрунтовані звичаєвим правом та віковічними традиціями українців – Коляда, цілорічні посівання, тощо. Необхідні консультації зі створення нормативної бази та налагодження роботи ФУНТ «Кулєґа», Держфінпослуг та НБУ отримати у І.Зварича

5. З метою створення нових робочих місць та зменшення навантаження на бюджет Центрам зайнятості не реєструвати безробітними осіб, що мають у власності:

Земельні ділянки – нехай займаються сільськогосподарською діяльністю (суб’єкт підприємницької діяльності сільськогосподарська особа);
Руки – нехай займаються ремеслами (суб’єкт підприємницької діяльності уміла особа);
Ноги – нехай займаються транспортними послугами (суб’єкт підприємницької діяльності рухома особа);
Первинні та вторинні статеві ознаки – нехай займаються наданням рекреаційних послуг та репродуктивною діяльністю (суб’єкт підприємницької діяльності сексуальна особа);
Євангеліє, Коран, Тору - нехай займаються обслуговуванням релігійних потреб (суб'єкт підприємницької діяльності духовна особа).

Вищеперелічені суб’єкти підприємницької діяльності здійснюють свою діяльність у межах правового поля України, на території України і є платниками Єдиного податку за ставкою 500 гривень в місяць, за винятком СПД сексуальної особи – ставка Єдиного податку для яких становить 865 гривень в годину і коливається разом з комерційним курсом долара до гривні.

7. З метою якнайшвидшого подолання кризи в Україні відмінити будь-які вибори до будь-яких органів влади. Заборона на вибори діє до повного виходу України з кризи. Про вихід України з кризи буде повідомлено відповідною Постановою Кабінету міністрів України при одночасному схваленні Верховною Радою відповідного «Закону про повне подолання Кризи» та Указу Президента «Про остаточний вихід з Кризи». Нормативні Акти та закони про остаточне подолання Кризи приймаються:
• чинним складом Кабміну, за підписом прем’єр-міністра чи її пра-пра-правнучки;
• за підписом Президента України, його прямого нащадка по чоловічій лінії, або відбитком діючого на той час факсиміле;
• одностайно, повним складом Верховної Ради України у кількості 450 депутатів або їх прямих нащадків по чоловічій чи жіночій лінії, у залежності від національних традицій депутата.

8. На час Кризи державні службовці першої та другої категорій, народні депутати України, міністри та прирівнені до них особи позбавляються заробітної плати та усіх пільг. Їх повне утримання (разом з сім’ями та пов’язаними особами), зважаючи на безпрецедентні умови праці з виведення України з кризи, перекладається на Державний бюджет України.

9. У зв’язку зтим, що Державний бюджет України буде обслуговувати тільки і винятково скромні потреби державних службовців України, держава Україна стверджує свій намір залучати кредити МВФ, ЄБРР чи будь-яких інших міжнародних фінансових організацій у необмежених розмірах протягом всього терміну дії Кризи.
Міжнародні кредити необхідні державі через те, що країна з 46-ти мільйонним населенням, унікальним географічним розташуванням та величезними природніми ресурсами не може одночасно утримувати свої органи влади та власний народ.

10. Заперечення Кризи та твердження про те, що Кризу можна подолати зі зміною підходів до державного управління і зміною діючої влади тягнуть за собою кримінальну відповідальність та є зрадою національних інтересів.
© Канаріс [04.03.2009]


Цю програму варто розглядати у контексті Реальної конституції України

Взято тут

_________________
Scio me nihil scire


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 серпня 2009, 02:31 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 10 квітня 2008, 03:00
Повідомлення: 4424
Звідки: Мішкольц, Угорщина
Мир заплатил за кризис уже 11 триллионов долларов


Международный валютный фонд (МВФ) оценил затраты государств мира на борьбу с кризисом почти в 11 триллионов долларов. Об этом сообщает BBC News со ссылкой на данные МВФ, передает Lenta.ru.

Так, развитые страны уже выделили финансовому сектору 9,2 триллиона долларов, а развивающиеся — 1,6 триллиона. В том числе государства направили 1,9 триллиона долларов на покупку активов в финансовом секторе и 4,6 триллиона — на госгарантии.

МВФ ожидает, что часть этих средств власти смогут получить обратно после преодоления кризиса, однако во многих странах следует ожидать увеличения бюджетного дефицита в текущем году. Так, в США, по мнению фонда, дефицит бюджета станет самым большим среди стран «Большой двадцатки» (G20) и достигнет 13,5 процента ВВП. В Великобритании дефицит бюджета ожидается на уровне 11,6 процента ВВП, а в Японии — 10,3 процента ВВП, а в России — 5,5 процента ВВП.

Кроме того, специалисты фонда предполагают, что к 2014 году госдолг Японии вырастет до 239 процентов ВВП, в шталии — до 123 процентов, в США — до 112 процентов. В Великобритании этот показатель увеличится до 99,7 процента ВВП, а в России — до 7,3 процента ВВП.

Ранее МВФ опубликовал данные, согласно которым спрос на кредиты со стороны бедных стран до 2014 года достигнет 17 миллиардов долларов. Фонд уже принял решение обнулить ставки по антикризисным кредитам беднейшим странам мира вплоть до конца 2011 года.

P.S. Не дуже пойнятно, кому світ заплатив ті гроші. Під такі широкі абстракції, як "на борьбу с кризисом", гроші можна пустити куди завгодно. "У верблюда два горба, потому, что жизнь борьба".


Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
 
 Сторінка 20 з 21 [ 203 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  Далі




Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

 
 

 
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення

Новини

Публікації


дитячий магазин

cron
Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB