|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
myrko
|
Додано: 27 травня 2009, 16:02 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Привіт усім! Цитата: Galka пише:
Щаз оболдел чтоли, мне бы хоть голову лошади вышить. У меня этот рисунок год уже,
прикинь сколько я настраивалась, думаю года 2 вышивать буду
:D То нічого, от тібетці свої "мантральні" (чи як їх там :D)зображення з кольорового піску - теж роками складають: важливо не результат а сам процес, це вже, здається Капітан (правда, на рахунок випивки і сексу) теж казав. :D
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 27 травня 2009, 16:40 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
привіт, народ, шо про говоримо... :D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 27 травня 2009, 17:28 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Привіт ехр . Та ні про що , так триндимо , аби не скучно ... на вулицю все рівно не можливо вийти , жара . З ранку правда годинку погуляв пішки по місту . А ще десь моя дістала молодої бараболі , то я не полінувався , то зварив , зарідив , як має бути , маслом , замісь бриндзі тертий парміджан, кропик ,молода цибулька, петрушка , кріп , правда сушений , а що робити . Пішла за милу душу. :arrow: :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Grindex
|
Додано: 27 травня 2009, 17:58 |
|
З нами з: 07 липня 2008, 03:00 Повідомлення: 742 Звідки: Padova, Italia
|
Молодца Капітанисько!!!!!! :arrow: :arrow:
Еххххххххххх, ще бим квасного молочка під це дійство.......
в мене спазми підшлункові почались від представленої картини, ото думаю що коли буду дома щось собі таке зварганю, аби відчути гастрооргазм.... :D
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 27 травня 2009, 17:59 |
|
|
Капітан, знову без м'яса... :shock:
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 27 травня 2009, 18:06 |
|
|
Цитата: ехр пише : Капітан, знову без м'яса...
От канібал .. :D Спеціально для тебе , по секрету :idea: , сьогодні купив свіженьких реберець , свинських , чи свинячих , думаю на смак не подіє. Думаю потушити з капустою , морквою і бараболею , з додаванням кавалків сала . Типу щось того , що на свіжину готують , може ше і фасоль додам... подивлюся... Так шо заходьте , вина таи є . :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 27 травня 2009, 18:08 |
|
|
Grindex , таже аби кайфанути кишками , то не обов'язково дві неділі чекати,
|
|
 |
|
 |
Grindex
|
Додано: 27 травня 2009, 18:13 |
|
З нами з: 07 липня 2008, 03:00 Повідомлення: 742 Звідки: Padova, Italia
|
Цитата: Капітан пише:
Думаю потушити з капустою , морквою і бараболею , з додаванням кавалків сала . Типу щось того , що на свіжину готують , може ше і фасоль додам... подивлюся...
Ви відей смерті моєї хочете, я правда тіко що із-за стола виліз але щось знов після прочитаного апетит розгулявся.... :D
Grindex , таже аби кайфанути кишками , то не обов'язково дві неділі чекати,
та то я знаю, але тутешня бльбочка не лізе в горлянку навіть як що її і бурячковою заливати - або солодка я к морозиво або без смаку як вода, а от дома то є дома, а так приходиться лазанью хряцяти з макаронами.... Я вже забув як гречка виглядає і як сало пахне, з цієй жарою буси не привозять нічого а якщо щось і появляється то має такий вигляд що аж вішатись хочеться :cry:
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 27 травня 2009, 18:23 |
|
|
Цитата: Grindex пише : та то я знаю, але тутешня бльбочка не лізе в горлянку навіть як що її і бурячковою заливати
Йо , ти правий , але ми маємо пару знайомих старперів , що для себе на городах вирощують , без хімікатів, хотє довго жити , то вони нам трохи того продукту підвозє . Таку ще мож їсти , але ти правий у любому випадку , то не наша ...
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 27 травня 2009, 18:51 |
|
|
може ше і фасоль додам... подивлюся... фасулі обов'язково... її окремо мож відварити... або взяти у баночці готову - зварену... :cl:
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |