Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Коломия та Івано-Франківщина

Сторінка 12 з 30 [ 292 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 30  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 квітня 2009, 16:17 
Офлайн

Повідомлення: 5158
Цитата:
exp пише:
ні... такого, думаю, не буде ніколи..

буде чи ні - не знаю, однак розмови такі ходили. Скажу при зустрічі від кого я це чув. :) Та і не я один це чув.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 квітня 2009, 16:19 
Офлайн

Повідомлення: 339
Цитата:
exp пише:
цікаво чи зараз хоть хтось з інвесторів Коломиєю цікавиться...

Цікавляться, але не дуже активно... Криза - це по-перше, шлейф - це по-друге. Але шукаю і окремі заступники і самі інвестори час від часу "заїжджають". Хоча, великі недопрацювання Тарновецького у цьому напрямку. Реально - треба не вилазити з торгово-промислових палат, проектів, посольств, місій і т.д. А у нас так - "будемо ПДВ відшкодовувати" та "ярмарки проводити на торговиці"...

Цитата:
exp пише:
до речі, про таке треба багато писати в ЗМІ...

Дякуючи Тарновецькому (бо нема грошей) - рада вийшла із числа засновників єдиного муніципального видання "Коломийськийц вісник", залишившись фактично без свого "рупора". Хоча, на "нема грошей" і питання окремих депутатів "як тоді бути з висвітленням діяльності" - відповідь" створимо своє незалежне муніципальне видання". Коротше качелі-каруселі.

Цитата:
БорМан пише:
доречі - а що там нині? Чув про бажання міської влади перенести туди міську раду.

Бажань у влади багато... Але я дуже сумніваюся, що пустять на приватну територію - це по-перше, а по-друге - навколо ростуть висотки... Навряд чи туде "переїде" влада. Там треба суму-суменну грошей вклачсти, аби хоч трохи щось зробити - покращити... І достеменно невідомо у чиїй власності та споруда. Вроді - у приватній. Нажаль, є така інформація, до якої депутати міської ради мають дуже обмежений доступ :)

Цитата:
БорМан пише:
для багатьох це так і залишилося загадкою. Пам`ятаю як на наступний день коли були відомі результати усі запитували один одного про нового мера - а хто це?

І я це питання памятаю :) Якщо не важко і маєте доступ - просто поцікавтеся скільки потрібно голосів виборців. аби стати мером міста. Скільки набрав роверист "хто це?", і скільки набрав нині діючий голова. Я думаю - все стане зрозумілим + виборчі технологій і "залізобетонний" електорат.

Цитата:
БорМан пише:
Військова частина за парком.

Йо.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 квітня 2009, 16:24 
Офлайн

Цитата:
Віталій Вандич пише:
Нажаль, є така інформація, до якої депутати міської ради мають дуже обмежений доступ

а що на цю тему каже законодавство? На яких підставах ця інформація є недоступною?
Цитата:
Віталій Вандич пише:
І достеменно невідомо у чиїй власності та споруда.

усе що я чув було на рівні слухів :) , але вже як і депутати не можуть отримати таку інформацію :?: не ракетна база все таки ...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 квітня 2009, 16:32 
Офлайн

Цитата:
БорМан пише:
а що на цю тему каже законодавство? На яких підставах ця інформація є недоступною?

Законодавство не обмежує депутата у отриманні інформації такого роду. Інше питання - якість інформації від посадовців. От відкриємо блог - побачите самі, що "малюють", аби зіскочити з прямої відповіді... :) Доходить до маразму просто, коли менше як за місяць подають 2-і різні відповіді за 2008 рік по виконанню тих чи інших робіт. Абсолютно різні відповіді. От це все, що каже законодавство. А ще - поссадовці свідомо можуть іти на порушення закону - не відповідаючи на депутатські запити і зверення, знаючи - що за ними лоббі і вони "непотопляємі". маю історію із Ю.Сабадошем - виставлю всю інформацію у блозі. Людина - яка порушила статті Конституції та 3-ох Законів України - і далі на займаній посаді... Та ще й ігнорує звернення і запити. От Вам і Закон. Що з ним робити? Судитися? Від цього буде кому краще? Хоча.... Таких непотопляємих таки треба хоча би через суди забирати з посад, бо ДІСТАЛО!

Цитата:
БорМан пише:
усе що я чув було на рівні слухів, але вже як і депутати не можуть отримати таку інформаціюне ракетна база все таки ...

Депутат Верховної Ради тим володіє - за неофіційною інформацією, хоча й оформлено те все на інших осіб.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 квітня 2009, 16:40 
Офлайн

Цитата:
Віталій Вандич пише:
Депутат Верховної Ради тим володіє

цілком імовірно. оскільки то належало міністерству оборони то і ділилося швидше за все там - у Києві.
А щодо намірів зробити там галицький унверситет - :?: :) потішило. А чи не доста нам уже тих університетів. Мабуть можна вивести формулу математичну :
кількість вузів * якість освіти = константа. :D
але це як у темі про "налийте на гривню" попит породжує пропозицію при цім якість пропозиції прямує до нуля.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 квітня 2009, 16:50 
Офлайн

Повідомлення: 1
Цитата:
Sola пише:
Доброго дня!
Можливо, хтось підкаже, чи є в Коломийській міській раді сайт?

сайт Коломийської міської ради http://ww2.gov.if.ua/

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 квітня 2009, 16:58 
Офлайн

Цитата:
БорМан пише:
цілком імовірно. оскільки то належало міністерству оборони то і ділилося швидше за все там - у Києві.

Так, але у Коломиї ці "герої" відомі.

Цитата:
БорМан пише:
галицький унверситет - потішило

Гуцульський, а не галицький... але то було сказано раз і... забуто :(
Так сказано, аби переконати у благородності мети.

Цитата:
БорМан пише:
чи не доста нам уже тих університетів

Спірне питання. Я - за те, щоб якомога більше відкривалося. Чому би нам не стати українською Сорбоною? Всі задатки для цього є. крім якості освітніх послуг...

Цитата:
БорМан пише:
попит породжує пропозицію при цім якість пропозиції прямує до нуля

Щодо освіти у Коломиї, дозволю собі продовжити дану формулу: "...прямує до нуля, тому на виході недоброякісний бракований продукт".

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 квітня 2009, 17:03 
Офлайн

Цитата:
Віталій Вандич пише:
"...прямує до нуля, тому на виході недоброякісний бракований продукт".

то ще давно казали про вузи - приймають дубів , випускають липу. а що зараз казати ...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 квітня 2009, 17:45 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
Віталій Вандич пише:
І достеменно невідомо у чиїй власності та споруда.
на кого зараз записана не знаю, але хто за цим стоїть догадуюся... :cl:

Цитата:
Віталій Вандич пише:
Депутат Верховної Ради тим володіє - за неофіційною інформацією
:bc:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 17 квітня 2009, 00:15 
Офлайн

Цитата:
exp пише:
на кого зараз записана не знаю, але хто за цим стоїть догадуюся..

Сподіваюся - ми одинаково догадуємося ... :bc:

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 12 з 30 [ 292 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 30  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Коломия та Івано-Франківщина

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення