Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Коломия та Івано-Франківщина

Сторінка 9 з 30 [ 292 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 30  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 24 грудня 2008, 12:14 
Офлайн

Повідомлення: 57
rus_kolomiya написав:Підкажіть будь ласка де взяти Регламент Коломийської міської ради?

[U]Відповідь: регламент можна здерти звідси - http://sektor-3.org/?module=articles&c=vlada&b=3&a=2 [/U]

[COLOR=red]Також на http://sektor-3.org/ можна взяти проекти рішень Коломийської міської ради, Передвиборчі програми політичних партій представлених в Коломийській міській раді та документи для ознайомлення, що стосуються бюджету м. Коломиї.[/COLOR]

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 28 січня 2009, 18:01 
Офлайн

Повідомлення: 57
Рішення Коломийської міської ради Про міський бюджет на 2009 рік та всі додатки до нього можна знайти за цим лінком http://sektor-3.org/?module=articles&c=vlada&b=3&a=1

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 13 квітня 2009, 19:13 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Коломия має майбутнє поки люди хочуть тут будуватися... :cl:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 13 квітня 2009, 19:23 
Офлайн

Повідомлення: 339
Цитата:
Sola пише:
Підкажіть, будь-ласка, стосовно приватизації землі (подвір"я та саду)необхідно звернутися до відділу земельних відносин

Із заявою звертаються у відділ земельних ресурсів міської ради, після чого у порядку черги постійна депутатська комісія розглядає дане питання і виносить (чи не виносить) на сесію. Сесія приймає рішення стосовно даного питання.
Порада: готуючись до даного питання - заручіться підтримкою (згодою) сусідів, які межують із даною ділянкою, інакше питання може розглядатися (сприйматися) як конфліктне, спірне і земельна комісія таке не дуже любить. Виїздять на місце, на місці розглядають заяву. Процес може тривати від 1-2 місяців до 1-2 років. Все залежить від Вас і Вашої настійливості та впевненості у правоті. Якщо є проблеми - відпишіться (мається наувазі, якщо Ви подали заяву - а її не розглядають чи "футболять", що теж можливо).

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 14 квітня 2009, 16:02 
Офлайн

Повідомлення: 1428
Цитата:
питання може розглядатися (сприйматися) як конфліктне, спірне і земельна комісія таке не дуже любить
О, до речі. Таки класно коли депутати присутні на громадському форумі.

Віталій Вандич, а шо каже закон власне відносно ситуацій, які комісія "не дуже любить"?
Тобто: не любить, але мусить?
Чи: ну, раз не любить, то може тягнути, аж допоки не прийде нова комісія?

І ще таке: а як хоча би теоретично можна вирішити питання, конфліктність якого спричинена "докомісійною" діяльністю окремих членів комісії, рядових чи й не дуже?
Я шось так підозрюю, що оптимально - чекати наступного скликання? :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 14 квітня 2009, 18:15 
Офлайн

Цитата:
pent@gon пише:
Віталій Вандич, а шо каже закон власне відносно ситуацій, які комісія "не дуже любить"?Тобто: не любить, але мусить?

Я - не знаю, що каже закон... чесно... Я не можу знати всіх законів, погодьтеся. Я не входжу до числа депутатів-членів земельної комісії. Я очолюю постійну комісію з питань сімї, молоді та спорту.
Коли буде блог, у т.ч. і заступника із земельних питань Р.Бортейчука (доречі, непогана стаття його вийшла: http://kolomyya.org/se/sites/pb/?nid=14039) - можна буде таке питання ставити. Якщо питання термінове - можу поцікавитися у приватному порядку для Вас.
З досвіду роботи депутатом, то рішення по "спірних" питаннях приймаються на комісії простою більшістю голосів, головне би був кворум. Комісія може не прийняти дане питання, а точніше "не рекомендує сесії міської ради" голосувати по даному питанню. Але, на сесії може бути присутня людина (чи депутат) і переконати депутатів у неправильності рішення земельної комісії - рішення може бути ухвалене позитивно.
Тому, якби комісія не розглянула те чи інше питання - всі питання виносяться на розгляд сесії. Всі - без виключення, головне щоб вони "пройшли" комісії. Незалежно із яким результатом. Тут також слід зауважити, що сесія може і не ухвалювати рішення по тому чи іншому питанню - знявши його "на довивчення". Таких довивчень трохи є - саме де спірні і сумнівні питання. і такі довивчення можуть тривати дуже довго. Але ми стараємося рухати ту справу.

Цитата:
pent@gon пише:
Чи: ну, раз не любить, то може тягнути, аж допоки не прийде нова комісія?

Так є, але так немає бути. Тому й люди звертаються до депутатів - не членів комісії.
Доречі - нині в депутатському корпусі дуже великий конфлікт між депутатами саме через роботу земельної комісії. Але - про це краще хай роблять журналісти рослідування. Коломиянам же раджу дивитися у прямому ефірі сесії. Особливо перші половини, коли оголошуються запити...
Щодо конкретної відповіді на запитання: є встановлені законом терміни, протягом якого органи місцевого самоврядування зобовязані розглянути заяви, звернення, клопотання чи прохання жителів міста і дати хоч якусь, але відповідь. Якщо цього не відбувається - людина має право звернутися до суду. Але - по правді кажучи - хто звертається? Одиниці з сотень? І то напевно ні. Біда у тім, що люди - не знають законів і не знають своїх прав - про що я писав раніше.

Цитата:
pent@gon пише:
І ще таке: а як хоча би теоретично можна вирішити питання, конфліктність якого спричинена "докомісійною" діяльністю окремих членів комісії, рядових чи й не дуже?Я шось так підозрюю, що оптимально - чекати наступного скликання?

Необовязково чекати. Дайте більшу інформацію, спробую допомогти. Можете написати "історію" чи "ситуацію" на електронку:
vandych@gmail.com
Або ж викласти тут.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 14 квітня 2009, 19:33 
Офлайн

Дякую. Написали ж багато страшних слів: запити/звернення/комісії/депутати і таке інше... Куди податися бідним селянам? Одним словом: Йой!
Тут певно шо нічо не буду викладати - десь, може, при нагоді, без електронок... :)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 14 квітня 2009, 19:48 
Офлайн

Цитата:
pent@gon пише:
Куди податися бідним селянам?

Вроді написав по-українськи :? , цитую:
Необовязково чекати. Дайте більшу інформацію, спробую допомогти. Можете написати "історію" чи "ситуацію" на електронку:
vandych@gmail.com
Або ж викласти тут.

Щодо страшних слів :shock: - нічого страшного там нема. Рекомендація: хто не зрозумів з першого разу - читайте вдруге - може дійде... :)
Якщо таки не зрозумієте з другого разу - перепитуйте що саме не зрозуміли.

Цитата:
pent@gon пише:
Тут певно шо нічо не буду викладати - десь, може, при нагоді, без електронок...

Та нема питань. Але в тому і наша біда... Наша коломийська. Всі кажемо "А", і ніхто з нас не каже "Я". Почати-почнемо, а закінчувати.... Думаю, п. Романе - розумієте про що я. В т.ч. і про ТЕ також.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 14 квітня 2009, 21:00 
Офлайн

Цитата:
В т.ч. і про ТЕ також.
*заінтриговано*: я звичайно, ще багато чого не закінчив у житті, але що ж таке ТЕ? Я готовий закінчити все що завгодно :)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 14 квітня 2009, 23:09 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
Віталій Вандич пише:
Але в тому і наша біда... Наша коломийська.
не лиш коломийська... :idea:

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 9 з 30 [ 292 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 30  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Коломия та Івано-Франківщина

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення