|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Grindex
|
Додано: 05 березня 2009, 22:15 |
|
З нами з: 07 липня 2008, 03:00 Повідомлення: 742 Звідки: Padova, Italia
|
Цитата: SPY пише:
і це він має коментувати?
Ага, це точнісенька така ж ситуація як і з "Юкосом" - коли якийсь Штатівський суд заборонив pосійській владі робити реприватизацію, нащо як завжди жартівники придумали: "... у відповідь на заборону продажі акцій "юкоса", N суд прийняв акт який забороняє продажу акцій "майкрософта"...
Цитата: SPY пише:
Але ладно - менше тексту - більше хвоток
я токож за... :D
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 05 березня 2009, 22:24 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Цитата: Grindex пише:
у відповідь на заборону продажі акцій "юкоса", N суд прийняв акт який забороняє продажу акцій "майкрософта"...
не впевнений, що Трим-бурим - тебе зрозуміє, коли прочитає, але це в точку :D :arrow:
я токож за... Дуже щасливий
я жи кажу - народ вимагає хліба і видовищ (хліб ми вже самі якось собі забезпечим), Трембіта - а з вас видовища :D
не встидайтесь - викладайте :D
|
 |
Grindex
|
Додано: 07 березня 2009, 02:58 |
|
З нами з: 07 липня 2008, 03:00 Повідомлення: 742 Звідки: Padova, Italia
|
Доброго здоров"ячка всім!!!... ото небуло бідному хлопакові що робити, і не мав куда енергію молодецку діти...
Корочче тут хтось хтів формату JPG...
... ото видів що в неті є багато різних фото-карикатур на різних там "знаменитостей" ну то я подумав, а чим наш коломийський Шпіон-консультант(Не плутати з Spy!!!) гірший, то якос не по справедливому получається. Всі політики, зірки і іже с німі мают сміхо-фанів, а на нашого пана Крижановского ніц нема, але тепер вже є.
Ось його показують по тялявізору, як він з кимос по тяляфону розбалакує
[COLOR=red] А тут після того як його показали і він став ще більш відомішим на нього почали злітатись, як мухи на ..... мед, - дівчата, мо" серед них і trembita затисалась?[/COLOR]
[COLOR=red] ...хлопці теж в стороночці не стояли - настає мода носити в тяляфоні заміст заставки зоображення нац. героя. Але деякі цим не обмежуются, і не встидаються доказати свою любов до великого шпіона (Spy не тут не причійом) з прикарпатщини[/COLOR]
[COLOR=blue] Після того як товпи людей заполонили вулиці Сполучених Штатів Америки та України...[/COLOR]
[COLOR=blue]..... заради миру в усьому світу, їхні вимоги було виконано - портрет пана Крижановского висит в головному кабінеті рос.управління[/COLOR]
[COLOR=blue] Більше того, європейский союз вирішив увіковічити нашого з вами співвідчизника випуском ось такої монетки[/COLOR]
[COLOR=red] Після чого Америка не могла довго залишатись в стороні і теж випускає грошову одиницю:[/COLOR]
Цитата: П.С. Я прошу вибачення, за сарказм та іронію, але в усьому потрібно мати міру.... Думаю що якщо не має толку від того прощо пише пан крижановський то може він буде не проти якщо ми продовжимо собі життя сміхом який визвала його скромна персона, навіть якщо вона (скромна персона) не хотіла...
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 березня 2009, 03:45 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
А між тим, тоту "лабуду" про Івасюка, його самогубство і схильність до суїциду я читав ще на початку 80-х років.
Якщо не помиляюсь, за те писала "Прикарпатська правда".
До речі, панове ехр і Бодя повинні то пам"ятати, бо справа тоді набула широкого розголосу.
[FONT=Courier]"18 травня 1979 року його тіло було знайдене повішеним у Брюховицькому лісі під Львовом. Офіційна версія — самогубство - підлягала сумніву громадськості як 1979 року, так і тепер.
Архіви цієї справи, що знаходяться в Москві, дотепер ані родичам, ані працівникам музею Івасюка не відкривають, посилаючись на гриф «секретно», а можливо тому, що ще живі багато учасників тих драматичних подій. Але родичі Івасюка вважають, що Володимира вбили".[/FONT]
http://uk.wikipedia.org/wiki/Івасюк_Володимир_Михайлович
"... у відповідь на заборону продажі акцій "юкоса", N суд прийняв акт який забороняє продажу акцій "майкрософта"...
У 80-ті роки в народі ходив такий прикол:
"Ответим на смерть Дина Рида смертью шосифа Кобзона"!
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Trembita
|
Додано: 07 березня 2009, 08:54 |
|
|
ДшСКУСІЯ НА САЙТІ ПАМ"ЯТІ ВОЛОДшМшРА ІВАСЮКА З ПРшВОДУ
СТАТТІ МшХАЙЛА КРшЖАНОВСЬКОГО "ВЛАДшМшР шВАСЮК ш КГБ".
Калина, Київ
Шановний гебіст із Нью-Йорка!(підозрюю, що з Москви)
Ваш час минув, розслабтесь! За своє нікчемне життя ви не зробили нічого путнього, лише здавали націоналістів, а скоро треба буде відповідати перед Богом.
Знаєте, ваша жовч і лють нікого не цікавить і не зачіпає. Бо Івасюк - герой України ,геніальний композитор. Його пісні любить і співає уся Україна. І вам не вдасться нічого зробити! НІЧОГО!
Україна є і буде! Українська мова є і буде!
Підростає нове покоління українців, для яких ці слова є істиною.
Слава Україні!
А "Водограй" з чого списаний? А "Я піду в далекі гори", "Два перстені"? Може, з російської "Калінки-малінки"?
показати адресу @
П’ятниця 6 Березня 2009, 20:33 GMT (23:33 в Україні)
Сергей, Киев
В архивах СБУ открыли дело на Михаила Крыжановского.
Сергей.
показати адресу @
П’ятниця 6 Березня 2009, 20:42 GMT (23:42 в Україн
Михаил Крыжановский, New York
Должен разочаровать Сергея (фамилию он побоялся дать) из Киева.
По окончании Черновицкого университета в 1982 г. я 10 лет отработал в
разведке КГБ УССР (до 1992 г). Закончил Высшие курсы контрразведки
КГБ в г. Горьком и Высшие курсы разведки при шнституте им Андропова
ПГУ КГБ в Москве. В 1991-1992 г.г. уже в качестве разведчика-нелегала
Службы безопасности Украины проводил операцию в Москве по
проникновению в ближайшее окружение президента Б.Ельцина. В США
выехал в 1995 г., поскольку стал для СБУ нежелатеьным свидетелем.
Вопросы есть ? Пишите - с удовольствием отвечу всем.
показати адресу @
Субота 7 Березня 2009, 2:12 GMT (5:12 в Україні)
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 07 березня 2009, 17:49 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
Ось його показують по тялявізору, як він з кимос по тяляфону розбалакує
Я не помітив на фото телевізора... То нічо? :oops:
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 07 березня 2009, 18:12 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Grindex, молодець)))
Класно вийшло
Шось сам попробую намалювати)))
Цитата: Trembita пише:
Михаил Крыжановский, New York
А тепер я зрозумів, що робить на форумі Трембіта - сидить під лозунгом
"Відмиєм репутацію Пану Кр..." або "Зробим із зрадника - героя. Коломия ви в цьому мені поможете. а?" :D
|
 |
Trembita
|
Додано: 07 березня 2009, 18:16 |
|
|
GRINDEX, господин Крыжановский просил передать Вам, что вы - гений.
С удовольствием это делаю. Спасибо !
|
|
 |
|
 |
Hutsulka
|
Додано: 07 березня 2009, 18:28 |
|
З нами з: 31 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1345 Звідки: Коломия
|
Цитата: Trembita пише:
GRINDEX, господин Крыжановский просил передать Вам, что вы - гений.С удовольствием это делаю. Спасибо !
Trembita, ви краще свої власні фото виставіть, думаю, попит буде більший
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 07 березня 2009, 19:11 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: Hutsulka пиеш : Trembita, ви краще свої власні фото виставіть, думаю, попит буде більший
Не думаю, що вище сидяче начальство дозволить публікацію матеріалу еротичного характеру...хоча було би цікаво подивитися. :cl:
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |