Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теревені  » Знайомства та зустрічі




 Сторінка 2 з 5 [ 49 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5  Далі



Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 12 лютого 2009, 13:23 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 14 грудня 2008, 03:00
Повідомлення: 1556
Звідки: Коломия
Цитата:
yanychar пише:
під час літературного вечора всім стало відомо, що Віта Бревіс – це насправді Олександр Бойченко".

Думаю, звідки такі комплекси, суто чоловічі, у кобіти? А то виявляється хлоп, піда$$га!


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 12 лютого 2009, 17:01 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 12717
Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
То якщо він ущербний , то йому , каліці нещасній , треба Сюда писати :cl:

_________________
Зображення


jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 12 лютого 2009, 17:25 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 24 червня 2008, 03:00
Повідомлення: 5158
Звідки: Коломия
Цитата:
Капітан пише:
То якщо він ущербний , то йому , каліці нещасній , треба Сюда писати


Цитата:
– Обратитесь во Всемирную лигу сексуальных реформ, – сказал Бендер. – Может быть, там помогут.


_________________
Scio me nihil scire


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 13 лютого 2009, 00:13 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 10 квітня 2008, 03:00
Повідомлення: 4424
Звідки: Мішкольц, Угорщина
Цитата:
yanychar пише:
Віта Бревіс – це насправді Олександр Бойченко".
А мені і trembit-ина задекларована стать дуже підозріла. :roll:


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 13 лютого 2009, 21:02 
Офлайн

З нами з: 02 липня 2007, 03:00
Повідомлення: 1081
Звідки: Коломия
Цитата:
myrko пише:
стать дуже підозріла
А на фото так нічо .. :shock: :D


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 13 лютого 2009, 21:15 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 12717
Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
Цитата:
Kaminskiy пише : А на фото так нічо ..


Мабуть транс сфістіт :D

_________________
Зображення


jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 14 лютого 2009, 04:22 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 05 липня 2007, 03:00
Повідомлення: 12473
Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
Цитата:
Капітан пише:
Мабуть транс сфістіт


Лишіт дівку в спокою!..Зображення

_________________
І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 14 лютого 2009, 11:19 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 12717
Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
Цитата:
yanychar пише :Лишіт дівку в спокою!..


Та лишень пробуємо вияснити , чи то вона , чи то воно.... :?: :D

_________________
Зображення


jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 15 лютого 2009, 01:27 
Офлайн

З нами з: 14 лютого 2009, 03:00
Повідомлення: 5
Добрий вечір коломийським хлопцям!
ви би для початку весь текст подали, а потім так обурено дискутували. Бо взагалі-то стаття була про Ющенка, а вельмишановний Старший брат якраз те і викинув.
Так що читайте.



Віта Бревіс

КОХАЙТЕСЯ, ЧОРНОБРшВІ, ТА НЕ ЗНАТш З КшМ

А що це ми з вами все про політику та про політику, так ніби нам більше і поговорити нема про що? Як на мій – дівочий – погляд, одиноким мужчиною в українській політиці є Юлія Тимошенко, а це виразно не йде на користь ні мені, ні політиці, ні Україні, ні самій Юлії Тимошенко. Тим часом на дворі – лютий, а отже незабаром до нас – через тисячі літ – завітає Святий Валентин, і десь на дні наших сердець заплете дивну казку любов, і змусить, як то кажуть, напитись голосу твого, того закоханого струму, тієї радості і суму… Одне слово, поговоримо про велику дивовижність, тобто про кохання.
Стосовно України дивовижність ця полягає, зокрема, в тому, що, незважаючи на весь історичний та особистий досвід, українки і далі продовжують закохуватися в українців, а декотрі навіть заміж за них виходять. Ні для кого не секрет: мати українку за дружину мріють найуспішніші чоловіки найуспішніших країн світу. Тоді як українець у ролі чоловіка жодній француженці, голландці чи шведці не насниться й у найстрашнішому сні (одній американці, правда, наснився, але сьогодні про політику ні слова). Бо навіщо їм чоловік, який єдине, що вміє, – це пити, бити і нарікати на життя. Крім того, як доводять польові дослідження з українського сексу, займатися коханням з українцем – це споконвіку «лямур де труа»: поки він там збереться посопіти над вами, його самого вже встигає осідлати як не татарин, то німець, як не німець, то москаль.
Звісно, бувають винятки. Наприклад, Андрій Бондар. Я люблю Андрія Бондаря. Як поета. Бо як поет Андрій Бондар сказав нарешті невмируще слово правди про українських чоловіків. Чи слово невмирущої правди? Коротше, те, що сказав Андрій Бондар, видається мені невмирущою характеристикою наших вмирущих чоловіків:

чоловіки моєї країни
не мутанти і не збоченці
це продукти вторинної переробки
амінокислот
це все що зосталося нації
яка любить і цінує своїх героїв
котигорошків та юнаків
зі щелепами як у пітбулів…

чоловіки моєї країни
сякаються просто в руку
бо рука найзручніший орган
для такої важливої справи
бо інших важливих справ
вони зазвичай не мають

чоловіки моєї країни
не роблять жодних зусиль
бо зусилля псують печінку
і погано пахнуть із рота
та хіба ж вони народились
для якихось зусиль…

Чоловіки моєї країни, ясна річ, заперечать мені, мовляв, вірші – це лише вірші, і не можна вірити всіляким гіперболам, бо в житті все не так, як у поезії, тощо. Згідна: в житті все не так, в житті чоловіки моєї країни примудряються мати зіпсовані печінки і поганий запах із рота, навіть не докладаючи жодних зусиль. Натомість зусиль доклала я – і провела невеличке соціологічне опитування. А саме: кільком десяткам подруг і знайомих різного віку та рівня освіти я запропонувала без роздумів назвати одну рису, яку вони на цю мить вважають «диференційною ознакою» українського чоловіка.
Поскладавши ці ознаки докупи, я отримала хай не строго науковий, але психологічно цікавий результат. Отже (подаю за порядком надходження відповідей), український чоловік – «лінивий, безініціативний, безвідповідальний, боягуз, невихований, малоосвічений, нахабний, хамовитий, пихатий, егоцентричний, слабкий, нерішучий, неохайний, з неадекватною самооцінкою, негнучкий, фалоцентрист, боїться всього нового, не любить вчитися, з низьким рівнем сексуальної культури, соціально пасивний, фізично занедбаний, з низьким рівнем IQ, естетично недорозвинений, без культурних потреб, з поганим смаком, з трансформованим у зневагу почуттям меншовартості стосовно успішних жінок, з недостатнім почуттям гумору, заздрісний, безапеляційний, конформіст, з немитою головою і нечищеними черевиками, не знає, що таке дезодорант».
Щодо мене особисто, то фалоцентризм я схильна чоловікам вибачити. По-перше, це зовсім не ексклюзивне українське явище, а загальносвітове. Відповідно – по-друге – проти природи не попреш. А вона, природа, облаштувала центр чоловічої композиції так, що тільки дурному Фройду могло спасти на думку, ніби чомусь такому можна позаздрити. Ні, ви, дівчата, серйозно спробуйте лише уявити собі: прокидаєтеся ви вранці і напівсонно чапаєте до лазнички; знімаєте халат, повертаєтеся ненароком до великого дзеркала – і раптом бачите… А вони ж із цим і на війну ходять, і на 110 метрів з бар’єрами бігають. От якби нам та з таким приспосібленням довелося через бар’єри стрибати: про що б ми тоді в першу чергу думали? Так що фалоцентризм я не засуджую: аби лиш стільки й було біди на світі.
Чого не скажеш про решту характеристик. Бо на відміну від фалоса, нечищені черевики не дістаються чоловікам від природи. Так само природа ніби не забороняє почитати час від часу якусь книжку, сходити в театр і купити з нагоди Різдва пакетик шампуню: потім на Великдень як знайдеш.
З проведеного мною опитування випливає, що українських чоловіків можна розділити на дві основні групи: рагулі-невдахи і круті рагулі. Перші після роботи зажурено стоять на запльованих зупинках в очікуванні переповненої маршрутки, другі пролітають у «мерсах» і «бехах» повз перших, обтраскуючи їх болотом. При цьому другі не здогадуються, що вони є такими ж рагулями, як і перші, тільки ще гіршими. Бо взагалі важко вигадати щось гірше за рагуля, котрий досяг, як він думає, «життєвого успіху». (Гіршим за нього є хіба що рагуль проміжний, який не хоче належати до перших і не може пробитися до других. Форма одягу – спортивна з лампасами, форма голови – стрижена, форма спілкування – на всю вулицю, погляд водянистих очей намагається виражати зухвалість і силу, але виражає лише вроджену олігофренію).
Здавалося б, значна кількість названих опитаними ознак укладається в антонімічні пари. Відповідно, напрошується припущення, що одні зі згаданих рис – як от безініціативність, безвідповідальність, слабкість, боягузтво, заздрісність, нерішучість, низький рівень IQ – притаманні рагулям-невдахам, натомість нахабство, пиха, хамство, безапеляційність, зневага до жінок і т.д. характеризують крутих рагулів. Теоретично – так. Практично ж, щоб далеко не ходити, погляньте на нашого президента. IQ? Десь на рівні хоружівських постолів. Але яка при цьому проповідницька безапеляційність! Слабкість, нерішучість і боягузтво? Хоч на депозит клади. Зате скільки совкового хамства і пихи у спілкуванні з підлеглими та журналістами! А вже про синтез зневаги і заздрості до жіночих успіхів, я думаю, і говорити зайве.
Холера, я ж цього разу збиралася обійтися без політиків. Але як ти без них обійдешся, якщо їх всюди повно? От вийдіть на вулицю і запитайте перехожих: «Від чого помер Тарас Григорович Шевченко?». Ніхто не знає. А запитайте, що нюхає на сніданок Льоня Черновецький, – і кожен першокласник вам відразу скаже. О, слухайте, а може, десь тут і криється причина такого жалюгідного стану українського чоловіцтва? Зараз поясню.
Український чоловік живе, перепрошую, в оксюморонному світі. Тобто він живе під постійним пресом абсолютно непоєднуваних (свідомих чи несвідомих – це не так важливо) уявлень про себе самого. З одного боку на нього тисне традиція, квінтесенцією якої є сам вираз «Ненька-Україна». Український чоловік – це вічний син, вічний неньчин синок. Як такий він не мусить дорослішати і вчитися дбати про себе та інших. Дві неньки – буквальна й метафорична – і так про нього подбають: одна ненька, вимучена відчуттям провини за розлуку, вишле з Італії-Іспанії-Португалії гроші, інша за ці гроші продасть йому папірець про освіту, нові джинси і пачку Marlboro.
І все б воно нічого (були б українські чоловіки нерішучими лінивими боягузами, але не безапеляційними пихатими хамами), якби, з іншого боку, засоби масової дезінформації не навіювали нашому інфантильному хлопчику, що життя буває й цікавішим – з джипами, модельками, дорогими курортами, шикарними ресторанами і щоденними появами в телевізорі. А кого наш хлопчик щодня бачить у купленому за мамині гроші телевізорі? Витончених інтелектуалів? Видатних науковців? Геніальних письменників і композиторів? Ні, наш хлопчик бачить там політиків, себто таких самих недоумків, як він, тільки озброєних хамством, пихою і безапеляційністю. І тоді наш хлопчик, хоч він і недоумок, починає здогадуватися, чого йому бракує, щоб схопити життя за роги. Тисячі таких хлопчиків досягають крутизни, мільйони залишаються невдахами, але всі вони стають українськими чоловіками. Полюбіть їх, якщо зможете.



Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 15 лютого 2009, 01:40 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 06 листопада 2007, 03:00
Повідомлення: 15033
Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
ziro4ka пише:
Бо взагалі-то стаття була про Ющенка
чи не забагато на одну голову... :cl:


Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
 
 Сторінка 2 з 5 [ 49 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5  Далі




Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теревені  » Знайомства та зустрічі


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

 
 

 
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення

Новини

Публікації


дитячий магазин

cron
Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB