Цитата:
Нєнавість пише:
Для тих хто в танку:
Quote а може ще сертифікатом BSDA похвалитись?
Клієнти, що користуються якимось певним рішенням не є твоїм особистим досягненням.
Точно ABillS не є моїм досягненням це написали інопланетяни і подарували мені як бонус.
На відміну від тебе я захистив такий сертифікат.
Цитата:
Нєнавість пише:
Поки що все чим можеш похвалитись особисто ти - банальний мертвий хомонет і претензії на серйозність.
В тебе нема і такого )
Цитата:
Нєнавість пише:
Провайдери які випадково поставили твій біллінг це собі окремі провайдери які до твоїх замашок і амбіцій нічого спільного не мають.
Це не ваподкові установки а комерційні клієнти з якими в мене котракти. Думаю рідко хто випадково платить по пару тис. зелених єнотів.
Цитата:
Нєнавість пише:
google: Powereb by ReloadCMS + вагон без копірайта підказує много много сайтів - мені згідно твоєї логіки мені на основі цього треба виростити просто метровий МПХ і розмахувати ним при кожній першій можливості?
Якщо б навести некомерційних клієнтів то їх уже по скромних підрахунках уже назбираєтсья під тисячу ). Я їх навіть не публікую на сайті.
Цитата:
Нєнавість пише:
Тебе що настільки заділо, що в мене все чудово фунциклює і без тебе з постійними відрахуваннями незрозуміло за шо на "кустарних самопалах"? Соррі але якщо тобі зраджує пам'ять при нашій останній розмові ти не так і не зміг доступно пояснити з якого біса треба заплатити тобі оттуво суму замість вкладення її скажімо в десяток гарних світчів (ти доречі отіво 10 баксові сурєкоми вже замінив чимсь?) і чим отово буде для нас кращим ніж те що є вже безплатно і обслуговується та розширюється мною по власному бажанню.
Ти правий запорожець лексусу не конкурент. Так як по твоїм словам з запорожця можна "лёгким движением руки" зробити лексус.
Я вже написав що твоє якімто "безплатне" рішення обходиться набагато дорожче. І потребує постійного вдосконалення при найменшій необхідності. Не є маштабованим і крім тебе ніхто ним не може управляти.
Цитата:
Нєнавість пише:
http://www.ks.if.ua/ рєспект.
Жаль тільки, що в них трішки більше інтернет клієнтів чим у Вас :-). І система повністю автономно працює без втручання адміністратора поверх 2 років.
Цитата:
Нєнавість пише:
П.С.(зара передчуваю особливо злобний брєд про те шо зробити 10 кверізів до мускуля на перлі ппц як кошерно а моя скриптятина на пхп ужас камєнного вєка)
Ні я просто зробив продакшн рішення яке себе уже за останні роки зарекомендувало з найкращої сторони.