Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Сторінка 116 з 163 [ 1626 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 163  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 31 січня 2009, 13:08 
Офлайн

Повідомлення: 798
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
Памятаю коли теж грався з обрізкою швидкостів на різні класси трафіку абоненти мали до 50 мбіт до окремих хостів :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 31 січня 2009, 18:17 
Офлайн

Повідомлення: 341
Цитата:
Nightfly пише:
Памятаю коли теж грався з обрізкою швидкостів на різні класси трафіку абоненти мали до 50 мбіт до окремих хостів

1 у кванта ще нема 50 мб
2 це ж не було 2 роки

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 31 січня 2009, 19:05 
Офлайн

з кожним днем впевнююсь, що читати і думати над прочитаним тобі не дано.

[QUOTE]швидкостів на різні класси трафіку абоненти мали до 50 мбіт до окремих хостів[/QUOTE]

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 31 січня 2009, 20:45 
Офлайн

Цитата:
Nightfly пише:
з кожним днем впевнююсь, що читати і думати над прочитаним тобі не дано.

Quote швидкостів на різні класси трафіку абоненти мали до 50 мбіт до окремих хостів

Ага важко порівняти 100 Мб нету та 50 мб до медыасервера провайдера, дуже крута аналогія. Тут навіть в деяких користувачів цього форума до аналогічних ресурсів по 1 Гбіт. Для прикладу у всіх дорослих провайдерів зараз 100 мб в клієнта до медіа сервера.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 31 січня 2009, 21:00 
Офлайн

Ну да всі тут дєті, нема про шо говорити - один асмодеус з хомонетом на 10 користувачів знає як все має бути. (однозначно має для дорослості бути його біллінг як мінімум).

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 лютого 2009, 17:20 
Офлайн

Цитата:
Нєнавість пише:
Ну да всі тут дєті, нема про шо говорити - один асмодеус з хомонетом на 10 користувачів знає як все має бути. (однозначно має для дорослості бути його біллінг як мінімум).

Для тих хто в танку, маленький списочок моїх клієнтів.

http://abills.net.ua/wiki/doku.php?id=abills:customers:customers

а може ще сертифікатом BSDA похвалитись?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 лютого 2009, 22:41 
Офлайн

Для тих хто в танку:
Цитата:
а може ще сертифікатом BSDA похвалитись?

Клієнти, що користуються якимось певним рішенням не є твоїм особистим досягненням. Поки що все чим можеш похвалитись особисто ти - банальний мертвий хомонет і претензії на серйозність. Провайдери які випадково поставили твій біллінг це собі окремі провайдери які до твоїх замашок і амбіцій нічого спільного не мають.

google: Powereb by ReloadCMS + вагон без копірайта підказує много много сайтів - згідно твоєї логіки мені на основі цього треба виростити просто метровий МПХ і розмахувати ним при кожній першій можливості?

Дійсно по дорослому.

Тебе що настільки заділо, що в мене все чудово фунциклює і без тебе з постійними відрахуваннями незрозуміло за шо на "кустарних самопалах"? Соррі але якщо тобі зраджує пам'ять при нашій останній розмові ти не так і не зміг доступно пояснити з якого біса треба заплатити тобі оттуво суму замість вкладення її скажімо в десяток гарних світчів (ти доречі отіво 10 баксові сурєкоми вже замінив чимсь?) і чим отово буде для нас кращим ніж те що є вже безплатно і обслуговується та розширюється мною по власному бажанню.

http://www.ks.if.ua/ рєспект.

П.С.(зара передчуваю особливо злобний брєд про те шо зробити 10 кверізів до мускуля на перлі ппц як кошерно а моя скриптятина на пхп ужас камєнного вєка)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 лютого 2009, 23:01 
Офлайн

Тобі не здається дивним, що чергова драма теми про коломийських провайдерів тут з обговорення скидання цін єсом почалась і плавно переплила з твоєї легкої руки на рекламу крутизни ейрбітса з домішками твоїх біллінго-рекламних замашок? Ну не буде його в Коломиї нівкого крім єса, розслабся.

Як я вже казав при нашій останній розмові це рішення для тих хто за 4 роки не осилив самостійно допиляти шось сам, тобіш для тих хто не вміє і не може нормально писати сам, в мене з цим покишо все гладко.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 лютого 2009, 23:40 
Офлайн

Цитата:
Нєнавість пише:
Для тих хто в танку:

Quote а може ще сертифікатом BSDA похвалитись?

Клієнти, що користуються якимось певним рішенням не є твоїм особистим досягненням.

Точно ABillS не є моїм досягненням це написали інопланетяни і подарували мені як бонус.

На відміну від тебе я захистив такий сертифікат.

Цитата:
Нєнавість пише:
Поки що все чим можеш похвалитись особисто ти - банальний мертвий хомонет і претензії на серйозність.

В тебе нема і такого )

Цитата:
Нєнавість пише:
Провайдери які випадково поставили твій біллінг це собі окремі провайдери які до твоїх замашок і амбіцій нічого спільного не мають.

Це не ваподкові установки а комерційні клієнти з якими в мене котракти. Думаю рідко хто випадково платить по пару тис. зелених єнотів.

Цитата:
Нєнавість пише:
google: Powereb by ReloadCMS + вагон без копірайта підказує много много сайтів - мені згідно твоєї логіки мені на основі цього треба виростити просто метровий МПХ і розмахувати ним при кожній першій можливості?

Якщо б навести некомерційних клієнтів то їх уже по скромних підрахунках уже назбираєтсья під тисячу ). Я їх навіть не публікую на сайті.

Цитата:
Нєнавість пише:
Тебе що настільки заділо, що в мене все чудово фунциклює і без тебе з постійними відрахуваннями незрозуміло за шо на "кустарних самопалах"? Соррі але якщо тобі зраджує пам'ять при нашій останній розмові ти не так і не зміг доступно пояснити з якого біса треба заплатити тобі оттуво суму замість вкладення її скажімо в десяток гарних світчів (ти доречі отіво 10 баксові сурєкоми вже замінив чимсь?) і чим отово буде для нас кращим ніж те що є вже безплатно і обслуговується та розширюється мною по власному бажанню.

Ти правий запорожець лексусу не конкурент. Так як по твоїм словам з запорожця можна "лёгким движением руки" зробити лексус.
Я вже написав що твоє якімто "безплатне" рішення обходиться набагато дорожче. І потребує постійного вдосконалення при найменшій необхідності. Не є маштабованим і крім тебе ніхто ним не може управляти.

Цитата:
Нєнавість пише:
http://www.ks.if.ua/ рєспект.

Жаль тільки, що в них трішки більше інтернет клієнтів чим у Вас :-). І система повністю автономно працює без втручання адміністратора поверх 2 років.

Цитата:
Нєнавість пише:
П.С.(зара передчуваю особливо злобний брєд про те шо зробити 10 кверізів до мускуля на перлі ппц як кошерно а моя скриптятина на пхп ужас камєнного вєка)

Ні я просто зробив продакшн рішення яке себе уже за останні роки зарекомендувало з найкращої сторони.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 лютого 2009, 23:56 
Офлайн

Цитата:
Ні я просто зробив продакшн рішення яке себе уже за останні роки зарекомендувало з найкращої сторони.

Якщо тобі не зраджує память - працював я з цим "продакшн рішенням" в Єсі біля 8 років, не помітив нічого такого свєрхєстєствєнного, що неможливо написати самому.
Цитата:
Ти правий запорожець лексусу не конкурент. Так як по твоїм словам з запорожця можна "лёгким движением руки" зробити лексус.

процитуй, не бачу такого.

Цитата:
Це не ваподкові установки а комерційні клієнти з якими в мене котракти. Думаю рідко хто випадково платить по пару тис. зелених єнотів.

чіста па пацанскі задвінул

Цитата:
В тебе нема і такого )

щиро радуюсь.
зате я не розказую на кожному куті як всьо треба "по дорослому" робити і як я в етом крут, тобі не здається шо читати ти до зараз не навчився?

Цитата:

Якщо б навести некомерційних клієнтів то їх уже по скромних підрахунках уже назбираєтсья під тисячу ). Я їх навіть не публікую на сайті.

клієнтів яким було продано рішення на рілоді теж достатньо, я ж не роблю з цього дибілоїдний висновок шо рілод через це круче тайпо3 (сам часто зазираю туди в код і зичу гарні штуки). Твій приклад як завжди не життєздатний.

Цитата:
Жаль тільки, що в них трішки більше інтернет клієнтів чим у Вас :-). І система повністю автономно працює без втручання адміністратора поверх 2 років.

Всім дружно молитись в той бік! там стоїть асмодеусовий біллінг!

Як я вже тобі неодноразово казав - найми собі маркетолога. Оскільки ти не здатен в принципі пояснити чому люди повинні заплатити тобі многа дєнєг + бути від тебе в майбутньому залежні замість вкладення їх скажімо в покупку новенького гарненького сервера чи розширення існуючої інфраструктури. Ми вже мали справу з чужим біллінгом і рімоутним саппортом благо від якого відмовились через місяць. Тоді мені в екстренному порядку прийшлось освоювати постгрю з вагоном сторед процедур + писати костіли під свої реалії. Я так розумію ти так погано реагуєш тепер лише через те, що тобі ясно і просто сказали шо за 2кіло нам нафіг не потрібно аби я екстренно вчив перл і танцював з бубном навколо незрозуміло чого.

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 116 з 163 [ 1626 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 163  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення