|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 09 листопада 2008, 22:33 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
Цитата: КрішнА пише:
а я не вмію молитись і не вважаюза потрібне це робити)
От оно как! © (Наша Раша)
Ти помиляешся. Молитва (як і мантра) - періодичне повторення в голос та в думках одних і тих думок певної спрямованості. А тепер перечитай свої "коментарі". На кожній сторінці, як не про спалені бібліотки, так про страшних іудеїв, як не про круглість Землі, так про інквізицію... Вже і про "пластинку" яка заїла тобі казали...
Цитата: Alex пише:
У попа була собака..." - це дуже м'яко сказано!
|
|
 |
|
 |
КрішнА
|
Додано: 09 листопада 2008, 23:54 |
|
З нами з: 11 серпня 2008, 03:00 Повідомлення: 994 Звідки: Коломия
|
Цитата: ГомоУкраїнус пише:
От оно как! © (Наша Раша) Ти помиляешся. Молитва (як і мантра) - періодичне повторення в голос та в думках одних і тих думок певної спрямованості. А тепер перечитай свої "коментарі". На кожній сторінці, як не про спалені бібліотки, так про страшних іудеїв, як не про круглість Землі, так про інквізицію... Вже і про "пластинку" яка заїла тобі казали...
не заїла просто шо було то булор і не треба заперечувати і ніхто не дасть гарантій що якщо церква матиме такі сіери впливу як тоді,то цього не повториться
_________________ и смутился Дьявол, и увидел как ужасно добро (с)
|
|
 |
|
 |
КрішнА
|
Додано: 09 листопада 2008, 23:58 |
|
|
Ти помиляешся. Молитва (як і мантра) - періодичне повторення в голос та в думках одних і тих думок певної спрямованості.
але мантра як і молитва це слова наповнені змістом про допомогу собі чи чомусь і звернення до бога чи богів одним словом просьба яку періодично потворяєш до якоїсь міфічної істоти а я в міф істот не вірю))а людям не молюсь))
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 10 листопада 2008, 01:38 |
|
|
і ніхто не дасть гарантій що якщо церква матиме такі сіери впливу як тоді,то цього не повториться
Ось що каже Господь: [COLOR=blue]"[Мф.7:21-23] Не всякий, говорящий Мне: 'Господи! Господи!', войдет в Царство Небесное, но исполняющий волю Отца Моего Небесного.
Многие скажут Мне в тот день: Господи! Господи! не от Твоего ли имени мы пророчествовали? и не Твоим ли именем бесов изгоняли? и не Твоим ли именем многие чудеса творили?
ш тогда объявлю им: Я никогда не знал вас; отойдите от Меня, делающие беззаконие."[/COLOR]
Тут, як я розумію, говориться про тих, хто прикриваючись вченням Христа, вирішує свої абсолютно конкретні проблеми, як політичні, як економічні, так і особисті.
Тобто, гарантій стосовно, як ти пишеш "чемної і правильної" церкви ніхто і не давав...
Сам розумієш, якщо вчення дуже ефективне, обов'язково(!) знайдуться "спритні", які використають його за своїм уподобанням (при тому, на повному серьйозі, вважаючи, що вони роблять "богоугодну справу").
Але: [COLOR=blue][Мф.16:18] и Я говорю тебе: ты - Петр, и на сем камне Я создам Церковь Мою, и врата ада не одолеют ее;[/COLOR] - це - основна гарантія.
Може відбуватися що завгодно, але головна ідея, яку несуть християнські церкви, не буде втрачена.
|
|
 |
|
 |
КрішнА
|
Додано: 10 листопада 2008, 01:54 |
|
|
Може відбуватися що завгодно, але головна ідея, яку несуть християнські церкви, не буде втрачена.
а звідки ви знаєте що тееперішні бюудівлі церкви це саме те що він мав на увазі?і взагалі конфесії тто появились якщо не помиляюсь після Вселенських соборів які ся почалив 321 році якшо ся не помиляю вже і до того були Християни але не всі участвовали на "зїздах".
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 10 листопада 2008, 03:09 |
|
|
а звідки ви знаєте що тееперішні бюудівлі церкви це саме те що він мав на увазі?
я про це і не говорив. Ти "не в той бік" подумав.
і взагалі конфесії тто появились якщо не помиляюсь після Вселенських соборів які ся почалив 321 році якшо ся не помиляю вже і до того були Християни але не всі участвовали на "зїздах".
от-от, щось вже біля того (як мені здається), що я хотів сказати...
Алегорія [моя] така: Конфесії та різні течії, це як судини з напоями. Всі напої різняться за смаком, кольором, рецептурою та тим як їх "подають на стіл"...
Але в усіх тих напоях є Щось таке, Що їх єднає. Час від часу в одному напої Цього стає більше, а в другому менше, і навпаки. Та і, як знаємо, хорошого напою не буває весь час дуже багато!
От Це, то Що є в тих всіх напоях - може бути приховано навіть від тих, хто їх ... зараз готує.
Це - закладено в рецептурі. У неявній формі. В "рецепті" про Це спеціально не говориться прямо.
"Інгрідієнти" - так, вони всі перераховані. "Техпроцес" - так, весь розписаний.
Але це зроблено так, що Основне Призначення "напою" не може бути втрачене ні за яких обставин, які може створити людина свідомо, чи не свідомо.
Ось так.
Висновок який? Пити треба обережно! Пити треба уважно.
Можливо, варто самому спробувати дізнатися "рецепт".
|
|
 |
|
 |
Jovan
|
Додано: 10 листопада 2008, 04:29 |
|
|
раз вибачався значить щось таки було якщо за щось вибачався)а ви кажете на рівні рад пропаганди))
Я не заперечував, що ганебні вчинки були
після того як його спалилиш))яке полегшення)
розкаяння це завжди полегшення, для обох сторін
вчив і що?ви будете заперечувати що церква мала вплив на світські сфери життя?і то вплив не малий.Чи спалювали не інквізитори?чи інквізитори немали відношення до церкви? Цитата: КрішнА пише:
а я десь засуджував ціле людство?
я мав на ввазі, що ви виступаєте як обвинувачувач від цілого людства
вчив і що?ви будете заперечувати що церква мала вплив на світські сфери життя?і то вплив не малий.Чи спалювали не інквізитори?чи інквізитори немали відношення до церкви?
не так все просто було, справді, почитайте щось з того періоду, але не "інтірєсную газєту", бо таке враження що ви свої знання черпаєте звідти
|
|
 |
|
 |
КрішнА
|
Додано: 10 листопада 2008, 12:58 |
|
|
Цитата: Jovan пише:
розкаяння це завжди полегшення, для обох сторін
якщо другої сторони не існує в нашому світі то їй байдуже вже )і особистос мене не влаштвувало б покаяння за такий хлочин людину не повернеш вже.
|
|
 |
|
 |
КрішнА
|
Додано: 10 листопада 2008, 13:01 |
|
|
Цитата: Jovan пише:
я мав на ввазі, що ви виступаєте як обвинувачувач від цілого людства
в людства є закони стандартні.вбивство злочин крадіжка злочин. по моєму в церкви було явне порушення
|
|
 |
|
 |
Jovan
|
Додано: 10 листопада 2008, 14:23 |
|
|
якщо другої сторони не існує в нашому світі то їй байдуже вже )і особистос мене не влаштвувало б покаяння за такий хлочин людину не повернеш вже.
я ж кажу, що ви пропонуєте? Що потрібно зробити Церкві, що задовольнити вас?
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |