| 

|   | 

| 

| Автор | 
			Повідомлення | 

| 

Wandering
		 | 

Додано: 04 жовтня 2008, 17:03    | 

| 

З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия

| 

| 

Маю багато фільмів у хорошій якості і включаючи їх на простому ЕЛТ телевізорі задумуюсь, можливо варто придбати щось новіше, з більшою діагоналлю і форматом 16:9.
 Зайшовши до магазину побачив цілу купу великих ЖК та плазмових телевізорів, котрі можна придбати за розумні і не дуже гроші :D Побродивши по інтернету в пошуках відповідей, котрий ТВ кращий отримав ще більше запитань і заплутався повністю, надто багато маркетингу та реклами. Можливо ще не настав час HD телебачення?

Поділіться хто на чому переглядає фільми, можливо хтось вже придбав новомодного телевізора і може поділитись враженнями, буду вдячний :)  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Капітан
		 | 

Додано: 04 жовтня 2008, 17:11    | 

| 

З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
					 Прізвище, Ім’я: Струк Руслан

| 

| 

Я таки маю на меті щось вхопити , але не велике , на 32 дюйми мені буде якраз. 

_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Wandering
		 | 

Додано: 04 жовтня 2008, 17:39    | 

| 

| 

Цитата: Капітан пише:
 Я таки маю на меті щось вхопити , але не велике , на 32 дюйми мені буде якраз. 
Та я сам по початку думав собі взяти 32 дюйми, а як начитався, то голова спухла :?  всі кричать, що завеликим ТВ не буває, що 32 дюйми для FullHD замало, а якщо брати давніші моделі HDready, то в них електроніка туга і зображеня гамняне виходить. Короч повний бардак :bz:   

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Капітан
		 | 

Додано: 04 жовтня 2008, 17:47    | 

| 

| 

| 

Зображення нормальне , міркуй від розміру кімнати , аби ти по тому не мусів кожен рух на екрані супроводувати рухом голови , у мене колєґа взяв на 47 дюймів, то тепер не ми телевізор дивимося , а телевізор на нас , зображення супер , але всі динамічні сцени дивишся як в реалі , тобто крутиш головою , і ще , LCD меньше світла жеруть за плазмові, якщо то тебе цікавить. 

_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Капітан
		 | 

Додано: 04 жовтня 2008, 17:50    | 

| 

| 

| 

І ще одна річ , правда в Україні ніби ще того нема , але добре аби телевізор підтримував цифровий прийом , з прицілом на майбутнє. 

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Wandering
		 | 

Додано: 04 жовтня 2008, 17:53    | 

| 

| 

LCD меньше світла жеруть за плазмові, якщо то тебе цікавить.  
Знаю, але я тв не дивлюсь по 10 годин в день, тому це не найважливіше. Цитата: Капітан пише:
 у мене колєґа взяв на 47 дюймів, то тепер не ми телевізор дивимося , а телевізор на нас , зображення супер , але всі динаміні сцени дивишся як в реалі 
Круто :D  вважаєш це мінусом?
 Зображення нормальне , міркуй від розміру кімнати 
Дивитсь буду з відстані 2-2.5м.
 Знайшов ось таку картинку:

Тут 3 ока, це типу норма, найкраще підходить.
 Що правда дані трішки старі, ще з 2007року, але судячи по них, мені пасує 37 дюймів.  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Капітан
		 | 

Додано: 04 жовтня 2008, 18:09    | 

| 

| 

| 

Нафіґ дані , у магазині телевізори включені , просто стань перед ним і розслабся і оціни. 

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Wandering
		 | 

Додано: 04 жовтня 2008, 18:22    | 

| 

| 

Нафіґ дані , у магазині телевізори включені , просто стань перед ним і розслабся і оціни.  
Там важко оцінити, попідключали аналогове тв відстойної якості, я таке навіть дивитись не буду.
 Полазив кілька днів по форуму ixbt.com там всі вихваляли ось цього Panasonic TX-R37LX85 я в Франківську зайшов до магазину і там стояв телевізор з цієї серії і великим було моє здивування коли я зрозумів, що він показує найгірше з усіх. Але... крутили на ньому канал Тоніс, чи то з супутника, чи то з аналогової антени, а на Філіпсах і Самсунгах крутили HD рекламу, зображення було просто вражаюче, кольори, чіткість просто офігенні.
 І тут виникло питання, якщо брати телевізора з розширенням 1920х1080 FullHD, то про супутникове телебачення можна забути, а якщо брати Hdready 1366х768, то можна забути про красоти FullHD :D   

| 

| 

| 

| 

|  

| 

exp
		 | 

Додано: 04 жовтня 2008, 18:29    | 

| 

З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
					 Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій

| 

| 

мені теж хочеться дочекатися "своєї" ери ЕйчДі, щоб дивитися футболи... :gm:  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Капітан
		 | 

Додано: 04 жовтня 2008, 18:32    | 

| 

| 

| 

у принципі на даний час це розрішення ,1366х768, оптимальне для аналогу, але телевізор не береться як комп на два - три роки , то тра брати з прицілом , і вмонтований цифровий тюнер має бути , тоє вєш. :bc: 
  Так ще тра дивитися на рівень контрастності , рівень освітлюванності екрану , швидкість відповіді на зміну картинки, наявність та асортимент гнізд під'єднань різного роду. 

| 

| 

| 

| 

|  
	 |  

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість  |  
	|   |  

| 
	  | 
	Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
   | 

| 
		  |