|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Yury
|
Додано: 09 серпня 2008, 14:10 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
exp,
В нас саме дешевше я знайшов 300$. Це якраз не меньше як 200 Євро. Так що бери якщо у вас дешевше.
Останне зауваження по ТТД. Живлення від АА батарей, або аккумуляторів це не плюс, а мінус якщо порівняти з літієвими аккумуляторами. Нікель кідмієві, або нікель-металеви аккумулятори потрібно кожний раз напередоні з'йомки заряжати, бо інакше вони можуть підвести у самий незручний момент. Літієві не моють такого виликого саморозряду тому весь час здатні до роботи. :cl:
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 09 серпня 2008, 14:30 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Yury , тажи не страхай хлопа , моя Фуджі за зараз бере чотири штуки АА , і нічого просто постійно маю у сумці два комплекти Дюраселу , Там як на мене інша біда , вона теж стосується батарейок , немає видошукача , треба постійно через екран дивитися , тому вони ,батарейки, і сідають , але не так вже скоро це стається , треба тільки хороші купувати, рекомендую енерджайзер або дюрасел , акумулятори справді швидко сідають , тому комплект батарейок не зайвий.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 09 серпня 2008, 16:00 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Цитата: Капітан пише:
і нічого просто постійно маю у сумці два комплекти Дюраселу ,
Якщо йому це не завадить та зручно, але на мою думку краще що про це він буде знати зараз, чим коли вже потратить грощі. :D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 09 серпня 2008, 16:18 |
|
|
Ну комплетк , батарейок у любому випадку треба мати , і одну флешку , на 512 мб , цілком достатньо, так про всяк випадок , на власному прикладі знаю.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 09 серпня 2008, 19:12 |
|
|
Проте ,Yury в любому випадку правий , примітивна зеркалка ліпше за найкрутіщу мильницю, говорю з власного досвіду , ще добре як мильниця має ручні настройки .
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 09 серпня 2008, 20:06 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Капітан пише:
примітивна зеркалка ліпше за найкрутіщу мильницю примітивну зеркалку не будеш кожен день в кишені носити... :cl:
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 09 серпня 2008, 20:11 |
|
|
Цитата:
ехр пише : примітивну зеркалку не будеш кожен день в кишені носити...
ехр , то купи собі мобільник з фотяком на 3 мгп, і завжди в кишені , і якість як на плівочній мильниці , і зручність редагування і збереження. :D
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 09 серпня 2008, 20:15 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан, стоп, а примітивна зеркалка це шо по твоєму, бо ми відей на різних мовах говоримо... :?:

|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 09 серпня 2008, 21:07 |
|
|
ехр , по перше твоя картинка не читається, по друге компакти і мобільні фотяки побудовані майже по одній схемі , є суттєва різниця в розмірі об'єктива, решта те саме, про зеркалки тобі ліпше Yury розкаже , у нього це професійніше виходить.
А я покажу на практиці по риїзду . ОК? :bt:
|
|
 |
|
 |
yAnTar
|
Додано: 09 серпня 2008, 21:55 |
|
|
Цитата: Yury пише:
Живлення від АА батарей, або аккумуляторів це не плюс, а мінус якщо порівняти з літієвими аккумуляторами. Нікель кідмієві, або нікель-металеви аккумулятори потрібно кожний раз напередоні з'йомки заряжати, бо інакше вони можуть підвести у самий незручний момент. Літієві не моють такого виликого саморозряду тому весь час здатні до роботи.
Перед тим, як купував фотік сам вважав, що АА батареї - це погано, зараз кардинально поміняв думку, у двох знайомих є фуджики ф40 і ф50, батареї стає в середньому на 2 Гб. Я своїми батарейками (ANSMANN) забиваю 3 карточки по 2 Гб і батареї ще повністю не розряджуються.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |