|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Galka
|
Додано: 30 травня 2008, 02:14 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
ехр, я писала совсем не о политеке, жаль что ты не понял, да я говорю всегда от души, а чужая душа потемки это понятно. То, что я иногда пишу такие слова как (ясень пень, дык, че, и тому подобное)это для простоты общения. Я думала, что здесь все свои.
Yuru, у меня давно сложилось впечатление, что этот форум не международный.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 30 травня 2008, 02:20 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Galka пише:
ехр, я писала совсем не о политеке, жаль что ты не понял я зрозумів, лиш хотів припинити, бо зараз би таке почалося... :D
Я думала, что здесь все свои. а шо чужі...
Yuru, у меня давно сложилось впечатление, что этот форум не международный. треба міняти свою думку... Коломияни всіх країв, єднаймося!
якщо у нас політика викликає такі різні емоції, то треба шукати що нас може об'єднати...
нє, сьогодні видно спати не буду... :D
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 30 травня 2008, 11:29 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Чем страдают многие, если не все украиноязычные форумы - русофобством. Может Вы этого и не замечаете, но со стороны это видно. Меня пока что держит здесь только то, что форум коломыйский. С моей точки зрения если администрации удастся избавиться от штампа русофобства, а это тяжело, то форум будет разительно отличаться от остальных. ш на него потянуться люди за общением. Ругаться можно на Русбалте, Украинской правде. А пообщаться нормально практически негде.
Вот взгляд может и тенденциозный, россиянина. - Все темы в политике, да и не только часто переходят на тему москаль дурак, идиот и т.д., а я украинец умный, пушистый и хороший. Даже Евровидение.
Я не призываю закрывать длинные темы. Они должны сами умирать, но для этого должны появляться новые. Может быть, я бы и создавал новые темы, но у меня очень специфические интересы.
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 30 травня 2008, 11:42 |
|
|
Yuru, я согласна с тобой на все 100.
Как-то у ехра я спрвшивала как выйти из форума, мне кажется он понял про какой выход я имела ввиду, но зделал вид..
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 30 травня 2008, 11:58 |
|
|
Galka,
Знаешь почему на русском? Начал писать для тебя. Получилось для Expa.
Хлопці вставайте. Москаль вже годину не спить.
:D
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 30 травня 2008, 12:22 |
|
|
Yuru, я тоже могу по украински, но только дома, на работе я не ставила украинскую мову, но если честно так хорошо как ты врядли смогу :D
ехр бедненький небось вчера пол ночи не спал.
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 30 травня 2008, 12:56 |
|
|
но если честно так хорошо как ты врядли смогу
:oops:
Это коломыйская закалка. С правописанием думаю не всё хорошо. World у меня не проверяет украинское написание. Пишу со слуха.
ехр бедненький небось вчера пол ночи не спал.
Ему не позавидуешь.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 30 травня 2008, 13:28 |
|
|
Цитата: Yury пише:
С моей точки зрения если администрации удастся избавиться от штампа русофобства, а это тяжело, то форум будет разительно отличаться от остальных. ш на него потянуться люди за общением.
я це все розумію і кажу ще раз форум створювався для того щоб об'єднати коломиян, крім росіян і українців у Коломиї жили і євреї, і німці і т.д... давайте обговоримо як тут це все налагодити... :?:
Цитата: Yury пише:
Ему не позавидуешь. от і не завидуй, а краще поможи... :D
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 30 травня 2008, 13:39 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
На тему русофобії - соррі, гаспада, після деяких заяв певних "параноїдальних" персонажів, тільки труп або еxp не стануть русофобами! Труп ясно чому, бо все пох. Exp теж ясно чому, бо все пох - аби були відвідувачі... :D
Тепер ще трохи по темі...
Невже хтось думає, що кількість відвідувачів залежить від кольору оцих рамочок довкола тексту?
Від якихось "рекламних відділів"? Це хибні думки.
Притягують - ідеї. Отже, пора влити в форум їх ще трохи...
На тему об'єднання когось... Навколо чого і кого об'єднувати?
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 30 травня 2008, 13:40 |
|
|
Цитата: pent@gon пише:
Exp теж ясно чому, бо все пох - аби були відвідувачі... ти добре подумав що сказав? :cl:
Притягують - ідеї. Отже, пора влити в форум їх ще трохи... ідей багато, нема кому робити... :b_:
Навколо чого і кого об'єднувати?
навколо Коломиї...
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |