|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yAnTar
|
Додано: 29 лютого 2008, 20:27 |
|
|
Цитата: За него я ничего не хочу. Отдам так, но я в Санкт – Петербурге. Если Вы готовы, каким то образом его забрать, я буду искать.
В принципі, є в мене родич в Санкт-Петербурзі на будівництві (район Озерки, здається), але він точно вас не знайде, у них режим такий, що виходити в місто не можна.
Ще уточню на пошті рахунок вартості пересилки (знайомий казав, що за 1 диск заплатили розтаможку 12 $), якщо там буде все ок, то готовий взяти на себе витрати по доставці товару.
З.І. А як людина з Санкт-Петербурга опинилась на коломийському форумі ?
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 01 березня 2008, 01:18 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Цитата: yAnTar пише:
В принципі, є в мене родич в Санкт-Петербурзі на будівництві (район Озерки, здається), але він точно вас не знайде, у них режим такий, що виходити в місто не можна.
Озерки от меня рядом. Две или три остановки на метро. На главпочтамт ехать сложнее и дальше. Завтра вечером пошукаю. Отпишу о результате. :idea:
З.І. А як людина з Санкт-Петербурга опинилась на коломийському форумі?
Вот и я не пойму, как я оказался на коломыйском форуме, да и ещё понимаю, что тут пишут. :?: :D
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 02 березня 2008, 00:03 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
yAnTar,
Нашёл шндустар 23у. Как договоритесь со своим родственником дайте в личку как с ним связаться.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 02 березня 2008, 00:26 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Фірма Kodak випустила фотяк ,щось середнє між мильницею і зеркалом, називається це добро EasiShare Z712.
має такі характеристики:
- задекларована ціна 249 євро
- М. пікселі і розр здатність 7,4/3081*2304
-об'єктив 36-432
-Zoom 12/4,2
-Дистанція макро 12 см
-пам'ять 32 внутр і SD
-Чутливість ISO-80-3200
-Габарити 10,3 на 7,4 на7
-Виходи USB 2.0/video
Пишуть що б'єктив зеркальний
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 02 березня 2008, 00:33 |
|
|
Де в Коломиї (області) можна купити фотооптику
В Ів.-Фр. точно є оптика( правда не гарантую що Індустар 100-У :D ) на вул.Галицькій біля автосалону. Здається Фокус магазин називаєтья.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 02 березня 2008, 00:55 |
|
|
А що вже нема магазинів типу комісійних, ще три роки тому у Чернівцях в універмазі "Рязань" ,були об'єктиви на вибір,Можна покопати по старих фотографах,у когось мусить бути, біда що у нас ще комп і І-НЕт рідкість.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yAnTar
|
Додано: 02 березня 2008, 01:30 |
|
|
Цитата: А що вже нема магазинів типу комісійних, ще три роки тому у Чернівцях в універмазі "Рязань" ,були об'єктиви на вибір
О, в Чернівцях я часто буваю, зайду в Рязань, хоча бував в Рязані і 3 роки тому і рік тому, обєктивів там не бачив.
Цитата: Можна покопати по старих фотографах,у когось мусить бути, біда що у нас ще комп і І-НЕт рідкість.
Думаю, що зараз комп - це вже не рідкість, та й інтернет також.
Давав оголошення десь на 10 форумах, на різних дошках обяв, поки-що нічого.
Знайшов, де його в Росії можна купити новий, але з доставкою проблема, якщо в нас не знайду нічого, то все одно прийдеться так брати.
Цитата: В Ів.-Фр. точно є оптика( правда не гарантую що Індустар 100-У Дуже щасливий ) на вул.Галицькій біля автосалону.
В Івано-Франківську погано орієнтуюсь, можна більше детально, де на вул. Галицькій, або можна лінк на google maps
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 02 березня 2008, 01:40 |
|
|
Галицька починається у центрі біля універмагу "Прикарпаття" і йде весь час прямо аж до Пасічної ( такий мікрорайон) , із вокзалу туди ( до універмагу ) моїм ходом хвилин 10-15, колись їздив 1 і по моєму 3-ій тролейбус, Одним словом там нема де блудити.
|
|
 |
|
 |
yAnTar
|
Додано: 02 березня 2008, 01:52 |
|
|
Цитата: Пишуть що б'єктив зеркальний
Нема такого поняття зеркальний обєктив.
В камери цієї матриця - 1/2.5 - маленька.
ІСО - сумніваюсь, що будуть робочі вищі за 400. (пишуть що є 3200 - більше для реклами)
Тутпочали обговорювати цю модель, але як це часто буває закінчили флеймом.
Якщо хочете ультразум, всі радять брати Фудж9600 (6500)
Цитата: Галицька починається у центрі біля універмагу "Прикарпаття" і йде весь час прямо аж до Пасічної ( такий мікрорайон) , із вокзалу туди ( до універмагу ) моїм ходом хвилин 10-15, колись їздив 1 і по моєму 3-ій тролейбус, Одним словом там нема де блудити.
Дякую, не заблуджуся.
Я ще в понеділок буду в Чернівцях, зайду в Рязань, на якому поверсі в Рязані обєктиви раніше були ?
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 02 березня 2008, 02:09 |
|
|
Цитата: yAnTar пише:Нема такого поняття зеркальний обєктив.
Так написано в журналі , я його купив позавчора ,називається "Quale Computer pocket", N98.
У Рязані ,як заходиш по праву руку біля сходів, що ведуть на другий поверх,там ще було багато радянських фотяків.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |