Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Релігія




 Сторінка 3 з 70 [ 695 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 70  Далі



Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 19 січня 2008, 20:40 
Офлайн

З нами з: 19 січня 2008, 03:00
Повідомлення: 627
Angi, в своєму пості шановна Ви геть забули за Христа, от тому у Вас і питаннячко вийшло саме таке...


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 20 січня 2008, 00:06 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 12717
Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
Anqi, читайте будьте ласкаві Біблію та Євангеліє, а не розводіть єресь. Згідно того, що ви написали християнство є всього на всього лишень красива легенда, світ знав дуже багато легенд, але ні одна з них не прожила 2000 років маючи стільки прихильників і послідовників, і стільки підтверджень реальності цього вчення через різні чудеса і зцілення, богоявлення в тій чи іншій формі.
Бачу, що дійсно правда - поки грім не гримне хлоп не перехреститься.
І поки дійсно ви не потрапили в ситуацію в якій ніхто крім Господа вам не зможе допомогти ви не повірите в його реальність, але є завжди але, що Бог дає людині випробовування аби перевірити її віру, і поміч Божу треба заслужити, і заслужити не одним чи двома відвідинами церкви, не одною чи двома молитвами, а постійними намаганнями зблизитися з Господом, своїми діяннями, своїми помислами, своїм стремлінням допомагати ближньому, не залежно від того чи він бомж чи порядний ґазда.

_________________
Зображення


jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 20 січня 2008, 01:47 
 
Цитата:
Kapitano пише:
І поки дійсно ви не потрапили в ситуацію в якій ніхто крім Господа вам не зможе допомогти ви не повірите в його реальність, але є завжди але, що Бог дає людині випробовування аби перевірити її віру, і поміч Божу треба заслужити, і заслужити не одним чи двома відвідинами церкви, не одною чи двома молитвами, а постійними намаганнями зблизитися з Господом, своїми діяннями, своїми помислами, своїм стремлінням допомагати ближньому, не залежно від того чи він бомж чи порядний ґазда.

просто такі люди вважають, що вони зможуть вразі чого сказати: "ми не винні, ми не знали, не були впевнені", але незнання закону, не звільняє від відповідальності.


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 29 січня 2008, 02:21 
Офлайн

З нами з: 27 січня 2008, 03:00
Повідомлення: 115
Цитата:
emerald пише:
незнання закону, не звільняє від відповідальності.

Ти троха переплутав закони...
[color=blue][Лк.12:47] Раб же тот, который знал волю господина своего, и не был готов, и не делал по воле его, бит будет много;
[Лк.12:48] а который не знал, и сделал достойное наказания, бит будет меньше. ш от всякого, кому дано много, много и потребуется, и кому много вверено, с того больше взыщут.[/color]


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 24 березня 2008, 15:15 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 19 березня 2008, 03:00
Повідомлення: 926
Звідки: Коломия
Angi, я частково з Вами згідна і розумію, про що Ви говорите :wink:


Чи можна стверджувати що релігія побудована на любові,
коли кожна з її десяти заповідей починаєтться з НЕ ?
якась дивна Любов..
основана на страху, відчутті вини і запереченнях :?

як просто альтернативна думка, цитата:
".. І Слово Бога було не заповіддю (наказом), але заповітом (договором). І ось
які...

ДЕСЯТЬ ЗОБОВ'ЯЗАНЬ

Ти дізнаєшся, що вступив на шлях до Бога, і дізнаєшся, що ти знайшов Бога, тому що тобі будуть дани ці знаки, ці вказівки, ці зміни в тобі:
1. Ти любитимеш Бога всім своїм серцем, всім своїм розумом і всією своєю душею. І між тобою і Мною не буде більш ніякого Бога. Ти більш не поклонятимешся людській любові, або успіху, або грошам, або владі, і жодному з символів, що втілюють їх. Ти відкладеш убік всі ці речі, як дитина відкладає свої іграшки. Не тому, що вони негідні, але тому, що ти переріс їх. І ти дізнаєшся, що встав на шлях до Бога, тому що:
2. Ти не вживатимеш ім'я Господа всує. Так само як і не волатимеш до Мене по дурницях. Ти зрозумієш силу слів і думок, і ти не думатимеш про те, щоб призвати ім'я Бога безбожним чином. Ти не використовуватимеш Моє ім'я всує тому, що ти і не можеш зробити цього. Адже Моє ім'я — Велике «Я Єсмь» — ніколи не використовується всує (що означає — без результату) і ніколи не зможе бути використане. І коли ти знайдеш Бога, ти дізнаєшся це.
І Я дам тобі також інші знаки:
3. Ти не забуватимеш залишати один день в тиждень для спілкування зі Мною і назвеш його святим. Це буде зроблено для того, щоб ти не залишався достатньо довго в своїх ілюзіях, але згадував, Ким і Чим ти є. І незабаром ти називатимеш щодня Суботою і кожен момент святим.

4. Ти шануватимеш своїх отця і матір і пізнаєш, що ти є Син Божий, коли шануватимеш Бога-Отця-і-матір у всьому, що ти говориш, робиш йди думаєш. І так, як ти шануватимеш Бога-Отця-і-матір, ти шануватимеш своїх отця і матір на Землі (бо вони дали тобі життя), і так ти почнеш шанувати всяку людину.

5. Ти дізнаєшся, що знайшов Бога, коли зрозумієш, що ти вже ніколи не станеш здійснювати вбивство (тобто навмисно вбивати без причини). Бо, розуміючи, що ти у будь-якому випадку не можеш припинити життя іншої істоти (оскільки кожне життя вічне), ти не станеш вибирати припинення будь-якій з конкретних інкарнацій, так само як і зміна форми будь-якій життєвій енергії, без самих на те священних підстав. Твоя нова пошана до життя примусить тебе поважати всі форми життя — включаючи трави, дерева і тварин — і надавати на них дію тільки ради вищого блага.
І Я пошлю тобі також інші знаки, щоб ти знав, що ти знаходишся на правильному шляху:

6. Ти не станеш поганити чистоту любові нечесністю або обманом, бо це зрада. Я обіцяю тобі, що, коли ти знайдеш Бога, ти не здійснюватимеш подібних зрад.

7. Ти не візьмеш речі, яка не є твоєю власністю, і не станеш ні обдурювати, ні потурати брехні, ні заподіювати шкоду іншому для того, щоб отримати що-небудь, бо це буде крадіжкою. Я обіцяю тобі, що, коли ти знайдеш Бога, ти не крастимеш.
А також не будеш...

8. Говорити щось, що не є правда, і тим самим лжесвідчити.
А також не будеш...

9. Бажати жінку сусіда свого, бо навіщо тобі хотіти дружину сусіда, коли ти знаєш, що всі інші суть твоє подружжя?

10. Бажати майно сусіда свого, бо навіщо тобі хотіти майно сусіда, коли ти знаєш, що все майно може бути твоїм, а все твоє майно належить миру?
Ти дізнаєшся, що знайшов шлях до Бога, коли побачиш всі ці знаки. Бо Я обіцяю, що ніхто істинно шукаючий Бога не стане робити подібних речей. Продовження такої поведінки стане просто неможливим.

І це — твої свободи, а не твої обмеження. Це Мої зобов'язання, а не Мої заповіді. Бо Бог не повеліває про те, що Бог же і створив, — Бог просто говорить дітям Божим: от як ви дізнаєтеся, що повертаєтеся додому. .."


_________________
ubi concordia, ibi victoria


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 10 квітня 2008, 00:05 
Офлайн

З нами з: 05 вересня 2007, 03:00
Повідомлення: 67
Цитата:
Jovan пише:
Давайте


І запитався Його один із начальників, говорячи: Учителю Добрий, що робити мені, щоб вспадкувати вічне життя?
19 Ісус же йому відказав: Чого звеш Мене Добрим? Ніхто не є Добрий, тільки Сам Бог!
20 Знаєш заповіді: Не чини перелюбу, не вбивай, не кради, не свідкуй неправдиво, шануй свого батька та матір.
21 А він відказав: Усе це я виконав від юнацтва свого!
22 Як почув це Ісус, то промовив до нього: Одного тобі ще бракує: Розпродай усе, що ти маєш, і вбогим роздай, і матимеш скарб свій на небі. Вертайся тоді, та й іди вслід за Мною!
23 А він, коли почув це, то засумував, бо був вельми багатий.
24 Як побачив Ісус, що той засумував, то промовив: Як тяжко багатим увійти в Царство Боже!
25 Бо верблюдові легше пройти через голчине вушко, ніж багатому в Божеє Царство ввійти...
26 Ті ж, що чули, спитали: Хто ж тоді може спастися?
27 А Він відповів: Неможливеє людям можливе для Бога!

Будь-ласка, прокоментуйте, чому багатий не може увійти у Боже Царство? І за яким критерієм визначається бідний та багатий. Адже ніхто не є настільки бідним, що немає нічого і ніхто не є настільки багатим, що має усе.


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 10 квітня 2008, 01:47 
Офлайн

З нами з: 05 вересня 2007, 03:00
Повідомлення: 67
Цитата:
Kapitano пише:
світ знав дуже багато легенд, але ні одна з них не прожила 2000 років

Я не вважаю християнство легендою, це дуже організована релігія. Джайнизму близько 10 000 років, будизм на 500 років старший за християнство і "прихильників і послідовників" будизму не менше ніж християнства, тому, що майже вся Азія, окрім Індії, сповідує будизм. Пане Kapitano, вчіть історію та географію. Але справа не у віці, а у якості.
Цитата:
emerald пише:
своїм стремлінням допомагати ближньому
Християнство завжди експлуатувало бідність та безпорадність людей для їхнього навернення на "правильний шлях". Коли ми даємо людям одяг, притулок, освіту, лікарні для хворих, звичайно, вони почнуть відчувати, що зобов`язані нам. І тоді ми починаємо питати: "А, що зробив для вас індуїзм? Що дав вам будизм?" Безумовно будизм, індуїзм, джайнизм ніколи не відкривали ні шкіл, ні лікарень це не в їх компетенції. Бідні люди були завжди, звичайно треба їм допомагати, але робити це потрібно навіть не сподіваючись на подяку(пригадуєте, щоб твоя права рука не знала, що чинить ліва), використовувати їхню бідність для збільшення числа відвідувачів церкви, - це є справжня політика. Замість того, щоб рятувати душі людей, церква піклується про збільшення числа християн. Тому, не треба розказувати, про допомогу ближньому, в цьому контексті.


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 10 квітня 2008, 01:56 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 19 березня 2008, 03:00
Повідомлення: 926
Звідки: Коломия
Angi, складається таке враження що вас мучать великі внутрішні сумніви
в чому - не зрозуміло :)
в правильності релігії?

_________________
ubi concordia, ibi victoria


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 10 квітня 2008, 03:15 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 05 липня 2007, 03:00
Повідомлення: 12473
Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
Цитата:
Simple пише:
Angi, складається таке враження що вас мучать великі внутрішні сумніви в чому - не зрозуміло Посмішка в правильності релігії?


Зовсім інше!
Темними ночами пані Angi мучать кошмари. Вони приходять опівночі у виді здоровенних параноїдальних їжаків...
Зображення
Шкірять зуби і тріщаться маленькими червоними очима!
Але нестерпний жах настає тоді, коли вони надягають на голови протигази!!!

Пані Angi, слава Богу, нарешті Ви появилися! Зображення

Тільки не треба на мене кидатися.
То я, яничар!
Гляньте мою аватарку.
Бачите, - лагідний і пухнастий.
Навіть ятаган у мене при боці - пластмасовий...

_________________
І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 10 квітня 2008, 03:27 
Офлайн

З нами з: 29 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 1160
Звідки: Йа в Колпiно!
Цитата:
yanychar пише:
Зовсім інше!
Темними ночами пані Angi мучать кошмари. Вони приходять опівночі у виді здоровенних параноїдальних їжаків...
Шкірять зуби і тріщаться маленькими червоними очима!
Але нестерпний жах настає тоді, коли вони надягають на голови протигази!!!

Ты случайно не ахренел в своей Вологде? Совсем голову отморозил за зиму, хочеш обмена "любезностями"? Angi может и приятно твоё внимание, но давай как-нибудь за счёт личного обаяния, а не принижая идейных соперников-это тупо и не достойно.



Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
 
 Сторінка 3 з 70 [ 695 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 70  Далі




Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Релігія


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

 
 

 
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення

Новини

Публікації


дитячий магазин

cron
Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB