|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
emerald
|
Додано: 18 січня 2008, 23:45 |
|
|
Цитата: БорМан пише:
Наскільки я знаю - продали дешевше як купили. Чисто збиткове міроприємство. Питання - нафіга вони такі потрібні. 2,5 млн про... Хотіли панти поганяти, а вийшов пшик. :D
|
|
|
|
|
emerald
|
Додано: 19 січня 2008, 00:53 |
|
|
Цитата: exp пише:
і добре шо відправили, а то нив би тут...
Бєліка також хочуть відправити. Кажуть , що Блохін хотів би бачити його в себе.
|
|
|
|
|
jar4uk
|
Додано: 19 січня 2008, 01:42 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 859 Звідки: Коломия
|
Шкода Бєліка відпускати в Росію! :(
А в Шахті він засидівся у всіх відношеннях, думаю, якби змінив клуб, то мали б доброго збірника :arrow:
|
|
|
|
|
emerald
|
Додано: 19 січня 2008, 15:44 |
|
|
Цитата: jar4uk пише:
Шкода Бєліка відпускати в Росію!
А в Шахті він засидівся у всіх відношеннях, думаю, якби змінив клуб, то мали б доброго збірника
Та чого шкода, головне щоб грав постійно, а на рахунок збірної, щось мало ймовірно. Михайличенко скоріше почне людей з молодіжки підтягувати.
|
|
|
|
|
emerald
|
Додано: 20 січня 2008, 13:22 |
|
|
Динамо програло навіть Пахтакору :D (правда Д-2 і на кубку співдружності, але всерівно прикро).
|
|
|
|
|
jar4uk
|
Додано: 20 січня 2008, 22:17 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 859 Звідки: Коломия
|
Шахтар теж дві контрольки виграв:
«Шахтар» - «Кельн» 3-1
«Шахтар» - «Луч-Енергія» 3-0
|
|
|
|
|
emerald
|
Додано: 25 січня 2008, 18:19 |
|
|
Цитата: exp пише:
Багато що сподобалося, з минулим Динамо і не порівняти, але Шацьких і Мілєвського треба геть!!!
Дійсно, результат хороший, тим більше що це Спартак. Хоча не зрозуміло було, хто через 3 тижні має грати в УЕФА. Та й взагалі цю гру не можна якось оцінювати, бо видно, що іграки ще в глибокому міжсезонні. Хоча не відмітити гру Кореа, Реброва і Кравця, а також захист в цілому не можна. Так як і Шацького, який втратив свою "феноменальну" швидкість і просто ходив по полю.
|
|
|
|
|
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
|