|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
emerald
|
Додано: 30 грудня 2007, 15:31 |
|
|
А ця кнопочка "віддати голос", це голосування тільки за конкретне повідомлення ? І чи є якийсь рейтинг, і взагалі що вона дає? :)
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 30 грудня 2007, 15:44 |
|
|
:bz: От в мене знов ця проблема, в мене дублює повідомлення, може щось підкажите? Воно спочатку просто не з"являється, а потім зразу два появляються. :?
|
|
 |
|
 |
Довбуш
|
Додано: 30 грудня 2007, 16:55 |
|
З нами з: 24 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 457 Звідки: Лондон
|
В "Нові теми" - я не бачу переглядав (читав) я вже цю тему чи ні. Також я не можу позначити ці теми як прочитані.
В "нові повідомлення", якщо я переглянув тему, при наступному вході, цієї теми вже немає.
Без цієї функції мені (і всім іншим) потрібно просто "бродити" по темам і шукати хто шось написав нового.
А після перегляду... тільки і говорити собі, та я це уже читав. Може я шось пропустив, тоді підкажіть.
З повагою. Дякую.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 30 грудня 2007, 18:47 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: emerald пише:
в мене дублює повідомлення поясніть детальніше, будь ласка... :cl:
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 30 грудня 2007, 19:07 |
|
|
Цитата: exp пише:
поясніть детальніше, будь ласка...
Значить так: я відправляю повідомлення, сторінка перезавантажується (ну як звичайно), але мого повідомлення немає (і не змінюється моя загальна кількість повідомлень), потім я ще раз відправляю і появляються два тих самих повідомлення. :(
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 30 грудня 2007, 19:32 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: emerald пише:
але мого повідомлення немає в такому випадку треба тиснути F5... Цитата: emerald пише:
потім я ще раз відправляю і появляються два тих самих повідомлення логічно... бо кажете, що два рази відправляєте повідомлення...
|
|
 |
|
 |
HAMBA
|
Додано: 30 грудня 2007, 19:51 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 750 Звідки: Львів
Прізвище, Ім’я: Ткачук Остап
|
:gm:
_________________ Ніколи не здавайся!
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 30 грудня 2007, 20:22 |
|
|
логічно... бо кажете, що два рази відправляєте повідомлення... Та логічно. :D Але тоді виходить або два повідомлення буде або жодного? Бо після першого разу воно не з'являється. :(
в такому випадку треба тиснути F5... Попробую. :?
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |