|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
HAMBA
|
Додано: 26 грудня 2007, 09:13 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 750 Звідки: Львів
Прізвище, Ім’я: Ткачук Остап
|
:arrow:
_________________ Ніколи не здавайся!
|
|
 |
|
 |
Speci@list
|
Додано: 26 грудня 2007, 15:55 |
|
|
як вам нове обличчя нашого форуму, а? зразу видно профі працюють, і орфографія теж!!! :arrow:
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 26 грудня 2007, 17:51 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
До речі, питання про чат - тепер відкрите. Є така можливість. Якщо хоча б 20-30 людям це дійсно потрібно - зробимо.
|
|
 |
|
 |
HAMBA
|
Додано: 26 грудня 2007, 19:24 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 750 Звідки: Львів
Прізвище, Ім’я: Ткачук Остап
|
:!:
_________________ Ніколи не здавайся!
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 26 грудня 2007, 23:15 |
|
|
Ну, хвалити не будемо, щоб не розслаблялися :D . Жартую, получився форум класний. правда в мене ше трохи якісь коники показує(то шось нічого не відкривається, то не відправляється)
Таке питання, що це за бали у користувачів, за що їх дають,і взагалі для чого вони? і в мене пише в профайлі, що я не маю права голосу. А за що можна голосувати(якщо це право в мене появиться :D)?
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 27 грудня 2007, 00:06 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Цитата: emerald пише:
Ну, хвалити не будемо, щоб не розслаблялися . Жартую, получився форум класний. правда в мене ше трохи якісь коники показує(то шось нічого не відкривається, то не відправляється)
Таке питання, що це за бали у користувачів, за що їх дають,і взагалі для чого вони? і в мене пише в профайлі, що я не маю права голосу. А за що можна голосувати(якщо це право в мене появиться )?
Приєднуюсь. У мене все робить (поки що), але такі ж питання.
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 27 грудня 2007, 02:52 |
|
|
Цитата: БорМан пише:
Ось коротко що воно має робити: (мовою оригіналу) А де цей оригінальчик можна подивитися не підскажите? :roll:
Цитата: БорМан пише:
Кстати, звания пользователей меняются автоматически в зависимости от набранного ими количества баллов. Я бачу, шо тут поки два звання: адміністратор і користувач :D . Чи це ще не допрацьовано?
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 27 грудня 2007, 03:27 |
|
|
Міліцейські звання ( там лейтенант, капітан, майор) думаю не прокатять :D
Ну наприклад: :idea:
0-100 повідомлень - це однозначно новачок, чи щось таке;
100-300(або 500)- любитель ( в смислі любитель посидіти на форумі) :D ;
500-1000 - професіонал (правда це мені самому не дуже подобається :( ), або ліпше фанат форуму;
1000-5000 - експерт;
5000 і більше - це щось з "почесний форумчанин" чи " герой форуму" (це щось дуже по-комуністичному :D ) - Ну бо написати 5 штук повідомлень, то це вже треба медаль давати. :D .
Ще така ідея:
Наприклад, надрукувати наклейки з форуму (на машину, чи ще хто куда собі наклеїть), де можна буде написати свій нік. Ти йдеш по місту, тут бачиш наклейку, підписано, наприклад emerald, і вже будеш знати з ким спілкуєшся. (ну це все не безкоштовно, хто хоче,думаю скинеться). Чи людям, які досягнуть якихось високих звань, давати відзнаку (ну наприклад грамоту, чи ще щось таке, чисто символічно).
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |