Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Захоплення коломиян  » Спорт

Сторінка 44 з 199 [ 1985 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 199  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 09 травня 2008, 16:07 

Цитата:
Yo)!(-Paranoik пише:
Трудно сказать...но какой-то злой умысел в этом чуствуется. Зачем нас так опускать? Думаю политики сюда подмешали, вот вам и "рейтинх".

Йожик, чому ти всюди бачиш одну політику і злий умисл когось :D . Якщо знати, як ці очки нараховують, і за що, то ніяких запитань виникати не повинно. Приклад: чемп. світу Італія тільки на 3 місці, це не здивувало? А ти кажеш "10 команд там не могут быть в принципе выше России и Украины, особенно котдивуар, гана, парагвай, турция и израиль. " Навіть дуже можуть.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 09 травня 2008, 16:21 
Офлайн

Повідомлення: 289
Цитата:
emerald пише:
Йожик, чому ти всюди бачиш одну політику і злий умисл когось. Якщо знати, як ці очки нараховують, і за що, то ніяких запитань виникати не повинно. Приклад: чемп. світу Італія тільки на 3 місці, це не здивувало? А ти кажеш "10 команд там не могут быть в принципе выше России и Украины, особенно котдивуар, гана, парагвай, турция и израиль. " Навіть дуже можуть.

Ну так,про політику тут точно не слід говорити,бо тут її немає,просто як граєм,як стараємся такий і маємо рейтинг!в цьому монолозі,кульмінації фільма "шзображая жертву" про футбол дуже добре сказано,ну прямо мої слова монолог из "шзображая жертву" дослухайте до моменту про футбол!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 09 травня 2008, 16:41 
Офлайн

Повідомлення: 1160
Дома дослушаю! Про политику я перегнул конечно, но Коянись зазырь уважнее, рейтинг явно не по итогам игр и классу команд составлен. Да мне в общемто до звезды, я еще не так могу написать.=)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 09 травня 2008, 20:11 
Офлайн

Повідомлення: 289
Цитата:
Yo)!(-Paranoik пише:
Дома дослушаю! Про политику я перегнул конечно, но Коянись зазырь уважнее, рейтинг явно не по итогам игр и классу команд составлен. Да мне в общемто до звезды, я еще не так могу написать.=)

в принципе если сравнивать реально по силе...то рейтинг неправильный полностью,только Гана,Парагвай,США и т.д. они ведь все свои очки заработали во всяких играх с такими же,например Кубок Африки,там Египет здорово поднялся,Сша выигрывает у всяких панам и гаваев,таким образом зарабатывая себе рейтинг.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 10 травня 2008, 02:18 

Цитата:
exp пише:
та в Шахтарі, як ти замітив, довший час вже негрів не було...

Та там ціла команда негрів. В принципі, того так і команда називається :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 10 травня 2008, 13:05 
Офлайн

Повідомлення: 859
То emerald їх видно з бразильціми перепутав. :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 10 травня 2008, 13:29 
Офлайн

Повідомлення: 1160
Цитата:
koyanis пише:
Сша выигрывает у всяких панам и гаваев,таким образом зарабатывая себе рейтинг.

Не хочется уподобляться Янычару, и примешивать к любой теме свою любимую приправу...ну вы сами всё поняли, что я могу сказать про сша.

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 44 з 199 [ 1985 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 199  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Захоплення коломиян  » Спорт

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення