|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
emerald
|
Додано: 09 травня 2008, 16:07 |
|
|
Цитата: Yo)!(-Paranoik пише:
Трудно сказать...но какой-то злой умысел в этом чуствуется. Зачем нас так опускать? Думаю политики сюда подмешали, вот вам и "рейтинх".
Йожик, чому ти всюди бачиш одну політику і злий умисл когось :D . Якщо знати, як ці очки нараховують, і за що, то ніяких запитань виникати не повинно. Приклад: чемп. світу Італія тільки на 3 місці, це не здивувало? А ти кажеш "10 команд там не могут быть в принципе выше России и Украины, особенно котдивуар, гана, парагвай, турция и израиль. " Навіть дуже можуть.
|
|
 |
|
 |
koyanis
|
Додано: 09 травня 2008, 16:21 |
|
З нами з: 05 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 289 Звідки: Івано-Франківськ
|
Цитата: emerald пише:
Йожик, чому ти всюди бачиш одну політику і злий умисл когось. Якщо знати, як ці очки нараховують, і за що, то ніяких запитань виникати не повинно. Приклад: чемп. світу Італія тільки на 3 місці, це не здивувало? А ти кажеш "10 команд там не могут быть в принципе выше России и Украины, особенно котдивуар, гана, парагвай, турция и израиль. " Навіть дуже можуть.
Ну так,про політику тут точно не слід говорити,бо тут її немає,просто як граєм,як стараємся такий і маємо рейтинг!в цьому монолозі,кульмінації фільма "шзображая жертву" про футбол дуже добре сказано,ну прямо мої слова монолог из "шзображая жертву" дослухайте до моменту про футбол!
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 09 травня 2008, 16:41 |
|
З нами з: 29 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 1160 Звідки: Йа в Колпiно!
|
Дома дослушаю! Про политику я перегнул конечно, но Коянись зазырь уважнее, рейтинг явно не по итогам игр и классу команд составлен. Да мне в общемто до звезды, я еще не так могу написать.=)
|
|
 |
|
 |
koyanis
|
Додано: 09 травня 2008, 20:11 |
|
З нами з: 05 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 289 Звідки: Івано-Франківськ
|
Цитата: Yo)!(-Paranoik пише:
Дома дослушаю! Про политику я перегнул конечно, но Коянись зазырь уважнее, рейтинг явно не по итогам игр и классу команд составлен. Да мне в общемто до звезды, я еще не так могу написать.=)
в принципе если сравнивать реально по силе...то рейтинг неправильный полностью,только Гана,Парагвай,США и т.д. они ведь все свои очки заработали во всяких играх с такими же,например Кубок Африки,там Египет здорово поднялся,Сша выигрывает у всяких панам и гаваев,таким образом зарабатывая себе рейтинг.
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 10 травня 2008, 02:18 |
|
|
Цитата: exp пише:
та в Шахтарі, як ти замітив, довший час вже негрів не було...
Та там ціла команда негрів. В принципі, того так і команда називається :D
|
|
 |
|
 |
jar4uk
|
Додано: 10 травня 2008, 13:05 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 859 Звідки: Коломия
|
То emerald їх видно з бразильціми перепутав. :D
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 10 травня 2008, 13:29 |
|
З нами з: 29 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 1160 Звідки: Йа в Колпiно!
|
Цитата: koyanis пише:
Сша выигрывает у всяких панам и гаваев,таким образом зарабатывая себе рейтинг.
Не хочется уподобляться Янычару, и примешивать к любой теме свою любимую приправу...ну вы сами всё поняли, что я могу сказать про сша.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |