|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
HAMBA
|
Додано: 21 листопада 2007, 13:23 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 750 Звідки: Львів
Прізвище, Ім’я: Ткачук Остап
|
Dovbush, дуже дякую!!! :arrow:
_________________ Ніколи не здавайся!
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 21 листопада 2007, 13:52 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
Dovbush, HAMBA, хлопці, з транслітом ми вже потрохи розібралися, а от забороняти російську - не бачу змісту. Ну як убоге ше має поспілкуватися з нормальними людьми? :)
Я вже й не кажу про "щирих" москалів, які час від часу забрідають на форум - будьмо уважні! :D
|
|
 |
|
 |
HAMBA
|
Додано: 21 листопада 2007, 14:15 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 750 Звідки: Львів
Прізвище, Ім’я: Ткачук Остап
|
Цитата: pent@gon написав:
Dovbush, HAMBA, хлопці, з транслітом ми вже потрохи розібралися
Нехай намагаються говорити українською. Моя позиція радикальна. Пам"ятаєте Бандерівців і Мельниківців? Бандерівці мали радикальні позиції, а Мельниківці і йшли би й ні, і то би і сьо би. Радикально тут треба, на мою думку!!!
pent@gon, дякую за швидку адмінську реакцію! :arrow:
_________________ Ніколи не здавайся!
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 21 листопада 2007, 14:30 |
|
|
Ну добре, це бесіда для інших тем.
Російську мову ми забороняти наразі не будемо.
Зрештою, скільки їх тут у нас? :)
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 22 листопада 2007, 03:24 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
[QUOTE]pent@gon написав:Dovbush, HAMBA, хлопці, з транслітом ми вже потрохи роібралися, а от забороняти російську - не бачу змісту. Ну як убоге ше має поспілкуватися з нормальними людьми?
Я вже й не кажу про "щирих" москалів, які час від часу забрідають на форум - будьмо уважні! [/QUOTE]
Панове, вгомоніться! Причепилися до того трансліту і до мови... Як уміє - най так пише!
Уявіть собі, що пан Габсбург, раптом, завітав би на форум (я розумію, що то - фантастика). Значить, треба заліпити йому доброго копняка, аби знав... коломийських...!!! :x
Дійсно, на форум заходять (забредають) "щирі москалі" (може вони, сволоти, хочуть ще й наш форум "замоскалити"?).
Навпаки, це є добре, це - дуже добре! Бо не так скоро форум пліснявою покриється (не спіть, панове, бо змерзнете).
В кінці кінців, якщо хтось збереться писати сюди на пушту, чи хінді, - то це вже його проблема - зрозуміють його, чи не дуже?
(відписував кілька наших анекдотів на чеченський сайт (вони мають окрему сторінку "Украинские анекдоты" ) саме по-коломийськи. Не знаю як, але - читають! Якщо хтось не може добре второпати про що річ, то одне другому пояснюють).
Ніхто, ніде й ніколи мені не сказав: "Ти що тут забув? Іди до своїх!"
(То тільки в Росії - зразу в жБАН!)
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 06 грудня 2007, 15:30 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
[QUOTE]HAMBA написав:Можу привести 5-теро друзів в аналогічних футболках[/QUOTE]Ну і де твої друзі у футболках? :D
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 грудня 2007, 07:13 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
[QUOTE]exp написав:Ну і де твої друзі у футболках? [/QUOTE]
Я тут видів футболки з російським триколором і написом: "Где я - там Россия!"
Привезти пару штук у Коломию?
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 08 грудня 2007, 15:00 |
|
|
"шспужались, да?!!!" :)
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 21 грудня 2007, 20:39 |
|
|
Завтра, 22 грудня 2007 року, наш форум переїжджає на новий домен, новий хостинг, новий двіжок,
в зв'язку з чим буде недоступним певний час.
Прохання до користувачів зберегти свої дані, приватні повідомлення чи іншу потрібну інформацію.
Надалі ви зможете зайти на новий форум із стартової сторінки Коломия WEB порталу, використовуючи свій логін та пароль. Якщо ж у Вас виникнуть проблеми з авторизацією чи будуть якісь питання, пишіть в цій темі чи на exp@yes.net.ua
Приємного і корисного спілкування Вам в Новому році! :)
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |