|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Galka
|
Додано: 23 червня 2008, 17:58 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
Цитата: hardmaks пише:
Нема Французів, Голандців, Хорватів, тепер навіть нама на кого дивитися, хіба ще німці.
ну как-же неначто смотреть, а Россия-шспания, вдруг получишь удовольствие :) Цитата: hardmaks пише:
хто такі збірна Росії а хто такі Голандія
трудиться-трудиться и еще раз трудиться.
Вот зборная России и трудилась.
|
|
 |
|
 |
hardmaks
|
Додано: 23 червня 2008, 19:23 |
|
|
Це називається пруха :D , так само як і Туркам просто похалявило аж два раза, взяти гру з Хорватами ну що не халява, суддя не дав заміну, на 10 секунд затянув матч. Обідно.
Galka,
Кажите Росія - шспанія, та в матчі Італія-Іспанія небуло на що дивитись, 80% гри спати хотілось і це при тому, що дві команди світвого рівня. А Росію важко віднести до таких :wink:
|
|
 |
|
 |
hardmaks
|
Додано: 23 червня 2008, 19:45 |
|
|
А Французи-Італія, суддя Любош Михел він просто...,взяти з перших хвилин дав червону, при тому що по всіх правилах міг дати жовту і пинальті, нє, на матчі з Італією,(ладно б Росією :D ) ато з Італією, він втулив червону, бо Словака не пруть Французи. Катастрофічна втрата Рибери привела до того що Фрнцузи в меншості просто не змогли виграти. От вам і пруха. шМХО
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 23 червня 2008, 20:51 |
|
|
hardmaks, давай без кажите терпеть не могу когда ко мне на вы обращаются
Туркам просто похалявило
не, ну не скажи, у них в конце игры как-будто 2-е или там 3-е дыхание открывалось.
в матчі Італія-Іспанія небуло на що дивитись, 80% гри спати хотілось і це при тому, що дві команди світвого рівня. А Росію важко віднести до таких
Я не берусь судить, хотя и не согласна с тобой, пусть каждый останется при свем мнении, но понимаешь, Россия должна отыграться, за свой матч с шспанией, когда они продули 4-1. Я бы этого очень хотела, да думаю не толька я, я имею ввиду русских украинцев, вот :)
|
|
 |
|
 |
hardmaks
|
Додано: 24 червня 2008, 01:06 |
|
|
Цитата: Galka пише:
Я бы этого очень хотела, да думаю не толька я, я имею ввиду русских украинцев, вот
Напевно я єдиний, чистокровний, русский Українець,:D який не хоче щоб Росія виграла. :D
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 24 червня 2008, 02:36 |
|
|
Напевно я єдиний, чистокровний, русский Українець, який не хоче щоб Росія виграла.
не думаю :)
матч Россия-шспания состоится 26 июля.
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 24 червня 2008, 03:45 |
|
З нами з: 29 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 1160 Звідки: Йа в Колпiно!
|
Гы, хоть не пишут теперь что все куплено, теперь просто пруха. ш у Зенита была пруха. Хочется на это процетировать одно: "Везет-дуракам, а мы пахали."(с)
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 24 червня 2008, 23:41 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: ехр пише : оце круто... молодець... супер..
Мабуть се круто , круто коштує.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 25 червня 2008, 21:39 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Цитата: Yo)!(-Paranoik пише:
ш у Зенита была пруха
Та й у ЦСКА теж була пруха два года тому.
:P
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 25 червня 2008, 22:26 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: ехр пише : я за німців...
А я за ... наших. :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |