Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Україна




 Сторінка 4 з 82 [ 815 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 82  Далі



Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Наш
 Повідомлення Додано: 28 квітня 2010, 09:05 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 05 липня 2007, 03:00
Повідомлення: 12473
Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
"— А вашим депутатам не соромно було рвати державний прапор?

— Наші депутати ніякий прапор не рвали, а лише звільняли робоче місце, аби можна було сісти й проголосувати. Це повинно бути соромно колегам, що вони під державним прапором псували державне майно, перешкоджали народним депутатам здійснювати повноваження.

— Але в залі просто фізично не було 236 депутатів.

— Ні для кого не є таємницею, що депутати голосують погоджено за рішення фракції. Тому частина депутатів здійснювала захист президії, аби вона могла працювати, а інша частина працювала безпосередньо на робочих місцях. Це повністю відповідає тому регламенту, що існує сьогодні у Верховній Раді, а також нашим традиційним методам роботи, — виправдовувався Єфремов."
Перемогти поразку!

"...підтримали коаліцію і дев’ять голосів народних депутатів із фракції БЮТ — Валентин Зубов, Володимир Іваненко, Петро Кузьменко, Олег Малич, Святослав Олійник, Валерій Писаренко, Ігор Савченко, Іван Сидельник і Олег Черпицький.
Від фракції блоку «Наша Україна — Народна самооборона» підтримали ратифікацію Юрій Бут, Сергій Василенко, Станіслав Довгий, Давид Жванія, Олександр Омельченко, Ігор Палиця і Володимир Поляченко."

Зображення«Сьогодні парламент ратифікував угоду і прийняв бюджет. Сьогодні дуже хороший день», — відгукнувся із Страсбурга задоволений Янукович.
Віктор Янукович — сама послідовність. Крок за кроком здає українські позиції в усіх сферах. Що на черзі? Авіапром, енергетика, Керченська протока? Залишається лише спостерігати, що ще український Президент покладе під ноги Росії."

_________________
І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!


Догори 
 Тема повідомлення: Re: Наш
 Повідомлення Додано: 28 квітня 2010, 12:56 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 24 червня 2008, 03:00
Повідомлення: 5158
Звідки: Коломия
Цитата:
Спасти Украину!

То, о чем я собираюсь написать, вероятно, является самым сложным решением из тех, что мне приходилось принимать в своей жизни. Это решение стало результатом долгих раздумий, и я отдаю себе отчет в том, что на него последует неоднозначная реакция даже в кругу моих друзей, не говоря уже о недоброжелателях…

Последним аргументом, точнее, последней каплей стало то, что новый Президент Украины Янукович прямо и грубо нарушил конституцию Украины, подписав соглашение о продлении на 25 лет пребывания Черноморского флота РФ в Крыму. При этом, более 60% украинцев поддерживают подобное решение. Разумеется, из этих 60% большинство проживает в восточной Украине (здесь и далее для удобства под восточной Украиной я буду подразумевать области, в которых на президентских выборах большинство проголосовало за Януковича).

Таким образом, всего за неполных три месяца Янукович не только ликвидировал в Украине независимую законодательную и судебную власть, серьезно ограничил свободу слова, но и превратил в бумажку Конституцию Украины.

Пора, отбросив ложный стыд и варенниковый патриотизм, признать, что в нынешнем виде Украина, как независимое государство, не состоялась, обречена и не имеет никаких перспектив. Восточная Украина является для государства неподъемным балластом, который утопит всю страну. Идея соборности на сегодняшний день, увы, не работает. Если мы не сохраним Украину в составе областей, где живет украинский народ, а не охлос, который не помнит ни своего родства, ни своего языка, ни своей истории — мы потерям все.

Здесь мне бы хотелось провести параллель с послевоенной Германией. Перед Конрадом Аденауэром стояла сложнейшая дилемма — дать Германии объединиться (а такая возможность на условиях нейтралитета Германии существовала) или начать строить ФРГ на территориях, находящихся за пределами влияния СССР. Аденауэр понимал, что единая Германия неизбежно попадет под влияние коммунистов, и сделал все, чтобы это объединение не произошло. Решение было очень сложным, но история подтвердила его правоту. ФРГ стала мощной европейской державой и, когда созрели исторические условия, ФРГ присоединила обратно восточные территории.

То же самое должно произойти в Украине. Восточные области должны быть временно выведены из ее состава. Избавившись от балласта, Западная Украина получит все возможности для построения демократического европейского государства и скорейшего вступления в ЕС и НАТО. После этого останется только дождаться, когда исторические условия созреют для того, чтобы мощная и успешная Украина смогла подобрать свои бывшие территории, а также территории, где компактно проживают украинцы.

Произойдет это гораздо быстрее, чем многие думают. Европа начала активно избавляться от энергетической зависимости, а это означает, что конец России в ее нынешнем виде и, соответственно, ее влияния неизбежен. Территория РФ начнет быстро распадаться на удельные княжества, и Украина будет просто вынуждена взять под защиту украинцев, проживающих за ее пределами.

Тем не менее, выведение из состава страны восточных областей — это только первый шаг. После него должны последовать серьезные политические и экономические реформы. Велосипед изобретать не надо — можно воспользоваться успешной эстонской моделью.

Помимо прочего, нужно вести очень консервативную политику в отношении гражданства с обязательным введением "серых паспортов". Лица, не лояльные к Украине, гражданство получить не должны. В то же время, необходимо создать все условия для переезда из восточной Украины в западную лояльных украинцев.

Безусловным требованием должна стать жесткая люстрация для всех государственных чиновников (тут политика должна быть даже более жесткой, чем в странах Балтии). Члены коммунистической партии, партии регионов и прочих антиукраинских организаций не должны занимать соответствующие должности.

Лозунг Вячеслава Черновола "бандитам — тюрьмы" должен быть воплощен в жизнь, причем, в том числе, в отношении все еще живущих коммунистических преступников.

В экономике должны быть проведены либеральные реформы. Начать их необходимо с восстановления исторической справедливости, а именно — с реституции.

Восточная Украина в свою очередь успешно построит Украину Лукашенко или Украину Путина. Что из этого выйдет? Позволю себе процитировать Юлию Латынину: "Неоднократно в 20-м веке казалось, что демократия смешна, наивна, труслива, нерешительна, подла и проигрывает чугунным кулакам и медным лбам диктаторов, но каждый раз демократия выживала, а Гитлеры, Брежневы, Чаушеску, Милошевичи и пр. — рушились в бездну".

Евген Цыбуленко, профессор, Таллиннская школа права ТТУ
22 апреля 2010 15:48


Спасти Украину!

_________________
Scio me nihil scire


Догори 
 Тема повідомлення: Re: Наш
 Повідомлення Додано: 28 квітня 2010, 16:58 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 28 квітня 2010, 15:05
Повідомлення: 14
Прізвище, Ім’я: Tara
-----не пройшло й 100 днів від отримання цяцьки на ім*я "булава "українофобом з єнакієво ,як донецький пахан різко змінив курс корабля УКРАЇНА в бік півничного сусіда-----за короткий термін він свій сепаратизм з сумнозвісного Сєвєродонецька переніс на всю країну-----синя чумка накрила вже всю країну й не залишила камня на камені від всього того ,що ледь пробивалося за останні 5 років---фактично знищена українська мова на південно-півничних-східних землях-----Крим теж в цілому відданий антиукраїнським силам які зараз узаконені фактично на державному рівні------й фактично в обіймах північного сусіда ( такого подарунку навіть вони не очікували )---авіагалузь----мабуть тут вже й військова в цілому--збагачений уран-- --перезавантаження історичних цінностей---Бандера,Шухевич, український визвольний рух в цілому---замість цього формування дебільного антиукраїнського стада ,яке знадобиться мабуть у недалекому майбутньому яке кинеться все топтати по першому зову---аби тільки свідомі були---- --що ще на черзі????--країна фактично стала васалом північних --- ---у владі всі ті що повинні були сидіти в тюрмах й вони бажають реваншу---а що " наш останній герой" екс -"гарант" ющенко, який здав всю країну українофобам ?????? невже він такий наївний думав що йому залишиться місто в політиці ??? він навіть за свою честь постояти не зміг--може дійсно діоксин останній мозок порушив 8-) --ВОНА не пройшла й він від цього просто шаленів , але в своїй нікчемній боротьбі він зрадив усіх хто вклав йому ту булаву й владу яку він так бездарно профукав---джин ,який був випущенний з пляшки з його допомогою ,тепер просто так не здасть свої позиції----а опозиція???? чи вона є ??? пахан вже прозоро "намєкнув " що буде безжалісно наводити порядок----а чистки вже починаються--
----на що сподіватися на чудо або авіакатастрофу ????----


Догори 
 Тема повідомлення: Re: Наш
 Повідомлення Додано: 28 квітня 2010, 17:12 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 28 квітня 2010, 15:05
Повідомлення: 14
Прізвище, Ім’я: Tara
БорМан написав:
Цитата:
Спасти Украину!
Восточная Украина является для государства неподъемным балластом, который утопит всю страну. Идея соборности на сегодняшний день, увы, не работает. Если мы не сохраним Украину в составе областей, где живет украинский народ, а не охлос, который не помнит ни своего родства, ни своего языка, ни своей истории — мы потерям все.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Восточные области должны быть временно выведены из ее состава. Избавившись от балласта, Западная Украина получит все возможности для построения демократического европейского государства и скорейшего вступления в ЕС и НАТО. После этого останется только дождаться, когда исторические условия созреют для того, чтобы мощная и успешная Украина смогла подобрать свои бывшие территории, а также территории, где компактно проживают украинцы.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Тем не менее, выведение из состава страны восточных областей — это только первый шаг
. :twisted:

. В то же время, необходимо создать все условия для переезда из восточной Украины в западную лояльных украинцев.


.

и.

Восточная Украина в свою очередь успешно построит Украину Лукашенко или Украину Путина. Ч

Евген Цыбуленко, профессор, Таллиннская школа права ТТУ
22 апреля 2010 15:48


Спасти Украину!

------- Це МАРАЗМ абсолютний---- Чи Ви так дійсно вважаєте ???
------Скільки дійсно чисто українських областей ????? 5-6 ????---а реально ???? я не рахую навіть Закарпатську область де настрої зрозумілі з останніх виборів ----й де гарантія, що хтось дозволить це зробити ??


Догори 
 Тема повідомлення: Re: Наш
 Повідомлення Додано: 28 квітня 2010, 17:24 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 24 червня 2008, 03:00
Повідомлення: 5158
Звідки: Коломия
Цитата:
------- Це МАРАЗМ абсолютний---- Чи Ви так дійсно вважаєте ???
------Скільки дійсно чисто українських областей ????? 5-6 ????---а реально ???? я не рахую навіть Закарпатську область де настрої зрозумілі з останніх виборів ----й де гарантія, що хтось дозволить це зробити ??


які ваші варіанти?

_________________
Scio me nihil scire


Догори 
 Тема повідомлення: Re: Наш
 Повідомлення Додано: 28 квітня 2010, 18:17 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 28 квітня 2010, 15:05
Повідомлення: 14
Прізвище, Ім’я: Tara
БорМан написав:
Цитата:
------- Це МАРАЗМ абсолютний---- Чи Ви так дійсно вважаєте ???
------Скільки дійсно чисто українських областей ????? 5-6 ????---а реально ???? я не рахую навіть Закарпатську область де настрої зрозумілі з останніх виборів ----й де гарантія, що хтось дозволить це зробити ??


які ваші варіанти?
я як східняк,хотів би почути ваші думки-----


Догори 
 Тема повідомлення: Re: Наш
 Повідомлення Додано: 28 квітня 2010, 18:22 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 06 листопада 2007, 03:00
Повідомлення: 15033
Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
------- Це МАРАЗМ абсолютний----
ну шо тут скажеш, маразм і є... моя думка (і не лиш моя :) ) шо той поділ штучно підтримується політиками...


Догори 
 Тема повідомлення: Re: Наш
 Повідомлення Додано: 28 квітня 2010, 18:31 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 28 квітня 2010, 15:05
Повідомлення: 14
Прізвище, Ім’я: Tara
exp написав:
Цитата:
------- Це МАРАЗМ абсолютний----
ну шо тут скажеш, маразм і є... моя думка (і не лиш моя :) ) шо той поділ штучно підтримується політиками...

-----це дійсно, якщо ви бажаєте провокація---з нашого боку- розповідати нашим дебілам що "западнянє нахлєбникі й дармоєди яких пролетаріат годує------з вашого боку пропонувати розділ земель на кшалт цієї дебільної статті --як ви вважаєте ,якщо дебіл з освітою й без неї прочитає таку статейку які висновки зробить ???? ну звичайно що сепаратисти западнянє ---


Догори 
 Тема повідомлення: Re: Наш
 Повідомлення Додано: 28 квітня 2010, 18:41 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 06 листопада 2007, 03:00
Повідомлення: 15033
Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
якщо дебіл з освітою й без неї прочитає таку статейку які висновки зробить ?
так... дебілам це не варто давати читати...


Догори 
 Тема повідомлення: Re: Наш
 Повідомлення Додано: 28 квітня 2010, 19:04 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 24 червня 2008, 03:00
Повідомлення: 5158
Звідки: Коломия
які ваші варанти припинення цего маразму. то маразм, а то маразм абсолютний. а шо робити? ану розкажіть. :?:

_________________
Scio me nihil scire


Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
 
 Сторінка 4 з 82 [ 815 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 82  Далі




Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Україна


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

 
 

 
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення

Новини

Публікації


дитячий магазин

cron
Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB