|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Wiktoria
|
Додано: 06 серпня 2007, 22:48 |
|
|
Nu a dali ,pidkluczyly,a wona i tak pysze po anglijski?
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 06 серпня 2007, 23:18 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
[QUOTE]Wiktoria написав:Ne bude,my ż niczogo takogo ne robymo ,tilky pidklucza jemo klawiaturu..[/QUOTE]
[QUOTE]Wiktoria написав:Nu a dali ,pidkluczyly,a wona i tak pysze po anglijski?[/QUOTE]
:( Niczogo takogo robyty ne treba... Тільки зробити те, що уже я писав раніше.
В панелі задач (в самому низу екрану (у мене - вгорі)), в параметрах - добавити... рідну, [color=orange]соло[/color][color=blue:4e67074da8]в"їну[/COLOR]...
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 06 серпня 2007, 23:35 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
[QUOTE] yanychar написав:А мій загранаусвайс буде лиш через пару місяців, - яка там Польща...[/QUOTE]
Ех, yanychar! Накрилася твоя поїздка до європейської унії. 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 серпня 2007, 00:18 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
[QUOTE]exp написав:Ех, yanychar! Накрилася твоя поїздка до європейської унії.[/QUOTE]
:oops: О-о-отако-о-ої!!! І що ти будеш робити? Га-а-а?!!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 07 серпня 2007, 14:09 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Вітаємо мирося на форумі!!!
|
|
 |
|
 |
Hutsulka
|
Додано: 07 серпня 2007, 16:55 |
|
З нами з: 31 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1345 Звідки: Коломия
|
a wo robutu v tomy vupadky,yakwo ya korustyjys kompom v net-kafe?
pruhodutu z svoimu naklejkamu i ko*en raz pruklejyvatu i vidklejyvatu ix? :roll:
|
|
 |
|
 |
jar4uk
|
Додано: 07 серпня 2007, 17:19 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 859 Звідки: Коломия
|
[QUOTE]Hutsulka написав:a wo robutu v tomy vupadky,yakwo ya korustyjys kompom v net-kafe?
pruhodutu z svoimu naklejkamu i ko*en raz pruklejyvatu i vidklejyvatu ix? :roll:[/QUOTE]
Нічо не робити... Писати транслітом! :D
|
|
 |
|
 |
La piovra
|
Додано: 07 серпня 2007, 17:43 |
|
З нами з: 29 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 160 Звідки: Arlington, США
|
jar4uk
Це називаєтся хочу , можу , но не буду . Здаеться уже всі варіанти перебрані в цему топі :) Залиши іх в покої , нічого це не дасть . Бачишь одному довго друкувати , другому клаву треба спеціальну . Між іншим можна зробити навіть в наказовому порядку (без трансліта) . Бачив я не один форум вже такий.
P.S.Якщо чесно , мене трансліт бісить , тому що кожен пише букву на свій розсуд , на свій манер . Деколи довго часу займае те щоб прочитати. Получив був я неділі 3 назад листа (ділового) на трансліті . Очі в мене квадратні стали . Відіслав назад з підписом , чекаю листа або на англійскій , а якщо незнаете на росіській або українській мовах. Відповіді нема . І саме головне , цих транслітерів в Інеті морееее .
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 серпня 2007, 18:52 |
|
|
[QUOTE]Hutsulka написав:a wo robutu v tomy vupadky,yakwo ya korustyjys kompom v net-kafe?[/QUOTE]
Де таке кафе, щоб там не було двомовної клави?
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |