|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 15 листопада 2008, 17:46 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Grindex, класно в тебе вийшло, я якби і сам там побував... :D
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 15 листопада 2008, 17:53 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
Хм. В Італії є дівки! :?:
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 15 листопада 2008, 18:58 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: pent@gon пише : Хм. В Італії є дівки!
У переважній більшості , страшні як голодомор. :bc:
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 25 листопада 2008, 14:28 |
|
|
Ну на решті
Понеділок, 24 листопада, 2008 → У СВІТІ
Роботу в Італії зараховуватимуть до пенсії?
Україна та Італія досягли принципової домовленості щодо включення до проекту двосторонньої Угоди у сфері трудової міграції положень про зарахування страхового стажу, набутого громадянами України під час роботи в Італії, при визначенні права на допомогу (пенсію).
Це зроблено на пропозицію української сторони, повідомив журналістам у понеділок речник Міністерства закордонних справ Василь Кирилич, інформує УНІАН.
Він уточнив, що такої домовленості було досягнуто в ході україно-італійських переговорів з консульсько-правових питань, які відбулися в Києві 17-18 листопада.
Крім того, за його словами, в результаті переговорів від італійської сторони отримано чіткий сигнал щодо підтримки України у подальшому просуванні переговорів про безвізовий режим з Європейським Союзом, які було офіційно започатковано у Брюсселі 29 жовтня.
Делегації також обговорили стан виконання угоди між Україною та ЄС про спрощення оформлення віз.
Відзначаючи позитивні тенденції щодо зменшення останнім часом кількості скарг від українських громадян на процедуру оформлення або необгрунтовні відмови у видачі віз Посольством Італії в Києві, українська сторона водночас наголосила на необхідності суворого дотримання італійською стороною положень угоди.
У зв’язку з цим італійській делегації було передано пам’ятну записку стосовно найбільш характерних порушень угоди, сказав Кирилич.
Експрес
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Grindex
|
Додано: 25 листопада 2008, 21:07 |
|
З нами з: 07 липня 2008, 03:00 Повідомлення: 742 Звідки: Padova, Italia
|
Дівчата є, але наші як завжди найкращі.
оце дівчисько з Черкасів....
... ото тут декілька тижнів назад був такий собі вечір знайомства між різними національностями, кожна спільнота яка була присутня розказувала щось про себе, співали національні пісні, показували національний одяг, пригощали національними стравами та напитками....
.... ото біля мене - хорват, з яким ми диже добре найшли спільну мову відносно смаків їхньої Шлівовіци і нашої бурячкової (в мене правда була не наша Коломийська, а Черкаська, але сильно не відрізнялась)...
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 25 листопада 2008, 21:31 |
|
|
Grindex, класна у тебе шапочка , даш поносити... :cl:
|
|
 |
|
 |
Grindex
|
Додано: 27 листопада 2008, 03:13 |
|
|
та з радістю дав би, тіко шо ото та цяцька, то отого дядечки шо біля мене ото стоїть, і вона відей ужо на історичну батьківщину поїхАла... Так що не вийде... :gm:
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 02 січня 2009, 01:01 |
|
|
Grindex, а де фотозвіт з цього Нового року... :?:
:D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 02 січня 2009, 12:16 |
|
|
Ой відав він неборака не відрізняв фотоапарат від пральної машини ... знаємо ми студентів. :D
|
|
 |
|
 |
Grindex
|
Додано: 15 січня 2009, 19:45 |
|
|
Та який там фотозвід з нового року...?
Там комромату забагато буде... Тай як казали пан Капітан, в той час ніхто не відрізняв фотоапарат не тещо від пральної машини а й с холодильником проблеми були... :D
А ось як що хочете, то з Різдва можу викласти, ми вертеп ставили так що, буде вільний вечір навикладу зі звітом...
Але також було б не погано як би ще хтось щось викладжував - якісь свята, ось у Капітана, в Модені хіба ніц на різдво народ український не збиравсяш?
Чи всі так сі по обпивали тего оцету "Balsamico" шо на ніц не були спроможні, навіть по-колядувати? :D
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |