|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Trembita
|
Додано: 28 вересня 2011, 14:15 |
|
|
Личное обращение президента США Барака Обамы к Михаилу Крыжановскому с просьбой о взносе в кампанию по его перевыборам 2012FROM: BARACK OBAMA --info@barackobama.com-- TO: MIKHAIL KRYZHANOVSKY --prof7prof@yahoo.com--Mikhail -- I enjoy talking about fundraising deadlines as much as I imagine you enjoy hearing about them. But this Friday's deadline is important. It's a chance for us to prove how we're different from any campaign in politics: We rely on ordinary Americans giving what they can -- one grassroots donation at a time. This is not just a campaign. It's a chance for each of us as citizens to organize and change the course of history. And before we close the books this Friday at midnight, I hope you'll become a part of it. Please donate $3 or more today. I'll be calling some grassroots donors like you by phone this week, so I can say thank you. And if I don't call you, there's a chance I'll see you at dinner with three other supporters sometime soon. Even if I don't get to thank you personally, every single donation counts: https://donate.barackobama.com/Friday-DeadlineThanks for doing your part, Barack Obama 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 28 вересня 2011, 15:12 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Trembita написав: Личное обращение президента США Барака Обамы к Михаилу Крыжановскому с просьбой о взносе в кампанию по его перевыборам 2012FROM: BARACK OBAMA --info@barackobama.com-- TO: MIKHAIL KRYZHANOVSKY --prof7prof@yahoo.com--Mikhail -- I enjoy talking about fundraising deadlines as much as I imagine you enjoy hearing about them. But this Friday's deadline is important. It's a chance for us to prove how we're different from any campaign in politics: We rely on ordinary Americans giving what they can -- one grassroots donation at a time. This is not just a campaign. It's a chance for each of us as citizens to organize and change the course of history. And before we close the books this Friday at midnight, I hope you'll become a part of it. Please donate $3 or more today. I'll be calling some grassroots donors like you by phone this week, so I can say thank you. And if I don't call you, there's a chance I'll see you at dinner with three other supporters sometime soon. Even if I don't get to thank you personally, every single donation counts: https://donate.barackobama.com/Friday-DeadlineThanks for doing your part, Barack Obama  Цитата: Please donate $3 or more today. Обамич знав, що більше від міська просити нема сенсу. на нижній фотці зображено процес передачі вказаної суми представнику обами. для коспірації сума була передана у вигляді пивних фляшок. це шоб ніхто не догадався 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 вересня 2011, 19:33 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Trembita написав: Личное обращение президента США Барака Обамы к Михаилу Крыжановскому с просьбой о взносе в кампанию по его перевыборам 2012 FROM: BARACK OBAMA --info@barackobama.com--TO: MIKHAIL KRYZHANOVSKY --prof7prof@yahoo.com--Mikhail -- I enjoy talking about fundraising deadlines as much as I imagine you enjoy hearing about them. But this Friday's deadline is important. It's a chance for us to prove how we're different from any campaign in politics: We rely on ordinary Americans giving what they can -- one grassroots donation at a time.... Вчора, Sep 27, 2011 2:45pm, президент Обама віиступив в ЗМІ із зверненням до американського народу: "Мені дуже подобається говорити про терміни збору коштів, оскільки я вважаю, що ви любите слухати про це. Але в цю п'ятницю термін має велике значення. Це шанс для нас, щоб довести, наскільки ми відрізняємося від будь-якої кампанії в політиці: Ми покладаємося на рядових американців і те що вони можуть дати - одну маленьку пожертву за один раз".I enjoy talking about fundraising deadlines as much as I imagine you enjoy hearing about them. But this Friday's deadline is important. It's a chance for us to prove how we're different from any campaign in politics...Міську, ти тупий, як старий подертий валянок! 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Trembita
|
Додано: 29 вересня 2011, 18:39 |
|
|
 Я в Коломые. 2010 год, август
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 29 вересня 2011, 19:49 |
|
|
Trembita написав: Я в Коломые. 2010 год, август знову брешеш?
|
|
 |
|
 |
Trembita
|
Додано: 29 вересня 2011, 23:53 |
|
|
Комментарий о Михаиле Крыжановском на крупнейшем видеохостинге России Vidachok.ru после того, как придурковатая "Мата Хари" попыталась и там харкнуть на гения Украины.А "Мате Хари" советую повеситься сегодня и оставить записку "похороните, как собаку за то, что гавкала на гения" Elisa: 15 Октябрь 2010 в 17:47 очень интересно…вот где настоящая интрига …это похлеще любого триллера будет…красивый и умный как бестия был….  Съемка ТВ "Интер" в Нью-Йорке. Михаил Крыжановский показывает тайники, где русские нелегалы, в т.ч. Анна Чапман , хранили деньги.  Анна Чапман
|
|
 |
|
 |
Mata Hari
|
Додано: 30 вересня 2011, 07:13 |
|
Прізвище, Ім’я: Мата Хари
|
Trembita написав: Комментарий о Михаиле Крыжановском на крупнейшем видеохостинге России Vidachok.ru после того, как придурковатая "Мата Хари" попыталась и там харкнуть на гения Украины.А "Мате Хари" советую повеситься сегодня и оставить записку "похороните, как собаку за то, что гавкала на гения"
Мишутка, чавой-то ты разнервничался?.. С чего бы вдруг?! Не надо так переживать! Ты, как обычно, вздрочни и вся печаль-тоска выйдет! http://www.flickr.com/photos/8038654@N03/6155047613/in/photostreamИ, главное, не переживай так! Обама не будет кидаться на Ракель Уэлч ("Блондинка в законе", "Миллион лет до нашей эры"). Ей в сентябре исполнился 71 год. В аккурат только для тебя! Мишаня, береги здоровье! Ведь эдак весь издрочишься, изойдешь на нет!
_________________ СМЕРТЬ ШПИОНАМ! 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 30 вересня 2011, 12:34 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Trembita написав: Я в Коломые. 2010 год, август і навіть кави не попили... 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 30 вересня 2011, 14:17 |
|
|
exp написав: Trembita написав: Я в Коломые. 2010 год, август і навіть кави не попили...  експ  якої кави? ти годен сказати де є в Коломиї місце, зображене на фотографії? чи ти десь видів у нас такі лавочки?
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 30 вересня 2011, 16:29 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
БорМан написав: exp написав: Trembita написав: Я в Коломые. 2010 год, август і навіть кави не попили...  експ  якої кави? ти годен сказати де є в Коломиї місце, зображене на фотографії? чи ти десь видів у нас такі лавочки? от ми і знайшли першого хто ведеться на розвод БорМан,  не питайте де то місце, прозвучить відповідь "у поместьи Анньі отто фон Головковой" ЗІ: фотографія залита на коннект.юа, млін міг би провести розслідування і вкотре доказати, що воно фотографію спиз... вибачте, позичило, але шось я такий лінивий став, так впадло проводити розшукові заходи 
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |