|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Trembita
|
Додано: 25 вересня 2011, 03:17 |
|
|
Пиво не вживаю - тіко джин з тоніком.  А мені цікаво, що Мата Харі вчепилася до нашого генія ? Може, в молодості відмовився її трахнути чи зробив дзєцко і втік до Америки ?  Кажи, Мата, ! 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 25 вересня 2011, 04:03 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Trembita написав: Пиво не вживаю - тіко джин з тоніком. А мені цікаво, що Мата Харі вчепилася до нашого генія ? Може, в молодості відмовився її трахнути чи зробив дзєцко і втік до Америки ? Кажи, Мата, ! а ми чого з компанією вз'їлися на нього він нам тоже дєтко зробив? цей дзетко максимум правій руці зробить... про софію ротару, курнікову, тіну кароль - чули... на них мабуть і робив... точніше на їх фото. Міша невже думаєш що всі такі дурні і не розуміють, що ти граєш коня? Хто тебе убогого буде піарити? Тіки сам. Невже ти настільки маразматичне, що думаєш що народ повірить у твоїх клавдій, томів... чувак ти палишся... Або тебе добряче контузили рельсою при службі або такий і був, де тут геніальність? Навіть не можеш приховати що пишеш від свого імені, якщо придумуєш побрехеньки типу "вчора з подругами гуляла день народження у Львові" при тому ІР позавчорашнє, вчорашнє і сьогоднішнє одне і те ж і веде в НьюЙорк, а самі фото то взагалі багато років висять в неті. А тільки тобі відкриваєш очі ти починаєш переводити тему і вдавати глухого. Чекаю відповіді на моє запитання: чому ми вже неодноразово ловили тебе на брехні? як ти могло перелетіти, посвіткувати, і вернутись назад за півдня і при цьому ІР в тебе не змінювався і чому ті фото які ти назвало своїми із цьогорічного дня народження лежать у інтернеті вже роками і вони не твої? Це явна брехня яку ми довели, отже і всі твої книги, статті, коханки - твоя ж фантазія. поки не отримую відповіді на це запитання - буду стирати всі твої наступні дописи, а спроби змінити тему чи кинути якісь нові еротичні фото на які ти намагався робити діток із правою подружкою сприйматиму як підтвердження моїх слів про те що все сказане тобою брехня, а сам ти останній лузер, який захотів перед смертю легкої слави
|
 |
БорМан
|
Додано: 25 вересня 2011, 21:33 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Trembita написав: до нашого генія де геній? хто геній? місько геній? лузер і старий маразматичний пердун - оце самі підходящі йому титули. 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 вересня 2011, 01:20 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Ходи, ходи, Міську! Не стидайсі! Та же я, ади, твою рийку уже вижу! 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 вересня 2011, 01:24 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Ади, дурне!.. Напудилосі й сховалосі у сіни поза двері... Та же ходи сюди! Ніхто тебе ше не кусає!.. 
|
|
 |
|
 |
Mata Hari
|
Додано: 26 вересня 2011, 01:39 |
|
Прізвище, Ім’я: Мата Хари
|
Милочка, давай договоримся сразу: свою галиматью будешь городить своему папику. Я ведь не только гавкать, если понадобится, и хрюкать заставлю! Договорились?! Вот и чудненько! А теперича. Мишаня, милый, все твои ужимки и прыжки вызывают только гомерический хохот. Не сочти за грубость - ты это заслужил по праву. Ты и сам видишь как окружающие по обе стороны океана реагирут на твои писания. Вот эти бумажки ты с удовольствием выставляешь всюду, где только возможно. Давай почитаем. "Сентябрь 17, 2002
Уважаемый г-н Крыжановский Благодарим Вас за обращение к президенту Бушу об оказании помощи в органах федерального правительства. Я отвечаю от имени президента.
Белый дом посылает запрос в Департамент юстиции, который будет рассматривать вашу корреспонденцию. Это агентство имеет опыт решения ваших проблем. Они будут действовать непосредственно с Вами, как можно скорее.
Президент посылает свои наилучшие пожелания.
Дезир Toмсон Специальный помощник президента и директор отдела Президентской Корреспонденции" "23 августа 2001
Г-н Михайло Крыжановский Бруклин, Нью-Йорк 11226
Уважаемый г-н Крыжановский:
Спасибо за обращение в мой офис для получения помощи. Ваше доверие и уверенность в вашей просьбе о помощи представляется очень важным для меня. Учреждение Связи было назначено для обработки вашего вопроса, и вы должны получить ответ из моего офиса в ближайшее время.
С уважением,
Хиллари Клинтон
______________________ 12 сентября 2002
Г-н Михайло Крыжановский Бруклин, Нью-Йорк 11226
Уважаемый г-н Крыжановский:
Спасибо за обращение в мой офис за помощью по вашему вопросу. Я связалась со Службой Иммиграции и Натурализации в Сервисном центре Небраски от Вашего имени - прилагается ответ на мой запрос. Я надеюсь, что эта информация может вам помочь.
Если я могу в дальнейшем помочь вам, пожалуйста, не стесняйтесь связаться с моим офисом снова.
С уважением, "Мишаня, я не стану задавать дурацких вопросов о чем ты писал бывшему президенту Бушу. Просто знаю, если отправлю президенту США (хоть бывшему, хоть нынешнему) послание наподобие твоей чудной книги "Whitehous" или "Kak stat` presidentom", то получу точно такой же ответ! Благо, они люди достаточно культурные, а то могли бы и просто послать тебя, дурачка... Но, хотелось бы знать куда девался письменный ответ из Службы Иммиграции и Натурализации Сервисного центра штата Небраска. Ты же получил его на руки! Можешь считать вопрос риторическим. Я и сама отвечу. продолжение следует...
_________________ СМЕРТЬ ШПИОНАМ! 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 вересня 2011, 01:42 |
|
|
Госпожа Мата Хари! Подождите минутку! Буквально на пару слов!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 вересня 2011, 02:48 |
|
|
Мі-і-і-сю-у-у-у-у!!!  Я тут, коло хати. В кукуру-у-у-узах! Буду до рані тебе пантрувати! 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 вересня 2011, 10:01 |
|
|
Ну й чо ти напудивсі?! І тре було поночи тікати поза хату аж губити патинки?!.. Хло-о-о-о, спамнітайсі! Та же май розум у голові! У 53 роки бігати та й ховатисі як пацаниско... 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 26 вересня 2011, 10:26 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: Буду до рані тебе пантрувати! вдалого полювання 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |