|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Trembita
|
Додано: 26 серпня 2011, 17:16 |
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 серпня 2011, 20:45 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Trembita написав: В неділю, 28 серпмя страшний ураган "Іріна" прийде до Нью-Йорка, зокрема буде бушувати на Брайтон-Біч, де живуть емігранти з Росії. Бажаємо Михаилові Крижановському і всім жителям Нью-Йорка удачі. Місто готується до евакуаціі тисяч людей. Та ми в курсі! Думаю, нема ніц страшного... Та же Місько ше рік тому попередив про це адміністрацію Білого дому. От вже й " Обама посоветовал американцам не игнорировать призывы к эвакуацииПоки на сторожі стоїть Місько-WhitehouseKGB Америці нема чого боятись! 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Trembita
|
Додано: 28 серпня 2011, 12:56 |
|
|
Ураган "Ирина" ударил по Нью-Йорку в 2 часа утра в воскресенье, 28 августа. Впервые в истории города было закрыто метро и отменены все автобусные маршруты, эвакуировано 2 миллиона человек. 8 человек погибло, 1 миллион остался без электричества. В город введены части национальной гвардии, полиция пытается предотвратить грабежи магазинов в районах без электричества. Накануне были признаки паники, в супермаркетах с полок сметалось все - от овощей до пива. На Брайтон -Бич впервые в истории эмиграции стояли очереди за водкой - русские решили просто напиться в воскресенье и плюнуть на ураган. В целом, город встретил страшный ураган спокойно - нью-йоркцы известны своей стойкостью и юмором. Пресса и ТВ очень старались нагнетать обстановку и вызвать всеобщую панику, но им это не удалось. Нью-Йорк - город-герой. Слава !  Русские шлюхи на Брайтон-Бич - им ураган не страшен.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 28 серпня 2011, 13:57 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
|
 |
|
 |
Trembita
|
Додано: 28 серпня 2011, 20:11 |
|
|
 "Прошу передати мою щиру вдячність за запрошення до форуму коломиян. На жаль, надзвичайна зайнятість , робота над підручниками і системою національної безпеки США не дає в даний час можливості брати участі в дискусіях і форумах на Інтернеті. Також моя вдячність моїм друзям і бувшим однокласникам з Коломиї, які знайомлять Україну з моїми роботами в сфері політологіі, розвідки і контррозвідки. Ваш Михайло Крижановський". 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 28 серпня 2011, 22:30 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
бредятіна сивої кобили. президентом сша може бути тільки народжений у сша. Місько ж настоює на тім, шо народився у Коломиї. нонсенс однако. 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Trembita
|
Додано: 28 серпня 2011, 22:34 |
|
|
ЗАЩИТИТЬ МИХАИЛА КРЫЖАНОВСКОГО ! В Интернете появились очень грязные видео - пародии на Михаила Крыжановского. Кому стала костью в горле информация об операции "Кремль" и предполагаемом убийстве Ельцина в 1992 году - ФСБ России или СБ Украины ? Путину или Януковичу ?  "Супер-пупер Миша" VIDEO http://www.ikra.tv/video/1188066:Video:835101"Кто такой Михаил Крыжановский" VIDEO http://www.ikra.tv/video/1188066:Video:832488Умойся, чушок!" VIDEO http://www.ikra.tv/video/1188066:Video:832492"Ошибка резидента" VIDEO http://www.ikra.tv/video/1188066:Video:832485 КТО ОБЪЯВИЛ ВОЙНУ МИХАИЛУ КРЫЖАНОВСКОМУ В ИНТЕРНЕТЕ ? 
Востаннє редагувалось Trembita в 29 серпня 2011, 03:53, всього редагувалось 14 разів.
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 28 серпня 2011, 23:23 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Trembita написав: Кто такой Михаил Крыжановский а хрен його зна. на останній фотці він мабуть десь під столом 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 29 серпня 2011, 01:08 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
БорМан написав: бредятіна сивої кобили. президентом сша може бути тільки народжений у сша. Місько ж настоює на тім, шо народився у Коломиї. нонсенс однако.  Ну-у-у-у... фігня!...  Вашингтон перейменують в Крижантон і... перенесуть столицю в Коломию... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 29 серпня 2011, 12:51 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Trembita, ти мене вже дістало! Харе писати 200 шрифтом і червоним кольором. Якщо у мене є ще терпіння виправляти, то дограєшся, що в мене не буде того терпіння і якщо в повідомленні будуть великі шрифти і червоний колір - я буду їх стирати! це кажу як модератор.Дальше як користувач. Відео мені сподобались. Особливо "Супер-Пупер Миша" і момент Суперпредатель Калугин: Миша бил маїм любовніком. Відкрилась нова, цікава сторінка із життя Міші і тепер зрозуміло чому він ховається під ніком Трембіта і видає себе за дівчину. Пасивний гомосексуаліст, він і в Африці... Кто оголосив війну? Я давно, ще на перших сторінках оголосив війну брєдовому маразматичному приду... ой генію... Жаль що створити відео я не додумався, але хто б не взяв на себе відповідальність за його створення: Хамас, Аль-Каїда, Ку-Клукс-Клан, Марія-Деві Христос - я їх підтримую. Пацани чи Цьолки я з вами - класне відео замутили, головне вперше в цій темі - правдиве Ну якщо ви думаєте що Янукович або Путін - на то ваше право, я впевнений що гніальний гній суча сності використовуючи свої суперздатності до завтра знайде того монтажера і ліквідує, а якщо ні - то який з нього шпіон, якщо він навіть відео не може вичислити хто зробив. Короче перед тим як Міша буде ліквідовувати, того хто створив то відео - хай передасть від мене привіт і скаже, що я його підтримую 
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |