Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Автор Повідомлення
 Повідомлення Додано: 26 серпня 2011, 17:16 
Офлайн

Повідомлення: 409
Зображення
ЗображенняЗображення
Зображення
Зображення

В неділю, 28 серпмя страшний ураган "Іріна" прийде до Нью-Йорка, зокрема буде бушувати на Брайтон-Біч, де живуть емігранти з Росії.
Бажаємо Михаилові Крижановському і всім жителям Нью-Йорка удачі.
Місто готується до евакуаціі тисяч людей.

Догори 
 Повідомлення Додано: 26 серпня 2011, 20:45 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
Trembita написав:
В неділю, 28 серпмя страшний ураган "Іріна" прийде до Нью-Йорка, зокрема буде бушувати на Брайтон-Біч, де живуть емігранти з Росії.
Бажаємо Михаилові Крижановському і всім жителям Нью-Йорка удачі.
Місто готується до евакуаціі тисяч людей.

Та ми в курсі! :yes:

Думаю, нема ніц страшного...
Та же Місько ше рік тому попередив про це адміністрацію Білого дому. От вже й "Обама посоветовал американцам не игнорировать призывы к эвакуации

Поки на сторожі стоїть Місько-WhitehouseKGB Америці нема чого боятись! Зображення

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 28 серпня 2011, 12:56 
Офлайн

Зображення

Ураган "Ирина" ударил по Нью-Йорку в 2 часа утра в воскресенье, 28 августа. Впервые в истории города было закрыто метро и отменены все автобусные маршруты, эвакуировано 2 миллиона человек. 8 человек погибло, 1 миллион остался без электричества. В город введены части национальной гвардии, полиция пытается предотвратить грабежи магазинов в районах без электричества.
Накануне были признаки паники, в супермаркетах с полок сметалось все - от овощей до пива. На Брайтон -Бич впервые в истории эмиграции стояли очереди за водкой - русские решили просто напиться в воскресенье и плюнуть на ураган.
В целом, город встретил страшный ураган спокойно - нью-йоркцы известны своей стойкостью и юмором. Пресса и ТВ очень старались нагнетать обстановку и вызвать всеобщую панику, но им это не удалось.
Нью-Йорк - город-герой. Слава !

Зображення

Зображення

Зображення

Русские шлюхи на Брайтон-Бич - им ураган не страшен.

Догори 
 Повідомлення Додано: 28 серпня 2011, 13:57 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
е-е-е-е, чуть що сразу шлюхи, зараз так не кажуть... Селебретіс, моделі на крайняк... якщо не дають старому маразматичному разведчіку (чи для развєдчіка просто ціна кусається) - то не варто мстити і називати шлюхами, будьте культурними... ;)

http://chanceplus1.com/from-brighton-beach-with-love/
http://chanceplus1.com/meet-the-cast-of-lifetimes-new-show-russian-dolls/
http://chanceplus1.com/russian-dolls-the-babes-of-brighton-beach/
http://chanceplus1.com/interview-queen-marina-at-lifetimes-russian-dolls-party-at-rasputin/

яка не дала разведчіку? Може я домовлюсь чи разом всім форумом напишемо звернення дати гніальному развєдчіку. Чи почнемо збирати кошти...
Ето я пачіму раньше злой бил? Ета патамушто у міня нє било девушкі с брайтон-біч, а тіпєрь кагда ана у міня єсть - я дабрєй стану :D

Догори 
 Повідомлення Додано: 28 серпня 2011, 20:11 
Офлайн

Зображення

"Прошу передати мою щиру вдячність за запрошення до форуму коломиян. На жаль, надзвичайна зайнятість , робота над підручниками і системою національної безпеки США не дає в даний час можливості брати участі в дискусіях і форумах на Інтернеті. Також моя вдячність моїм друзям і бувшим однокласникам з Коломиї, які знайомлять Україну з моїми роботами в сфері політологіі, розвідки і контррозвідки. Ваш Михайло Крижановський".

Зображення

Догори 
 Повідомлення Додано: 28 серпня 2011, 22:30 
Офлайн

Повідомлення: 5158
бредятіна сивої кобили. президентом сша може бути тільки народжений у сша. Місько ж настоює на тім, шо народився у Коломиї. нонсенс однако. :-D

Догори 
 Повідомлення Додано: 28 серпня 2011, 22:34 
Офлайн

ЗАЩИТИТЬ МИХАИЛА КРЫЖАНОВСКОГО !

В Интернете появились очень грязные видео - пародии на Михаила Крыжановского.
Кому стала костью в горле информация об операции "Кремль" и предполагаемом убийстве Ельцина в 1992 году - ФСБ России или СБ Украины ? Путину или Януковичу ?
Зображення

"Супер-пупер Миша" VIDEO

http://www.ikra.tv/video/1188066:Video:835101

"Кто такой Михаил Крыжановский" VIDEO
http://www.ikra.tv/video/1188066:Video:832488

Умойся, чушок!" VIDEO
http://www.ikra.tv/video/1188066:Video:832492

"Ошибка резидента" VIDEO
http://www.ikra.tv/video/1188066:Video:832485

Зображення
КТО ОБЪЯВИЛ ВОЙНУ МИХАИЛУ КРЫЖАНОВСКОМУ В ИНТЕРНЕТЕ ?

Зображення

Востаннє редагувалось Trembita в 29 серпня 2011, 03:53, всього редагувалось 14 разів.

Догори 
 Повідомлення Додано: 28 серпня 2011, 23:23 
Офлайн

Повідомлення: 5158
Trembita написав:
Кто такой Михаил Крыжановский

а хрен його зна. на останній фотці він мабуть десь під столом :-D

Догори 
 Повідомлення Додано: 29 серпня 2011, 01:08 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
БорМан написав:
бредятіна сивої кобили. президентом сша може бути тільки народжений у сша. Місько ж настоює на тім, шо народився у Коломиї. нонсенс однако. :-D

Ну-у-у-у... фігня!... Зображення

Вашингтон перейменують в Крижантон і...
перенесуть столицю в Коломию... Зображення

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 29 серпня 2011, 12:51 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Trembita, ти мене вже дістало! Харе писати 200 шрифтом і червоним кольором. Якщо у мене є ще терпіння виправляти, то дограєшся, що в мене не буде того терпіння і якщо в повідомленні будуть великі шрифти і червоний колір - я буду їх стирати! це кажу як модератор.

Дальше як користувач.
Відео мені сподобались. Особливо "Супер-Пупер Миша" і момент Суперпредатель Калугин: Миша бил маїм любовніком. Відкрилась нова, цікава сторінка із життя Міші і тепер зрозуміло чому він ховається під ніком Трембіта і видає себе за дівчину. Пасивний гомосексуаліст, він і в Африці... :-D

Кто оголосив війну? Я давно, ще на перших сторінках оголосив війну брєдовому маразматичному приду... ой генію... Жаль що створити відео я не додумався, але хто б не взяв на себе відповідальність за його створення: Хамас, Аль-Каїда, Ку-Клукс-Клан, Марія-Деві Христос - я їх підтримую. Пацани чи Цьолки я з вами - класне відео замутили, головне вперше в цій темі - правдиве :D

Ну якщо ви думаєте що Янукович або Путін - на то ваше право, я впевнений що гніальний гній суча сності використовуючи свої суперздатності до завтра знайде того монтажера і ліквідує, а якщо ні - то який з нього шпіон, якщо він навіть відео не може вичислити хто зробив. Короче перед тим як Міша буде ліквідовувати, того хто створив то відео - хай передасть від мене привіт і скаже, що я його підтримую :D

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 80 з 141 [ 1409 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 141  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення

Новини