|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SPY
|
Додано: 11 серпня 2011, 23:52 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
а мені це подобається:  Крижановський вступив у наші ряди фашистів? цікаво-цікаво 
|
 |
БорМан
|
Додано: 11 серпня 2011, 23:56 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
SPY написав: Крижановський вступив у наші ряди фашистів? нє. то він вступив у ряди старих пердунів маразматиків 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Trembita
|
Додано: 12 серпня 2011, 00:45 |
|
|
 Михиаил Крыжановский. Стоит ли предавать Родину. http://www.ren-tv.com/forum/lofiversion ... 3-100.html
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 12 серпня 2011, 02:12 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Trembita написав: Михиаил Крыжановский. Стоит ли предавать Родину.
Власне, саме старого йолопа Мішу ("суперагента КГБ, СБУ, ЦРУ") варто спитати "Стоит ли предавать Родину"?!..  Всі знають старий анекдот про те, як лапали совецьких шпійонів. Дуже просто - тільки совецький шпійон виходить з клозету і на ходу застібає ширіньку на штанях...  "Гений разведки 21-го века.  По его инструкциям президенты США руководят Америкой с 1996 г.". http://www.ikra.tv/photo/supershpion-kgb-i-cru-mihail-4
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Trembita
|
Додано: 12 серпня 2011, 14:27 |
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 12 серпня 2011, 19:23 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Trembita написав: НЕТ, ЭТО КАДР ИЗ СПЕЦИАЛЬНОГО СЮЖЕТА ТВ "ИНТЕР"... Ага, в курсі!.. /коли набираєте текст, не забувайте відпускати клавішу CapsLock, - тут сліпих нема/Чапман - така ж "супершпійонка" як і Крижановський!..  І відюшку з статті "Михаил Крыжановский. “Супероперация СВР: подстава 10 нелегалов ФБР” на Анна Чапман в прессе, интернете и тв теж виділи. І не тільки це! "Скандал с красоткой-шпионкой Анной Чапман - всего лишь отвлекающий прием для того, чтобы прикрыть супершпиона Михаила Крыжановского". Анна Чапман - прикрытие Михаила Крыжановского ?і що ж вона "прикрывает"?! Розстібнуту ширіньку на Мішиних штанях?.. З цього регочуть навіть старі колгоспні коні!..  Вся ця байда - для дітей і юнацтва молодшого віку. Вам ліпше з цим сюди: http://forum.kolomyya.org/viewforum.php?f=22...
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 12 серпня 2011, 20:33 |
|
|
пора закривати цей заповідник непризнаних шпійонів тема себе вичерпала. майже всі коломияни, включаючи пенсіонерів і немовлят, з темою ознайомилися, про що говорить лічильник переглядів. топікастер себе вичерпав і все більше і більше віддаляєтьсявід персони шпіона. так шо пора. пора. 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 12 серпня 2011, 21:14 |
|
|
БорМан написав: пора закривати цей заповідник непризнаних шпійонів тема себе вичерпала. майже всі коломияни, включаючи пенсіонерів і немовлят, з темою ознайомилися, про що говорить лічильник переглядів. топікастер себе вичерпав і все більше і більше віддаляєтьсявід персони шпіона. так шо пора. пора.  Панове! Благаю!!! Лишіть мені тоту цяцьку!  Шо вам шкода?.. Ну, перенесіть тему в гілку "Гумор", чи "Кури, свині"!..  Лиш не закрива-а-а-а-айте!!!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 12 серпня 2011, 21:43 |
|
|
yanychar написав: Панове! Благаю!!! Лишіть мені тоту цяцьку! Зображення Шо вам шкода?.. та вже. шо з тобою поробиш. мене і так терзають докори сумління, що я позбавив тебе задоволення спілуватися з усякими йожами. yanychar написав: Ну, перенесіть тему в гілку "Гумор", чи "Кури, свині"!.. а це слушна думка, оскільки теми "голі задниці" у нас нема, треба підшукати якусь підходящу 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 12 серпня 2011, 23:26 |
|
|
О! А я шо кажу?! Сяка-така цяцька на форумі... і ту хтіли відобрати!.. 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |