|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SPY
|
Додано: 22 листопада 2011, 23:10 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
ги, а ви переживали, що його не стало =)
|
 |
exp
|
Додано: 22 листопада 2011, 23:37 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
мабуть фотошоп... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 23 листопада 2011, 09:27 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
SPY написав: ги, а ви переживали, що його не стало =) А де він сі діне? Це, практично, єдине місце у світі, де він може писати і на него, бодай, якось реагують...
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
MI5
|
Додано: 23 листопада 2011, 14:16 |
|
Прізвище, Ім’я: James Harold Wilson
|
Trembita написав: Подруга Михаила Крыжановского, самая красивая девушка Украины - Алина. Коломыя, 2011. Мишаня, ты чего это поскромничал?! А где же твой шедевр недавний? Убийство Путина: кто, как, почемуhttp://www.youtube.com/watch?v=gJI9nLN_eqEТы, давай, выкладывай свои лучшие творения! А эту колченогую все уже видели. 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 листопада 2011, 22:35 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Бігме Місю, навряд чи хтось би тобі поручив убити Путіна. Ти ж дурень і сам уб`єшся!.. А з твоїх дебільних писульок тобі одна тільки шкода: tom smith больше не является участником IKRA.TV.В черговий раз тебе викинули на псю маму...  Однак, на коломийському форумі тебе терплять. Навіть не дивлячись на те що ти родився убогий... Ціни, дурню! І не пиши більше дурниць про Західну Україну, бо ти - дурненьке і потребуєш допомоги спеціаліста з психоневрології. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 24 листопада 2011, 23:03 |
|
 |
 |
|
|
Міську, ти ось канючиш, що БорМан і yanychar погані, а вони найбільше заступаються за тебе, щоб тебе, бідосю не дай бог хтось не забанив!  Так що не наїжджай на хлопців, а скажи їм дякую. То, що ти тут не того, що ти такий геніальний, а того, що клоуни зараз в ціні 
|
 |
exp
|
Додано: 24 листопада 2011, 23:53 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
 ні... все-таки фотошоп... 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 25 листопада 2011, 00:00 |
|
 |
 |
|
|
exp написав: :?: ні... все-таки фотошоп...  та фотошоп, не фотошоп, але нащо класти цю фотку і де сам місько? фоткає? Що вона міняє? я зараз в свої подруги припишу памелку гандерсон, сінді кроуфорд, і так далі? що то міняє? робить мене геніальнішим? Міську вважєй і лікуйся 
|
 |
Trembita
|
Додано: 25 листопада 2011, 04:41 |
|
|
АЛИНА - СЕКС-СИМВОЛ УКРАИНЫ И РОССИИ.Хочу посмотреть, кто осмелится гавкнуть на эту суперкрасоту.
|
|
 |
|
 |
Mata Hari
|
Додано: 25 листопада 2011, 09:41 |
|
Прізвище, Ім’я: Мата Хари
|
Trembita написав: Хочу посмотреть, кто осмелится гавкнуть на эту суперкрасоту. Я осмелюсь. На кой черт тут здалась эта "супер"?! В сети она маячит в каждой подворотне: АЛИНА ГОЛОВКОВА - СЕКС-СИМВОЛ РОССИИ http://starlife.com.ua/posts/alina-golovkova-seks-simvol-ro-9955.htmlСУПЕРКРАСОТКА РОССИИ Алина Головкова http://starlife.com.ua/posts/superkraso ... -9879.html АЛИНА ГОЛОВКОВА - СЕКС - СИМВОЛ РОССИИ http://www.youtube.com/watch?v=UXWOeI918e0И при чем тут Украина?.. Не надо этой "супер"! Даешь Мишаню-супермачо!!!
_________________ СМЕРТЬ ШПИОНАМ! 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |