|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Trembita
|
Додано: 13 жовтня 2011, 16:24 |
|
|
 От имени всей Украины поздравляю Михаила Крыжановского с наступающим Днем рождения !
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 13 жовтня 2011, 16:51 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Trembita написав: От имени всей Украины Ну міську, вже таки якщо всі про тебе забули то можеш поздоровити себе сам від себе ну нащо сюда Україну приплітати. ти шо офіційна особа, яка вправі говорити від імені України? Лоханувся ти міську знову.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Trembita
|
Додано: 13 жовтня 2011, 18:19 |
|
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 13 жовтня 2011, 18:41 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
ладно фіг з ним , тогди і я привітаю від імені Трембіти Мішу з Днюхою!
Ти став на один рік ще ближче до маразми, до старості, а там гляди і зіграєш в... (покер), але не будемо про сумне, давай про веселе... про дівчат, яких ти любиш, побільше тобі віагри, щоб моглося, бо то шо тобі хочесі - вже знає кожен пес в Коломиї, який дивився які ти фотки викладав. Склалосі так що молоді дівчата люблє старих пердунів з грошима, вони не довго живуть, а гроші з собою на той світ не заберут, так що шукай гроші і всьо в тебе буде олрайт з океєм. Бажаю тобі щоб американці помогли тобі з проживанням в Нью Йорках, у них є ж служби допомоги обездоленим, думаю їм буде не тєжко. Шо се тобі побажати Міську, сам собі набажаєш і без мене, від імені Трембіти вітаю, бо вона у нас стидлива!
P.S. Западенці тебе теж всі "вітають", після твоєї статі про те що западенці не люди, а западенщина - зоопарк, вони тебе всі хочуть бачити і теж привітати, так щоб якщо це ДН не стало останнім, то хоч запамяталось =) P.P.S. І не треба мені дякувати за привітання, "дякую" - то забагато за таке скромне привітання, пару ящиків пива, в самий раз
я правильно ізлог всьо?)
|
 |
yanychar
|
Додано: 13 жовтня 2011, 19:40 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Trembita написав: От имени ... ... всіх БОМЖів (без определенного места жительства) і БОРЗів (без определенного рода занятий). Міську, можеш поздоровляти себе аж до 12 листопада!  Подарунок вишлем на твою адресу "профанам-всім-профан". 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 13 жовтня 2011, 21:02 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
SPY написав: P.P.S. І не треба мені дякувати за привітання, "дякую" - то забагато за таке скромне привітання, пару ящиків пива, в самий раз от буде прикол, якщо завтра тобі занесут пару ящиків пива не забудь і друзів пригостити
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 13 жовтня 2011, 22:30 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
exp написав: SPY написав: P.P.S. І не треба мені дякувати за привітання, "дякую" - то забагато за таке скромне привітання, пару ящиків пива, в самий раз от буде прикол, якщо завтра тобі занесут пару ящиків пива не забудь і друзів пригостити Ага, машина з пивом уже в дорозі!.. 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 13 жовтня 2011, 22:59 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
exp написав: SPY написав: P.P.S. І не треба мені дякувати за привітання, "дякую" - то забагато за таке скромне привітання, пару ящиків пива, в самий раз от буде прикол, якщо завтра тобі занесут пару ящиків пива не забудь і друзів пригостити Якщо буде таке щастя, то я вам всьо пиво і віддам =) Мало лі яке там пиво Міша передасть 
|
 |
Trembita
|
Додано: 14 жовтня 2011, 03:47 |
|
|
Переглядів теми 101491. Коломиї і Україні плювати на вашу гавкотню, придурок Борман і його придурковата команда. Ясно ? Стосовно западенців : "Хай у мене корова здохне, але щоб у сусіда дві!" От чому западенці прокляті Богом !
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 14 жовтня 2011, 08:49 |
|
|
Trembita написав: Переглядів теми 101491. Коломиї і Україні плювати на вашу гавкотню, придурок Борман і його придурковата команда. Ясно ? Стосовно западенців : "Хай у мене корова здохне, але щоб у сусіда дві!" От чому западенці прокляті Богом ! Як би то не було, Місю, ти ж тут родився. І, хоч так швидко забув про це і записався чи то в москалі, чи то в американці, ніхто не спішить тебе приймати до себе. Ти - всього лиш потурнак. І як би не підскакував, як би не надував щоки, ким би себе не рахував, ти назавжди лишишся таким собі "турком-ідіотом". Нам ти, такий фист "мудрий", теж не потрібен. Ти - відщепенець, блудний пес. Дійшло, хто тут придурок?!.. Тут всім по барабану скільки у тебе корів здохне, бо не маєш ні одної! Звідки у голодранця корова?.. До речі, а хто в США, Росії, чи "проклятій Богом" Україні (Коломиї) тебе знає?!.. Бодай одного можеш назвати?.. Розуміється, крім самого себе, бо ти дурень і твій голос не в рахунках.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |