|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
hardmaks
|
Додано: 06 червня 2008, 03:56 |
|
|
Цитата: Nightfly пише:
відов важко справа йде
Ага, іщет разрив :D
|
|
 |
|
 |
Arman
|
Додано: 06 червня 2008, 13:32 |
|
З нами з: 27 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 243 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Віталій
|
Також треба використовувати трафік, і принести нахаляву заробіток тим хто придумує отакі лохотрони. А в результаті получаєш бан акаунта.
|
|
 |
|
 |
Nic
|
Додано: 06 червня 2008, 18:46 |
|
|
Люба справа, якою б вона не була потребує певних інвестицій. І користувач ПК повинен оприділитись якою справою займатись. Халявних грошей немає і не було, хіба що предки заспонсерують, але не всіх є така можливість. Пан Beliar пропонує записувати диски, а який тут заробіток - копійки. В Коломиї піратки хватає, заглянь під сходи у універмазі "Коломия", там піратський-soft в асортименті (хорошу кришу мають, бо довго працюють порядком 8 років), жодного орігіналу, може на них пане Beliar працюєш, якщо ні там лиш можеш запропонувати свої знання в Nero і тоді ловиш кайф на всі 100%.
|
|
 |
|
 |
Beliar
|
Додано: 06 червня 2008, 20:50 |
|
З нами з: 05 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 13 Звідки: Коломия
|
Цитата: Nic пише:
може на них пане Beliar працюєш
якбі мені таке щастя :D .
я мав на увазі не серійне виробнитство піратки(оскільки це також є роботою) , а наприклад: дістав я якись збірник (відео , аудіо) знайомі зацікавились - запропонували зробити декілька копій (ну собі там , сусіду , брату , свату) ну і далі по плану ...
а от : Цитата: Nic пише:
хіба що предки заспонсерують
це не є халявою
Взагалі то поняття халява пішло від давньої звичи ховати гроші в чоботях (за холявою (частина чобіт)), оскільки колись , давно , купці :k|: їдучи додому ховали там гроші від грабіжників
|
|
 |
|
 |
Nic
|
Додано: 07 червня 2008, 01:25 |
|
|
Пропоную зайнятись домашнім бізнесом, суміщаючи корисне з приємним, для всякого добросовісного ледаря. Ідея в тому, щоб створювати і продавати аудіокниги.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 07 червня 2008, 01:46 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
[QUOTE] Nic пише: Пропоную зайнятись домашнім бізнесом, суміщаючи корисне з приємним, для всякого добросовісного ледаря. Ідея в тому, щоб створювати і продавати аудіокниги.[/QUOTE]
Ідея добра , тіко не годиться , ну не буде добросовісний ледар тобі на магнітофон книжки диктувати , бо лінь.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Nic
|
Додано: 07 червня 2008, 01:50 |
|
|
Ви про інші методи створення аудіокниг хіба незнаєте Kapitano?
|
|
 |
|
 |
Nic
|
Додано: 07 червня 2008, 02:04 |
|
|
У чому переваги аудіокниги перед книгою звичайною?
1) Можна займатися декількома справами одночасно
2) Немає прив'язки до певного місця, ви можете гуляти де завгодно, слухаючи свій плеєр, чи на мобільному телефоні.
3) Бережете зір. Багато з вас і так півдня проводять за компом. Очкам треба відпочивати, але в той же час шкода адже витрачати життя на попсу і радіопогань!
4) Якщо у когось є слабозрячі родичі, ви можете скрасити їм дозвілля художнім яким-небудь твором. Або дати послухати Норбекова «Як позбавитися від окулярів».
5) Якщо вам небажання читати дітям казки на ніч – поставте диск, мафон за вас всіх зробить и т.д.
Робота на дому для тих, хто має комп
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 07 червня 2008, 02:09 |
|
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
|
Nic
Цитата: Робота на дому для тих, хто має комп
ваші пропозиції? :) Які характеристики (затрати часу/ у.о.)? :D
Можна при трудозатратах біля 10 хвилин на добу шось мати? :)
|
|
 |
|
 |
Nic
|
Додано: 07 червня 2008, 02:19 |
|
|
Ви тільки 10 хвили можете працювати на добу пане Nightfly?
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |