|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Dана
|
Додано: 20 березня 2008, 23:25 |
|
З нами з: 19 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 926 Звідки: Коломия
|
Цитата: spichka пише:
Я щось Вас не розумію... Вам роскажи, покажи, то ще й винною роблять. Звідки така недовіра. Чому Ви намагаєтесь знайти погане?! Та не зароблю я на Вас багато!!! І тим не займаюсь, просто хотіла спробувати, що з того вийде, якщо я когось знайду і запропоную.
Це абсолютно не те ж, що MaryKey і Avon
"Регіональним представником" може бути будь-хто, але з того користі мало
а я й не шукала :roll: а чого Ви так зразу подумалиш))
чого не те - дуже навіть те ))
там Ви продаєте, а тут - Вам )
_________________ ubi concordia, ibi victoria
|
|
 |
|
 |
spichka
|
Додано: 21 березня 2008, 12:37 |
|
|
Цитата: Simple пише:
а я й не шукала а чого Ви так зразу подумалиш))
чого не те - дуже навіть те ))
там Ви продаєте, а тут - Вам )
Я Вас не розумію. Хто і що кому продає? Що у Вас за манія з тими продаваннями і МЛМмами?
|
|
 |
|
 |
zimri
|
Додано: 26 березня 2008, 05:17 |
|
|
|
 |
|
 |
©hiky®
|
Додано: 26 березня 2008, 10:59 |
|
З нами з: 27 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 556 Звідки: Коломия
|
Ну давай інфу, шояк, яким чином можуть люди бути впевнені шо це не черговий розвод, і тд. і тп.
|
|
 |
|
 |
©hiky®
|
Додано: 26 березня 2008, 11:11 |
|
З нами з: 27 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 556 Звідки: Коломия
|
ай-ді під =zimri- ти шо думаєш шо кожен буде клікатиме а ти зароблятимеш?) надіюся ніхто не клікне...інших жаба тисне :D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 26 березня 2008, 13:42 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
[QUOTE]
БорМан пише: Видалено як спам[/QUOTE]
Не зрозумів, поясніть подробніше, для тугодумів, будь-ласка.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
zimri
|
Додано: 29 березня 2008, 03:29 |
|
|
ПРОЧшТАЙТЕ, БУДЬ ЛАСКА, ВСЕ УВАЖНО!
1. У ЧОМУ СЕНС.
Вам йтимуть гроші тільки за то‚ що Ви триматимете відкритою якусь сторінку в Інтернеті.
Просто звичайне вікно‚ як в якому Ви зараз читаєте цю інформацію!
На цій сторіночці робити не потрібно нічого (режим автоматичний) крім того, що тримати її відкритою. Можете скрутити, щоб вам не мішала‚ головне не закривати. Ви одночасно можете займатися чим хочите‚ тим‚ чим Ви зазвичай займаєтеся в Інтернеті: рабита‚ спілкування‚ ходити по вебсайтах‚ і так далі і т.п.‚ а ця сторіночка просто відкрита у Вас і все. Міжіншим, її не потрібно тримати на першому місці – відкрили і тут же можете закрити іншим вікном.
2. ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ.
Природно‚ що у Вас виникло абсолютно справедливе питання: кому це все вигідно‚хто платить і звідки беруться гроші‚ якщо внески не потрібні?
Відповідь проста: сторіночка нас весь час відправляє по різних сайтах‚ тим самим розкручуючи їх‚ збільшуючи їх лічильники відвідуваності. Всім відомо‚ що в Інтернеті є якісь сайти спонсорів‚ які платять мізерні суми за відвідини їх сайтів‚ ця сторіночка водить нас саме по таких сайтах. Таким образом‚ організатори мають свій заробіток від наших з Вами відвідин певних сайтів‚ а ми з Вами заробляємо. У загальному, вигідно всім!
:cl:
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |