|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
nirvanka
|
Додано: 20 січня 2009, 00:28 |
|
|
Цитата: exp пише:
цікаво подивитися, покажеш?
Тут є мій блог на сервісі від балачки, українського месенджера.
Цитата: pent@gon пише:
nirvanka, маю кількох знайомих дівок з політеху, практично твоїх ровесниць. Деякі вже й діток бавлять... Отже, в нас мусять бути спільні знайомі... А отже ми - теж знайомі, нє? А значиться - друзі, нє? З тебе пиво
Я коли перечитувала цю тему, то зустріла багатьох форумчан, які в львівському політесі вчились.. Може і маємо знайомих.. Я на САПРі вчилась і мене було тяжко непомітити серед хлопців :D Дівок там було негусто :wink: А пиву я завжди рада, я ж з політеха! :az: :D
Цитата: SPY пише:
exp, Gadu-Gadu (GG), аналог асі.
GG - це найпопулярніший месенджер в Польщі. Мало в кого з поляків є аська, а ГГ є у всіх. Вона перевершила аську тим, що в ній є онлайнрадіо і можна вести голосові розмови. Але ГГ мають свій окремий протокол. Та фірма хотіла зробити аналог на Україні і створила Балачку. Але вона не користувалась популярністю, бо багато в чому поступалась асьці. Тим більше в нас вже давно аська популярна і нема сенсу переходити на Балачку, коли вона навіть не має всіх опцій аськи. Тому вони почали робити для укр. та рос. ринку аналог ГГ - Talky. В цій програмі, крім стандартних опцій аськи, буде також онлайн-радіо, голосовий звязок, відправлення смс тощо. Але особисто я не думаю, що цей проект користуватиметься успіхом, знаючи їх методи реклами та успіхи програмістів..
Але робота є, вона не вимагає великої трати часу та зусиль, гроші платять, тому і працюю на них.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 20 січня 2009, 01:18 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: nirvanka пише:
GG - це найпопулярніший месенджер в Польщі. є пропозиція цю бесіду про ҐҐ перенести сюди :cl:
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 20 січня 2009, 12:51 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Ехр, перенести - то можна, але не в сам "чисто про софт", а в окрему гілку - в софті ці повідомлення "потєряються" :)
|
 |
roma33
|
Додано: 21 січня 2009, 19:42 |
|
|
Hutsulka, ти з ним поакуратніше, бо ще
людина ж попередила
Roman, без образ
Я не злопам"ятний,хату спалю і забуду!!! :D
Шутка!
|
|
 |
|
 |
roma33
|
Додано: 21 січня 2009, 19:54 |
|
|
Я Роман з с.Кулачківці,вчився в школі,потім армія,а опосля Чернівецьке ПТУ-14.Був на заробітках в Польщі і Одесі.Далі 2 роки пропрацював провідником в Коломиї і тепер в Іспанії.От!
|
|
 |
|
 |
Hutsulka
|
Додано: 21 січня 2009, 23:38 |
|
З нами з: 31 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1345 Звідки: Коломия
|
Roman,
а в Іспанії чим займаєшся, якщо не секрет?
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 25 січня 2009, 05:05 |
|
 |
 |
|
|
щось всі затихли...
Що ніхто знайомитись не хоче? :D
|
 |
SPY
|
Додано: 25 січня 2009, 05:06 |
|
 |
 |
|
|
Цитата: nirvanka пише:
Тут є мій блог
ти ще й вірші пишеш? молодець :arrow:
|
 |
nirvanka
|
Додано: 26 січня 2009, 03:37 |
|
|
ти ще й вірші пишеш? молодець
Та то ще зі школи.. :oops: Викладую їх, бо мало останньо фотографую, а щось писати треба..
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 28 січня 2009, 09:58 |
|
 |
 |
|
|
Ага є таке: міранда багатопротокольний клієнт і підтримує ГГ, як ICQ, IRC, MSN, JABBER, MAIL.RU, POP3, RSS. :D
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |