|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
roma33
|
Додано: 12 січня 2009, 20:00 |
|
|
Цитата: Hutsulka пише:
Quote Сонячна пише:
Hutsulka, ти скількох виховуєш?
я просто мудра, тому нікого не виховую і нікого не терплю
:D 12+
|
|
 |
|
 |
Hutsulka
|
Додано: 12 січня 2009, 22:11 |
|
З нами з: 31 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1345 Звідки: Коломия
|
Roman,
дякую за підтримку!
хоч одна людина мене розуміє
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 18 січня 2009, 03:59 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Hutsulka, ти з ним поакуратніше, бо ще
людина ж попередила :D
Roman, без образ
Hutsulka, хочеш сказати дівчата не страдають фігнею?
|
 |
nirvanka
|
Додано: 18 січня 2009, 06:53 |
|
|
Уфф, і цю тему подужала :cl:
Розкажу про себе. Іра, 23 роки. Всі ті 23 роки проживала у Львові, навчалась у Львівській політехніці на комп'ютерних науках. На 5му курсі поїхала в Польщу типу "на практику" на 2 тижні в місто Лодзь. Останньої ночі в тому місті за 4 год до потягу познайомилась з поляком. З того дня ми почали наші стосунки на відстані. Протягом майже року катались туди сюди (Львів - Лодзь), минулого літа він переїхав до Львова. Я закінчувала навчання і працювала (тестером ПЗ + техн. підтримка + модераторство). У серпні ми одружились.
Жити у Львові було тяжко, бо чоловікові постійно доводилось їздити до Польщі на зустрічі з клієнтами, ми знімали квартиру, на це йшли всі гроші. Вирішили переїхати до Польщі, все таки там пустувала квартира, за яку не треба було платити. І ось в травні 2008го ми переїхали в Лодзь. Працюю вдома на українському проекті від польської фірми Gadu-Gadu, від якої в Польщі є однойменний месенджер, а тепер вони дублюють свої проекти для українського ринку. То я на них і працюю (тестування, модераторство, блоговедення..). Люблю фотографувати і кататись на гірських лижах та ковзанах. І ще дуже люблю Львів, сумую за ним, своїми друзями та львівським пивом. Тут такого нема.. :cry:
Ой, щось я розписалась :oops: Ну ви питайте кому шо цікаво, "відповім на всі листи, в першу чергу з фотокарткою" :D
П.С. До мене можна на Ти, я проста дівка, як двері :D
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 18 січня 2009, 12:47 |
|
 |
 |
|
|
Молодець, цікаво написала :arrow:
|
 |
exp
|
Додано: 18 січня 2009, 14:51 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: nirvanka пише:
Працюю вдома на українському проекті від польської фірми Gadu-Gadu цікаво подивитися, покажеш? :cl:
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 18 січня 2009, 15:42 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
nirvanka, маю кількох знайомих дівок з політеху, практично твоїх ровесниць. Деякі вже й діток бавлять... Отже, в нас мусять бути спільні знайомі... А отже ми - теж знайомі, нє? А значиться - друзі, нє? З тебе пиво :ck:
|
|
 |
|
 |
Grindex
|
Додано: 18 січня 2009, 16:02 |
|
З нами з: 07 липня 2008, 03:00 Повідомлення: 742 Звідки: Padova, Italia
|
А що, досить таки не погану і коротеньку історію Нірванка написала, якраз в тему для розділу Знайомства, а то тут дуже багато таких із старожил які і стільки про себе не написали, так що думаю що треба брати приклад з нірванки і заповнювати порожні проміжки....
Хто наступнийш?
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 19 січня 2009, 03:52 |
|
 |
 |
|
|
Grindex, свого часу всі ветерани (крім адмінів) теж були новачками, які думали, що ніхто не звертає увагу на їх пости, замічали що всі на форумі знають одне одного і думали як вписати себе в ту компанію і всі теж писали хто він і звідки. Інакше, якщо новачок мовчав про себе - наврядче він би став частиною тої компанії і став тепер ветераном. ІМНО
Інше діло, що з теперішніх новачків - про себе лиш написали Томас і Нірванка. І їх прийняли в компанію. Решта ж мовчить. Або сидять в тій темі, яку самі створили з певною метою(догадайтесь про кого я))), або сидять в раніше створеній темі, через яку і попали на форум і ймовірно, як тільки отримають відповіді на всі свої питання - підуть. І є ще третя група - вони ще привикають, освоюються і трохи соромляться.
exp, Gadu-Gadu (GG), аналог асі. Сам там зареєстрований, але не сиджу. Не подобається. Без образ, але це пародія асі. Популярна в Польщі і в українців, які планують туди втекти і "стати поляками". Так як їм користувачів мало однієї Польщі - хочуть завербувати Україну. Зробити це буде важко, так як українці так просто не виїдуть з асі, скайпу та месенджера. Не підтримує української мови - переписуватись можна або латиницею, або на польській. У мене вдома були постійні конфлікти з асьою(квіпом) - при запуску GG, ні квіп, ні ася не могли з'єднатись із сервером - вибивало. Правда то була стара версія GG. Підозри на глюки діал-апа - відпадають. Непривичні, банальні (після колобків) смайлики.
Це все мої особисті враження, а як відомо:
на колір і смак - товариш не всяк :)
|
 |
БорМан
|
Додано: 19 січня 2009, 15:56 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Цитата: SPY пише:
exp, Gadu-Gadu (GG), аналог асі
колись теж тим користувався.
Цитата: SPY пише:
У мене вдома були постійні конфлікти з асьою(квіпом)
здається десь бачив то в однім флаконі - мабуть то була якась зборка міранди.
у тім букеті конфліктів бути би не повинно :)
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |