Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теревені  » Знайомства та зустрічі

Сторінка 25 з 37 [ 361 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 37  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 травня 2009, 11:24 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
Цитата:
Магніт *пише : мене образили страшенно і ніхто навіть не заступився

Щось я не можу дійти ,чим образили? :?: ...

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 травня 2009, 13:28 
Офлайн

Повідомлення: 2247
Знаешь Магнiт, я не думаю что тебя тут хотели обидеть, просто что именно ты имела ввиду не поняли вполне возможно, ты хотела чтоб у парня был кто-то знакомый с родных мест.
Знаешь сколько раз я себе говорила сюда не заходить и ничего не писвть, т.к. не всегда получается выразиться так чтоб тебя поняли - увы, увы, увы :D не могу я уже без этого форума, он для меня как наркотик стал, самое большое было у меня 11 дней, несчитая времени отпуска.
Так что просто перечитай все несколько раз и посмотри на всё это с другой стороны.
А по поводу Дейла Карнеги "Учебник жизни" кажется ты её читала. Скажу тоже своё мнение там мног воды, но есть там и много полезного.
Так что не переживай. Всё будет хорошо. :ax:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 травня 2009, 14:10 
Офлайн

Повідомлення: 926
а я лиш втішилась що нас, дівчат, вже більше.. :cry:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 травня 2009, 15:35 

Магніт.
Я думаю, що нема нічого поганого якщо у людей різні точки зору. В тому випадку, якщо відстоюють її коректно, і не допускають хамства стосовно опонентів. Я за собою некоректності не помітила. Якщо така була, прошу мені на неї вказати.
Не ображайся! Перечитай ще раз і скажи , що саме не так. Мені буде шкода, якщо ти підеш! :cry: :cry: :cry:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 травня 2009, 15:58 

Богдана.
Пропоную розмову про психологію продовжити тут. Нема нічого поганого в тій літературі, якшо не сприймати її серйозно.Але мені доводилося бачити людей, які постраждали від такої "психології".
Така література часто штовхає людей дальше і вони ідуть на психологічні тренінги, а ті далеко не завжди безпечні. Підкреслю, що є і хороші, але не спеціалісту в тому розібратися тяжко. Я не психолог, тому власної суперавторитетної думки в мене нема. Колись працювала в навчальних закладах, де проводили семінари та тренінги визнані професори психології. Наслухалася їхніх розмов " в кулуарах" ( не для клієнтів ), і бажання читати літературу по психології, чи проходити тренінги у мене пропало. Ще раз наголошую, що є хороші книги, хороші тренінги, але оскільки я не спеціаліст, то радити, що саме читати я не візьмуся.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 травня 2009, 16:40 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
Ksana пише:
Мені буде шкода, якщо ти підеш!
мені також... :(

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 травня 2009, 21:02 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Цитата:
Магніт * пише:
в мене після прочитаного в темі що читаєтеш? і тут ще прочитала критику, то бажання щось писати нема взагалі, мене образили страшенно і ніхто навіть не заступився, дякую всім добрим людям хто тут нормально зі мною спілкувався але я змушена піти. Бажаю вам всім всього найкращого! З деким мені було справді приємно познайомитись, тут є багато хороших і щирих людей. Wink

Магніт *, що за дурниці?
не бери важке в руки, а пусте до голови... :D
Я думаю немає на форумі ні одного користувача, який би не прийшов подібну ситуацію :wink:
практично у кожного були ситуації, в яких видавались такі ситуації, коли виглядало, що ти відстоюєш свою думку, а всі проти тебе - думаю кожен форумчанин мене підтримає. Такі ситуації були практично в кожного, коли після висловлення своєї думки та як прочитаєш те, як інші її розкритикують виникає ситуація, коли вже думаєш - все ну на... цей форум, що я без нього не обійдусь? Хай залишаються зі своєю думкою. Але проходить час, коли розумієш, що не можеш без того спілкування, без тих жартів, ситуацій, людей... ну і куди діватись? повертаєшся... потім нові конфлікти, але вже все одно :)

Магніт *, подібні ситуації виникають часто і просто утекти від них - означає здатись. Сама ж кажеш на форумі є багато хороших людей, догадуючись із-за чого ти образилась - не бери до голови, ти просто занадто близько те сприйняла, і поспілкувавшись трохи із тими людьми (а я їх знаю достатню кількість часу і можу взяти на поруки, що вони не збирались образити ні тебе ні твоїх смаків). А ті хороші люди (я себе в даний список не враховую - говорю про інших) - заслужили те, щоб шще одна цікава людина пішла із форуму? :bt:

думаю ні! особисто мені було б прикро, якщо ти підеш і думаю та й бачу по дописах - не тільки мені :)
так що порада на майбутнє: не бери близько до серця подібні конфлікти і повертайся на форум :wink:

якщо ж я тебе не переконав - напиши мені чи комусь в приват і ми тебе переконаєм :wink:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 травня 2009, 22:50 
Офлайн

Повідомлення: 926
Цитата:
SPY пише:
що я без нього не обійдусь? Хай залишаються зі своєю думкою. Але проходить час, коли розумієш, що не можеш без того спілкування, без тих жартів, ситуацій, людей..

так воно і є :)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 28 травня 2009, 00:19 
Офлайн

Повідомлення: 141
:)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 28 травня 2009, 02:11 
Офлайн

Повідомлення: 4424
Цитата:
SPY пише:
подібні ситуації виникають часто і просто утекти від них - означає здатись.
Ая, та прямо..., чи ти вважаєш, що треба залишатись у кімнаті, коли "г..но попало у вентилятор", як на мене, то в даній ситуації, краще з тієї кімнати вийти. А в цілому - правда: на форумі, як і в житті, повно людей, мозки яких заповнені різними дурницями по саме піддаші, і ображатись на ті всі дурниці немає сенсу. :bc:

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 25 з 37 [ 361 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 37  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теревені  » Знайомства та зустрічі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення