Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теревені  » Знайомства та зустрічі

Сторінка 23 з 82 [ 811 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 82  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 28 листопада 2007, 23:58 
Офлайн

Повідомлення: 10
всім привіт! мене звуть Юля (тато Ляся, коханий кошеням), народилася в Коломиї, чим дуже пишаюсь, навчалася в школі №1(Стефаника), муз.школі (Лисенка), ... а доля занесла мене у славне місто Станіславів.. де навчаюсь в ІФНТУНГ, і мабуть залишуся надовго, а може і назавжди)))) відвикла від Коломия, втратила багацько знайомих, тому хотіла б налагодити ці зв"язки))))

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 29 листопада 2007, 00:10 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
Selenka написав:
всім привіт!
вітаю! бажаю якнайшвидше налагодити зв'язки з рідним містом! :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 29 листопада 2007, 01:48 
Офлайн

[QUOTE]exp написав:[QUOTE]Selenka написав:всім привіт![/QUOTE]вітаю! бажаю якнайшвидше налагодити зв'язки з рідним містом! :D[/QUOTE]

дякую.... постараюся....

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 29 листопада 2007, 12:55 
Офлайн

Повідомлення: 21
Всім привітик!! Шем тут про себе не писав))))
Зовуть мене Сашка Поясик, народився я у файному місті Коломия..... Троха був малий і ходив до садка дитячого №11, а потім став великим моцним бахуром і пішов до другої школи.... Яку закінчив у 2000 році. Зразу після школи поступив до Політехнічного коледжу.... У 2004 р. після закінчення коледжу поступив у Національний лісотехнічний університет України шо у Львові, який зараз закінчую заочно.... А потім найшов си файну роботу, тут, у Бандерштаті)))))) Там зара і працюю менеджером по продажах ( продаю прилади радіаційного контролю)..... Робота файна, відрядження, переговори і т.д..... Живу зараз у Львові в ценрі.... Такшо якби тутка були заходжайте в гості.......
Неодружений, в случайних связях замічений не був)))))) Во.... Такшо дівчата єслі шо.... тогда ето....
Та й так нібе всьо коротко....

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 29 листопада 2007, 21:01 
Офлайн

Повідомлення: 3
Привіт! Звати мене Меланка Рукавіцина (раніше звали Таня).Навчалась в 1-й школі з 1 по 3-й класи,потім в Сімферополі 5-й і знову повернулась до Коломиї з 6-го по 10-й...Випуск 2005. Врешті-решт закинуло мене до Києва, де тепер навчаюсь на режисера та працюю на столичному телебаченні...Дуже сумую за рідним містом!!!! :cry: Можливо є хтось тут хто мене знаєш? :)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 листопада 2007, 11:52 
Офлайн

Повідомлення: 1081
Melanka
Цитата:
...та працюю на столичному телебаченні

На якому саме?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 листопада 2007, 21:10 
Офлайн

[QUOTE]Melanka написав:Привіт! Звати мене Меланка Рукавіцина (раніше звали Таня).Навчалась в 1-й школі з 1 по 3-й класи,потім в Сімферополі 5-й і знову повернулась до Коломиї з 6-го по 10-й...Випуск 2005. Врешті-решт закинуло мене до Києва, де тепер навчаюсь на режисера та працюю на столичному телебаченні...Дуже сумую за рідним містом!!!! :cry: Можливо є хтось тут хто мене знаєш? :)[/QUOTE]

я!!!я!! я!!! тебе знаю!!!!! це Юля, вчилася в першій школі в Б класі твого випуску!!!!!! памятаєш ми на олімпіаду міську з хімії ходили разом.....після якої я поступила в Фізико-технічний ліцей. ми ше гуляли якийсь час з Нетоюі Галею Квартюк..... та ти певно пам"таєш...
так шо пиши як в тебе справи... 100 років тебе не баила....ось мій номер асі 433392557

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 грудня 2007, 05:06 
Офлайн

Повідомлення: 78
Pojasyk:
//Живу зараз у Львові в ценрі.... Такшо якби тутка були заходжайте в гості....... //

То як ваша ласка, то вже сі ддессіть чоловік записало, але ще мають сусіди підійти з чумайданами, та й одразу віїжджєємо до вас! Зустрічайте....

Melanka:
//Врешті-решт закинуло мене до Києва//

Мене до Києва також закидає раз на місяць. І там наші люде потрібні. тримайся! :arrow:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 06 грудня 2007, 15:21 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
strilets, а ви буваєте в Коломиї?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 07 грудня 2007, 02:52 
Офлайн

Повідомлення: 6
Володимир з Коломиї. Вчився в СШ-1. Зараз працюю електриком в Києві.

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 23 з 82 [ 811 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 82  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теревені  » Знайомства та зустрічі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення