|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 13 січня 2012, 12:17 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Romcia написав: Цю рибку сьогодні їли на вечерю))) ММММ.... Цибулька залишається трішки пропареною, і хрумтить) мало бути смачно exp написав: які гарні ялинки-сердечка-зірочки... нарешті сьогодні попробував... класні
|
|
|
|
|
Romcia
|
Додано: 13 січня 2012, 15:16 |
|
З нами з: 06 листопада 2010, 18:58 Повідомлення: 323
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
Цитата: exp написав: які гарні ялинки-сердечка-зірочки... нарешті сьогодні попробував... класні нарешті вгодила
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
|
|
|
Romcia
|
Додано: 25 січня 2012, 13:06 |
|
З нами з: 06 листопада 2010, 18:58 Повідомлення: 323
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
Цей тортик їли на ДН. Сорі що немає фото цілого - то все що встигла сфотографувати))
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
|
|
|
exp
|
Додано: 25 січня 2012, 13:19 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Romcia написав: Цей тортик їли на ДН давай не будемо чекати до наступного ДН?
|
|
|
|
|
Romcia
|
Додано: 31 січня 2012, 12:58 |
|
З нами з: 06 листопада 2010, 18:58 Повідомлення: 323
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
Чорнослив в шоколаді (з горішком) Шмакота однако Дуже просто робиться. Чорнослив 3 години відмочити в завареному чорному чаї з коньяком. Розтопити шоколад. Система така. Чорнослив паперовим рушником просочити, щоб був сухенький. Четвертинку грецького горішка кладеться в чорнослив (незабудьте попередньо витягнути звідти кісточку ), мокаємо в розтоплений шоколад (краще брати молочний, чорний казали що не очень), і ставимо на папір для випікання, за 15-20 шоколад повністю застигне. Ну і я замотувала кожну цукерочку в фольгу. Вдома трохи з цим треба награтись, зате точно будете впевнені, що там немає ніякої шкідливої штуки.
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
|
|
|
Кирилл Козаченко
|
Додано: 06 лютого 2012, 02:12 |
|
З нами з: 20 січня 2012, 17:49 Повідомлення: 28 Звідки: Київ
Прізвище, Ім’я: Кирилл Козаченко
|
Romcia написав: Яблучний пляцокЦе хіба найпростіший рецепт смачного пирога, оскільки не потрібно замішувати тісто, ані ніяких особливих затрат. Буквально 15 хв. на приготування, 30-40 хв. для того щоб спікся і тадаммм .... до чаю, чи просто для того, щоб пожувати біля телевізора. Смачно, дешево та сердитоПотрібно:300 мл борошна 300 мл цукру 300 мл манки 1 ч.л. порошку для печива (розпушувача) приблизно 1 кг тертих яблук 1 ч.л. кориці 100 гр масла/маргаринуПриготування:1. Яблука натерти на грубій терці, перемішати з 100 мл. цукру та корицею. 2. Борошно, манку, розпушувач та решту цукру просто ложкою вимішати. 3. В формочку (я беру приблизно на 26 см., круглу), змащену смальцем і присипану сухарями або борошном, висипати третину сухої суміші з борошна та манки.., на неї третину яблук, потім знову 2 третину сухої суміші, зночу яблука, і знооовууу вже останню третину суміші і решту яблук. Трохи притиснути рукою. 4. Розтопити на водяній бані масло чи маргарин, в кого, що є , і полити зверху на пиріг, потім же рукою розподілити рівномірно. Посипати цукром. Ось таке то от получається: Примітка: Майте на увазі там написано мл, а не гр. Я не помилилась Таке наніч показувати, чи навпаки дивитись на таке не можна, піду вкушу холодильник)
|
|
|
|
|
Romcia
|
Додано: 06 лютого 2012, 09:32 |
|
З нами з: 06 листопада 2010, 18:58 Повідомлення: 323
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
Кирилл Козаченко написав: Таке наніч показувати, чи навпаки дивитись на таке не можна, піду вкушу холодильник) але не сильно, йому ж боляче
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
|
|
|
SPY
|
Додано: 08 лютого 2012, 00:48 |
|
|
Девелопер-недоучка :D |
|
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Якого ... холодильника я зайшов опівночі в цю тему? Треба її на нічні години ховати куди подалі... все дуже апетитно виглядає
_________________
|
|
|
|
|
Romcia
|
Додано: 04 березня 2012, 17:07 |
|
З нами з: 06 листопада 2010, 18:58 Повідомлення: 323
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
ПирігНе знаю як назвати, бо дала мені рецепт знайома. Він смачний, і на роботу його класно брати, замість канапок, чи до зупки. Вибачте за якість фото. Отже. ....Тісто: 150 гр маргарину (потерти на грубій терці) +3 ст. борошна - перетерти. Додати 8 ст.л. сметани (бажано домашньої), і вимісити тісто. Поставити на 30 хв. в холодильник.
Начинка: 4 середніх цибулини+ морква - пересмажити на олії. 4 плавлених сирка потерти на терці. 150 гр. ковбаси (якої хочете). 4 яйця (збити). Всі інгредієнти перемішати.Тісто розділити на 2 частини. Першою встелити бляшку, і висипати всю начинку, розподілити її рівномірно. Накрити другою частиною тіста, і защепити покраях. Посередині пирога зробити надріз. Збити один жовток і перемастити пиріг, посипати кунжутом (соняшником, кмином). Випікати хв. 30-40
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
|
|
|
Romcia
|
Додано: 04 березня 2012, 17:09 |
|
З нами з: 06 листопада 2010, 18:58 Повідомлення: 323
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
А це я "хімічила" з шоколадом. Цукерочки з білим та чорним шоколадом, та горішками.
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
|
|
|
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
|