Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Туристична Коломия  » Їда та розваги :: Food and Fun




 Сторінка 5 з 5 [ 50 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5



Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 28 січня 2010, 16:29 
Офлайн

З нами з: 03 листопада 2009, 03:00
Повідомлення: 245
В коломиї й зараз можно знайти цю страву!!! Роблять звичайні деруни і складають пошарово в горщики почерзі з напівготовим м"ясом, дають трохиморкви цибульки, можуть покласти пряні трави і так запікають


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 29 січня 2010, 01:39 
Офлайн

З нами з: 26 червня 2007, 03:00
Повідомлення: 246
:ax: :arrow: дякую


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 лютого 2010, 11:56 
Офлайн

З нами з: 03 листопада 2009, 03:00
Повідомлення: 245
Пиріжки з картоплі
Варимо картоплю до готовності, зливаємо воду і товчем на пюре. Даємо картопляному пюре вистигнути і добавляємо пару яєчок, солі і муки в відношенні 1/3 до картоплі. Замішуємо таке собі картопляне тастечко і беремо потроху на доллоню розплескуємо кладемо начинку, в мене улюблена тушена капуста, робимо пиріжок і обсмажуємо на пательні.
Зображення


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 лютого 2010, 11:59 
Офлайн

З нами з: 03 листопада 2009, 03:00
Повідомлення: 245
Зайчик запечений в духовці.
Вимочувала десь приблизно добу порізане м"ясо зайчика. Потім замаринувала в приправах: сіль,перець, орегано, базилік, коріандр,імбир, лавровий листочок і порізана півкружальцями цибуля. Помаринувавсь годинки 4 замотала в фольгу і на 2 години в духовку при середній температурі. Ось що вийшло
Зображення


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 лютого 2010, 18:09 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 12664
Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
Цитата:
Оксана Сонечко пише:
Зайчик запечений в духовці.


А шо , мисливський сезон ще відкритий? :bt:

_________________
Зображення


jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 лютого 2010, 18:15 
Офлайн

З нами з: 03 листопада 2009, 03:00
Повідомлення: 245
Цитата:
Капітан пише:
А шо , мисливський сезон ще відкритий?

Якраз в січні закривсь.... та в морозилці ще запаси не закінчились....


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 лютого 2010, 23:05 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
Повідомлення: 12664
Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
Цитата:
Оксана Сонечко пише:
Якраз в січні закривсь.... та в морозилці ще запаси не закінчились....


йо , то прошу пардону... :ax: Бо зайці такі жити хотє.. мож кролика запечи з фасолєма.. правда смак инчий... але у кролів і снабженіє ліпше , і ожірєніє тушко-морди значніше, правда мнєсо таки бажано вимочувати у проточній воді.. може не добу , але пів таки треба.. буде ніжніше...

_________________
Зображення


jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 09 лютого 2010, 12:41 
Офлайн

З нами з: 03 листопада 2009, 03:00
Повідомлення: 245
М"ясопустна неділя, і це вже третій рік - традиція!!!
Зображення
Меню
1 Блинчики
2 Блинчики з заячою печіночкою
3 Блинчики з капусточкою
4 Начинка з сиру,зеленої цибулі, зеленої петрушки заправлена сметаною
5 Грибна підлива
6 Начинка з смаженої курочки з цибулькою та перцем
Зображення
7 Тушений зайчик
Зображення
8 Сметана
9 Фірмові огірочки "Чілі"
10Салат з червонокачанної капусти з яблучком та домашнім майонезом
11 Блинчики з червоною ікрою
12Солодкі блинчики з сиром та вишнями запечені в сметанково-згущівочному соусі



Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 17 березня 2010, 11:26 
Офлайн

З нами з: 03 листопада 2009, 03:00
Повідомлення: 245
Вчора робила вареники на пару з вишнями, домашным сподобались
Зображення
Рецепт
0.5 літри кислячку або кефіру
20 грамм дріжджів
1 столова ложка цукру
1 чайна ложка солі
мука(десь біль 4 склянок) замісити щоб тісто не липло до рук,але
було ніжним.
Дати постояти тісту близько 25 хвилин і ліпити вареники, але варити не треба, смачніше покласти на пару і накрити
Зображення


Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 18 березня 2010, 00:04 
Офлайн
Аватар користувача

З нами з: 06 листопада 2007, 03:00
Повідомлення: 15033
Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
Оксана Сонечко пише:
Вчора робила вареники на пару з вишнями
а вишні відки, ніби їх ше нема :D


Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
 
 Сторінка 5 з 5 [ 50 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5




Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Туристична Коломия  » Їда та розваги :: Food and Fun


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

 
 

 
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення

Новини

Публікації


дитячий магазин

Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB