  | 
		
|   | 
 
 | 
 
 
 
	
	
	
	
	
		
			| Автор | 
			Повідомлення | 
		 
	
	
	
		| 
			
			Romcia
		 | 
		
			
			
			
				   Додано: 10 грудня 2011, 14:54    | 
			 
			 
		 | 
	 
	
		
			
			
				 З нами з: 06 листопада 2010, 18:58 Повідомлення: 323
					 Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
				
			
		 | 
		
			
			
				
				
					Від нинька буду скидати в цю тему смачні та перевірені рецепти. Якщо потрібно буде докладніша "інструкція" в приготуванні пишіть.   Маю надію Вам сподобається  
				
					 _________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет. 
				
  
				 | 
			 
			 
		 | 
	 
	
		    | 
		
		
		 | 
	 
	
	  |  
	
	
		| 
			
			SPY
		 | 
		
			
			
			
				   Додано: 11 грудня 2011, 01:40    | 
			 
			 
		 | 
	 
	
		
			
			
			  |  
			
			| Девелопер-недоучка :D |  
			
			  |  
			
			
				| 
					
				 | 
			 
			 
			
				 З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
			
		 | 
		
			
			
				| 
				
					 А ще краще, надсилати пробники на укрпошту =) 
				
					_________________     
				
  
				 | 
			 
			 
		 | 
	 
	
		    | 
		
		
		 | 
	 
	
	  |  
	
	
		| 
			
			Капітан
		 | 
		
			
			
			
				   Додано: 11 грудня 2011, 20:16    | 
			 
			 
		 | 
	 
	
		
			
			
				 З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
					 Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
				
			
		 | 
		
			
			
				
				
					SPY написав: А ще краще, надсилати пробники на укрпошту =) можна заносити на Грушевського , я би такі хотів пробувати     
				
					_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!  
				
  
				 | 
			 
			 
		 | 
	 
	
		    | 
		
		
		 | 
	 
	
	  |  
	
	
		| 
			
			Romcia
		 | 
		
			
			
			
				   Додано: 12 грудня 2011, 12:54    | 
			 
			 
		 | 
	 
	
		
			
			
				 З нами з: 06 листопада 2010, 18:58 Повідомлення: 323
					 Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
				
			
		 | 
		
			
			
				
				
					Капітан написав: SPY написав: А ще краще, надсилати пробники на укрпошту =) можна заносити на Грушевського , я би такі хотів пробувати    Час від часу на Грушевського буду заносити     але чи встигнете ви зайти на пробу, о то вже питання))))    
				
					 _________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет. 
				
  
				 | 
			 
			 
		 | 
	 
	
		    | 
		
		
		 | 
	 
	
	  |  
	
	
		| 
			
			exp
		 | 
		
			
			
			
				   Додано: 12 грудня 2011, 13:58    | 
			 
			 
		 | 
	 
	
		
			
			
				 З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
					 Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
				
			
		 | 
		
			
			
				
				
					вже все обговорили ніби... чекаємо на рецепти     
				
  
				 | 
			 
			 
		 | 
	 
	
		    | 
		
		
		 | 
	 
	
	  |  
	
	
		| 
			
			Romcia
		 | 
		
			
			
			
				   Додано: 12 грудня 2011, 15:14    | 
			 
			 
		 | 
	 
	
		
			
			
				 З нами з: 06 листопада 2010, 18:58 Повідомлення: 323
					 Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
				
			
		 | 
		
			
			
				
				
					Яблучний пляцокЦе хіба найпростіший рецепт смачного пирога, оскільки не потрібно замішувати тісто, ані ніяких особливих затрат. Буквально 15 хв. на приготування, 30-40 хв. для того щоб спікся і тадаммм   .... до чаю, чи просто для того, щоб пожувати біля телевізора.    Смачно, дешево та сердитоПотрібно:300 мл борошна 300 мл цукру 300 мл манки 1 ч.л. порошку для печива (розпушувача) приблизно 1 кг тертих яблук 1 ч.л. кориці 100 гр масла/маргаринуПриготування:1. Яблука натерти на грубій терці, перемішати  з 100 мл. цукру та корицею. 2. Борошно, манку, розпушувач та решту цукру просто ложкою вимішати. 3. В формочку (я беру приблизно на 26 см., круглу), змащену смальцем і присипану сухарями або борошном, висипати третину сухої суміші з борошна та манки.., на неї третину яблук, потім знову 2 третину сухої суміші, зночу яблука, і знооовууу вже останню третину суміші і решту яблук. Трохи притиснути рукою. 4. Розтопити на водяній бані масло чи маргарин, в кого, що є   , і полити зверху на пиріг, потім же рукою розподілити рівномірно. Посипати цукром. Ось таке то от получається:  Примітка: Майте на увазі там написано мл, а не гр. Я не помилилась    
				
					 _________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет. 
				
  
				 | 
			 
			 
		 | 
	 
	
		    | 
		
		
		 | 
	 
	
	  |  
	
	
		| 
			
			exp
		 | 
		
			
			
			
				   Додано: 12 грудня 2011, 15:33    | 
			 
			 
		 | 
	 
	
		
			
			
				 З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
					 Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
				
			
		 | 
		
			
			
				
				
					це я пробував... класний пляцок    
				
  
				 | 
			 
			 
		 | 
	 
	
		    | 
		
		
		 | 
	 
	
	  |  
	
	
		| 
			
			Agnes
		 | 
		
			
			
			
				   Додано: 12 грудня 2011, 22:55    | 
			 
			 
		 | 
	 
	
		
			
			
				 З нами з: 09 грудня 2011, 17:38 Повідомлення: 80 Звідки: Варшава
					 Прізвище, Ім’я: B. K.
				
			
		 | 
		
			
			
				
				
					ммм.... виглядає так смачно..  дайте кавальчик     
				
					 _________________ Daj Boże, bym mogła umierać z rękami zniszczonymi przez Miłosierdzie... (św. Kamil de Lellis) 
				
  
				 | 
			 
			 
		 | 
	 
	
		    | 
		
		
		 | 
	 
	
	  |  
	
	
		| 
			
			Romcia
		 | 
		
			
			
			
				   Додано: 14 грудня 2011, 00:11    | 
			 
			 
		 | 
	 
	
		
			
			
				 З нами з: 06 листопада 2010, 18:58 Повідомлення: 323
					 Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
				
			
		 | 
		
			
			
				
				
					ПИРІЖКИ З КАПУСТОЮ Тісто:200 мл.води вимішати з 3 ст.л. сметани, я беру домашню, 1 яйце, 1 ч.л. розпушувача, або соди, і мука, вже скільки там вийде. Замішую не круте тістоНачинка:1 л. квашеної капусти тушу зо 2 години, щоб була м'якенькою. Підсмажити, на олії, до золотистого кольору 3 середніх цибулини, в неї кинути купусту, і сметану (5-6 ст.л.), це трохи протушити, щоб лишня рідина вийшла.Далі робимо пиріжки. Тісто розкачати, поробити кола, ну це вже на ваш вибір. Якоо ви хочете розміру пиріжки такі й робите. В кільце даємо капусту, знову ж таки, хто скільки хоче. І сформовані пиріжки смажимо в олії.   
				
					 _________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет. 
				
  
				 | 
			 
			 
		 | 
	 
	
		    | 
		
		
		 | 
	 
	
	  |  
	
	
		| 
			
			Капітан
		 | 
		
			
			
			
				   Додано: 14 грудня 2011, 18:14    | 
			 
			 
		 | 
	 
	
		
			
			
				 З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
					 Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
				
			
		 | 
		
			
			
				
				
					Добре , що я тільки що пообідав , а то би слиною зійшов , я про пиріжки... дуже вже люблю , з капустою.... тра буде десь закаламутити, поки капуста квашена ще є.    
				
					_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!  
				
  
				 | 
			 
			 
		 | 
	 
	
		    | 
		
		
		 | 
	 
	
	  |  
	 |  
	 
	 
	
 
	
	
	
	
	Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість  |  
	|   |  
	 
	 
	 | 
	  | 
	Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
   | 
 
 
	 
 
		 | 
		  |