|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
lucas
|
Додано: 15 серпня 2010, 13:03 |
|
З нами з: 22 лютого 2008, 03:00 Повідомлення: 197
Прізвище, Ім’я: Любомир
|
доброго дня всім. останні новини від "Синьйора Помідора" (можливо комусь цікаво ) ми ВІДКРИЛИ піцерію "Синьйор Помідор" у м. Кам янець-Подільський (Хмельницька обл.) по вул. Соборній, 18. тел. доставки - 0384932540,0965220777 меню, ціни та акції-все як у Коломиї так що,завжди раді будемо Вас бачити у нас і не тільки у Коломиї... ПС інформація для зацікавлених. піцерія у м.Кам янець-Подільський відкрита на умовах франчайзингу, тому, якщо когось цікавить цей вид бізнесу, і хоче відкрити піцерію у свому місті (крім Коломиї та Кам янець-Подільського), звертайтеся, поспілкуємося (0673433039 Любомир)
|
|
|
|
|
Цьвєк
|
Додано: 24 серпня 2010, 20:24 |
|
З нами з: 22 листопада 2008, 03:00 Повідомлення: 118 Звідки: Івано-Франківськ
|
а де сайт? і чо франчайзиг не толкаєте на повну? до речі, камянець це чомусь саме те місто де вигідно відкривати свої представництва. пояснити не можу, але бачив уже неодноразово. вічний камянець...
|
|
|
|
|
lucas
|
Додано: 25 серпня 2010, 10:01 |
|
З нами з: 22 лютого 2008, 03:00 Повідомлення: 197
Прізвище, Ім’я: Любомир
|
доброго дня сайт у процесі розробки щодо франчайзингу, то за тиждень-другий інформація про нас буде уже у католозі франчайзингу україни гарне місто
|
|
|
|
|
Цьвєк
|
Додано: 07 вересня 2010, 23:07 |
|
З нами з: 22 листопада 2008, 03:00 Повідомлення: 118 Звідки: Івано-Франківськ
|
у франику шось буде? чи поки шо тіко камянець, а далі як піде?
|
|
|
|
|
lucas
|
Додано: 08 вересня 2010, 09:00 |
|
З нами з: 22 лютого 2008, 03:00 Повідомлення: 197
Прізвище, Ім’я: Любомир
|
доброго дня. з франківська поки ніхто не цікавився. може Ви хочете ? наразі виявили зацікавленість люди з Хмельницька та Чернівців, але поки все на рівні розмов...
|
|
|
|
|
Цьвєк
|
Додано: 09 вересня 2010, 17:35 |
|
З нами з: 22 листопада 2008, 03:00 Повідомлення: 118 Звідки: Івано-Франківськ
|
я шота не шибко ловлю мислю франчайзинга. Які переваги того діла? Для чого платити роялті і рекламний збір, якщо я можу сам відкрити ту ж піцерію?
|
|
|
|
|
lucas
|
Додано: 10 вересня 2010, 08:22 |
|
З нами з: 22 лютого 2008, 03:00 Повідомлення: 197
Прізвище, Ім’я: Любомир
|
Цьвєк написав: я шота не шибко ловлю мислю франчайзинга. Які переваги того діла? Для чого платити роялті і рекламний збір, якщо я можу сам відкрити ту ж піцерію? ну якщо "на пальцях", то наступні: 1 ми допомагаємо з реєстрацією як підприємця, консультуємо щодо оподаткування, касових апаратів, дозволів тощо - тобто повністю "ведемо" Вас по процесу реєстрації та дозвільних докумиентах 2 повністю вчимо персонал(від барменів до кухарів) 3 надаємо всю рецептуру, технологічні карти 4 помагаємо з ремонтами та обладнанням -не тільки консультації, але даємо конкретних постачальників (якщо клієнти знайдуть дешевше-нема питань...) 5 безкоштовно надаємо та встановлюємо програмне забезпечення (бар,кухня доставка) 6 приїжджаємо на день відкриття та помагаємо запуститися 7 надаємо право користуватися торговою маркою 8 рекламна підтримка і т.д і т.п. ну а роялті і рекламний ми не беремо, беремо тільки паушальний внесок (одноразово)
|
|
|
|
|
vvv
|
Додано: 10 вересня 2010, 18:22 |
|
З нами з: 29 травня 2009, 03:00 Повідомлення: 3
|
|
|
|
|
Цьвєк
|
Додано: 10 вересня 2010, 23:18 |
|
З нами з: 22 листопада 2008, 03:00 Повідомлення: 118 Звідки: Івано-Франківськ
|
lucas написав: ну якщо "на пальцях", то наступні: 1 ми допомагаємо з реєстрацією як підприємця, консультуємо щодо оподаткування, касових апаратів, дозволів тощо - тобто повністю "ведемо" Вас по процесу реєстрації та дозвільних докумиентах 2 повністю вчимо персонал(від барменів до кухарів) 3 надаємо всю рецептуру, технологічні карти 4 помагаємо з ремонтами та обладнанням -не тільки консультації, але даємо конкретних постачальників (якщо клієнти знайдуть дешевше-нема питань...) 5 безкоштовно надаємо та встановлюємо програмне забезпечення (бар,кухня доставка) 6 приїжджаємо на день відкриття та помагаємо запуститися 7 надаємо право користуватися торговою маркою 8 рекламна підтримка і т.д і т.п. ну а роялті і рекламний ми не беремо, беремо тільки паушальний внесок (одноразово) 1. Реєстрація підприємця не є настільки складною, касові апарати теж. 2. Навчання персоналу. Ну тут я так розумію що мова іде про разовий тренінг/семінар. Враховуючи плинність кадрів у закладах типу HoReCa то такі заходи доведеться робити раз на місяць. Сумніваюсь що це так буде. 3. + 4. Мова іде про дотримання корпоративного стилю, чи просто про те щоб підігнати бригаду? 5. ПЗ +, за умови доступності, простоти в обслуговуванні. 6. Організовуєте повністю свято відкриття, чи просто приїжаєте на відкриття? 7. +, хоча Помідор і не є супер пупер ТМ, але вже має якусь довіру споживача. 8. не осилив. Тобто поради щодо реклами? маркетинг? Роялті вам не платять, тоді цікаво знати ціну питання отого паушального внеску (придумають же ж слово ). Можна в пп. Дякую
|
|
|
|
|
lucas
|
Додано: 11 вересня 2010, 10:42 |
|
З нами з: 22 лютого 2008, 03:00 Повідомлення: 197
Прізвище, Ім’я: Любомир
|
Цьвєк написав: lucas написав: ну якщо "на пальцях", то наступні: 1 ми допомагаємо з реєстрацією як підприємця, консультуємо щодо оподаткування, касових апаратів, дозволів тощо - тобто повністю "ведемо" Вас по процесу реєстрації та дозвільних докумиентах 2 повністю вчимо персонал(від барменів до кухарів) 3 надаємо всю рецептуру, технологічні карти 4 помагаємо з ремонтами та обладнанням -не тільки консультації, але даємо конкретних постачальників (якщо клієнти знайдуть дешевше-нема питань...) 5 безкоштовно надаємо та встановлюємо програмне забезпечення (бар,кухня доставка) 6 приїжджаємо на день відкриття та помагаємо запуститися 7 надаємо право користуватися торговою маркою 8 рекламна підтримка і т.д і т.п. ну а роялті і рекламний ми не беремо, беремо тільки паушальний внесок (одноразово) 1. Реєстрація підприємця не є настільки складною, касові апарати теж. 2. Навчання персоналу. Ну тут я так розумію що мова іде про разовий тренінг/семінар. Враховуючи плинність кадрів у закладах типу HoReCa то такі заходи доведеться робити раз на місяць. Сумніваюсь що це так буде. 3. + 4. Мова іде про дотримання корпоративного стилю, чи просто про те щоб підігнати бригаду? 5. ПЗ +, за умови доступності, простоти в обслуговуванні. 6. Організовуєте повністю свято відкриття, чи просто приїжаєте на відкриття? 7. +, хоча Помідор і не є супер пупер ТМ, але вже має якусь довіру споживача. 8. не осилив. Тобто поради щодо реклами? маркетинг? Роялті вам не платять, тоді цікаво знати ціну питання отого паушального внеску (придумають же ж слово ). Можна в пп. Дякую доброго дня 1. ... 2. ну наприклад працівники з Кам янця стажувалися у нас кухарі-2 тижні, бар-3 дня 3. 4. мова йде про дотримання корпоративного стилю. якщо потрібно, можемо і бригаду знайти. але тут мова не стільки про ремонт, як про інші речі- наприклад вентиляція тощо 5. 6. і те і інше. приїжджаємо не лише як гості, я повністю перший день працюємо з ними... 7. дякую 8. так. а також готові розроблені макети сіті-лайтів, ьілбордів, рифлетів і т. д. на рахунок назв-згідний . суму-скину у приват. якщо є конкретні питання-пропозиції - 0673433039 дякую за проявлений інтерес
|
|
|
|
|
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
|