|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SPY
|
Додано: 17 березня 2014, 18:10 |
|
|
Девелопер-недоучка :D |
|
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
_________________
|
|
|
|
|
olesya
|
Додано: 18 березня 2014, 21:30 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
Айрін написав: "До чего техника дошла..." круто Вже розкажете, які на смак.. а таку коробочку кожний раз потрібно купувати чи вони якось самі розмножуються? Пробу з грибів зняли сьогодні , смачні, коли сирі, то пахнуть як підпеньки, та й на смак такі, солодкуваті. Зрізали половину куща, там ще трохи є маленьких, але щось присихають, напевно ту грибницю треба помістити в більшу коробку і більше давати вологи, щоб грибочки не підсихали. Понесу на роботу, там в темноті і волозі зробиться більша коробка і попробуєм вирощувати гриби цілу весну
|
|
|
|
|
vmateychyk
|
Додано: 13 липня 2014, 11:09 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
На сніданок сьогодні лапша по китайськи та на обід приготував форшмак,до дня рибака.
|
|
|
|
|
vmateychyk
|
Додано: 25 вересня 2014, 14:18 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
А ти наквасив помідорів ?
|
|
|
|
|
Старший_брат
|
Додано: 25 вересня 2014, 21:52 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
А де рецепт, гадюка?
|
|
|
|
|
yanychar
|
Додано: 20 жовтня 2014, 20:10 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
|
|
|
yanychar
|
Додано: 08 листопада 2014, 23:26 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Цитата: ніякий не фейк! І не тре шкіритись!!! "Каша является исконно русским блюдом, ведь во все времена каша была питательным, полезным, недорогим и вкусным продуктом. В нашей стране всегда было принято на различные праздники варить кашу – это и свадьба, и крестины, и рождения ребенка. Сейчас в наше стране пошла мода на все натуральное и в самых дорогих и пафосных ресторанах столицы можно увидеть в меню каши (овсяная, ржаная, гречневая и др.). Диетологи также считают, что более полезна каша, сваренная из смеси нескольких различных круп. Березовая каша также очень полезна. Рекомендуется кушать людям с различными болезнями желудочно-кишечного тракта, страдающим ревматизмом, туберкулезом, артритом и др."Кулинарный рецепт Березовая каша/ґатовімся к зімнім санкциям/
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
|
|
|
vmateychyk
|
Додано: 09 листопада 2014, 22:08 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
Якщо каша березова , тоді яка підливка з сокири мала би вийти.
|
|
|
|
|
vmateychyk
|
Додано: 11 квітня 2015, 16:28 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
Сам робив.
|
|
|
|
|
Настя
|
Додано: 15 червня 2015, 13:25 |
|
З нами з: 15 червня 2015, 13:08 Повідомлення: 1
Прізвище, Ім’я: Настя Петрусь
|
|
|
|
|
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
|