|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 19 березня 2009, 01:10 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
Цитата: Капітан пише:
що таке маслянка мені сі здає, це те, що витискають з масла вершкового - таке біле як молоко.
|
|
|
|
|
vmateychyk
|
Додано: 19 березня 2009, 01:14 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
Маслянка — ферментований напій, що виготовляється з рідини, яка залишається після виготовлення сиру й вершкового масла. Хоча традиційно рідину лише залишали на деякий час, а ферментація відбувалася спонтанно, зараз культуру кількох видів молочнокислих бактерій, наприклад Lactococcus lactis, додають штучно. В результаті виділення цими бактеріями молочної кислоти, кислотність молока зменшується, а казеїн, головний білок молока, випадає в осад, утворюючи напій, значно густіший ніж молоко.
Пару раз пробував.Густіше за молоко,рідше за сметану.Смак і молока ,і масла ,і сметани.
Мені сподобалося.
|
|
|
|
|
pent@gon
|
Додано: 19 березня 2009, 01:44 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
Цитата: Старший_брат пише:
Quote pent@gon пише:
Сніданок дуже переконливий
А чим це треба запивати? Збираним молоком чи гуслінкою? Тю. Певно шо гуслєнкоw. Тай козєча квашена моня піде незле. Або який-небуть ЕрлГрей з бергамотиком, молочком і тим-таким медом :D
|
|
|
|
|
Galka
|
Додано: 19 березня 2009, 12:27 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
Блин на форуме потусуешся и фотик чаще в руки брать придётся.
Когда сделаю (то что получится), то обещаю сфотографировать.
|
|
|
|
|
pent@gon
|
Додано: 19 березня 2009, 15:10 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
Galka, після перегляду фото такого типу треба не фотік, а ось ту ложечку в руки брати :D
|
|
|
|
|
Капітан
|
Додано: 19 березня 2009, 20:14 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Гм, квашені огірки з медом пробував , але такого ще не їв , навіть не підозрював , що можна таку мішанину заколотити. :D Треба буде по пробувати.
pent@gon, а ти сам то їв , чи може ти ще проводиш випробовування на гостях? :D
_________________ jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
|
|
|
Galka
|
Додано: 19 березня 2009, 21:34 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
Цитата: Капітан пише:
pent@gon, а ти сам то їв , чи може ти ще проводиш випробовування на гостях?
:shock: а я добавку к ужину сегодня собиралась делать, правда в виде бутерброда, только еще не придумала как с мёдом быть.
|
|
|
|
|
pent@gon
|
Додано: 19 березня 2009, 22:21 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
Цитата: Капітан пише:
pent@gon , а ти сам то їв , чи може Ти гадаєш мені нема шо робити, лиш вигадувати їду, фотографувати її і потім викидати якимось котам-часниколюбам?
Рецептура вигадана мною років з 10 назад на основі одного популярного, самопального, не менш екзотичного, смачного і дуже поживного лікарського засобу, який помічний на укріплення імунітету і укріплення ше там чогось чоловічого :D
|
|
|
|
|
Galka
|
Додано: 20 березня 2009, 00:11 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
|
|
|
|
Капітан
|
Додано: 20 березня 2009, 00:54 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Йду ко я таки щось заколочу , бо прийшов до хати голодний як вовк , а тут ваші фотки ... Аж у нутрях гавкає , думає шо рот завісився.
_________________ jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
|
|
|
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
|