|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 01 червня 2009, 14:43 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Ну шо тут , ніхто ніяких гурманізмів не пропонує? То йду я мабуть , доїдати залишки учорашньої рошкоші. :D
_________________ jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
|
|
|
exp
|
Додано: 01 червня 2009, 15:39 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан, ти би лиш їв... :D
|
|
|
|
|
Капітан
|
Додано: 01 червня 2009, 17:51 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
[QUOTE]Ехр пише : ти би лиш їв...[/QUOTE]
Та не кажи , якесь таке житє свинське , шо лиш їсти тай спати... :D
_________________ jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
|
|
|
Grindex
|
Додано: 01 червня 2009, 17:57 |
|
З нами з: 07 липня 2008, 03:00 Повідомлення: 742 Звідки: Padova, Italia
|
....як там у класика? "Файно їсти добре спати - Бог зроров'я мусит дати"... :D
|
|
|
|
|
taras.hryhorchuk
|
Додано: 01 червня 2009, 18:57 |
|
З нами з: 24 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 59 Звідки: Київ
|
Ехр зачітив фасольку з мяском, а мені аж слинка булькнула.
Паралельно - пропоную рецепт "фасольки" (най вібачєют ґаздині).
Біла фасолька вариться окремо до повної готовності з лавровим листком. Паралельно смажиться мясо (бажано нежирна свинина) майже до готовності. Відповідно солиться і перчиться до смаку. За 15-20 хв. до готовності до мяса доливається трохи води і додаються подрібнені ножем горіхи з розрахунку 10-12 горіхів на 0,5 кг. мяса. За 2-3 хв. до готовності витискається 5-6 зубчиків часнику. Потім фасоля висипається до мяса, перемішується і страва готова.
Спробуйте, лиш випадково на проковтніть тарілку.
|
|
|
|
|
Капітан
|
Додано: 01 червня 2009, 19:22 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: taras.hryhorchuk пише : пропоную рецепт "фасольки"
Дєкувать . Треба буде по пробувати , а зара відав йду пельмені зварю , мають з недавного наліпу ще бути у морозильнику.
_________________ jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
|
|
|
exp
|
Додано: 01 червня 2009, 19:23 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
taras.hryhorchuk, ти колись робив класні чебуреки... :gm:
|
|
|
|
|
Grindex
|
Додано: 01 червня 2009, 19:43 |
|
З нами з: 07 липня 2008, 03:00 Повідомлення: 742 Звідки: Padova, Italia
|
taras.hryhorchuk, А таке запитаннячко: а фасольку коли варемо, воду міняємо чи ні, бом мене колись вчили:
... що як що фасольку варем як страву, а не як інгрідієнт до борщикасупчика, то радили "перший окріп" (відразуж після кипіння) зливати і заливати иншим кипятком (вже зазделегіть готовий) і продовжувати варити її вже на повільному вогні, такий хід потрібне, мені пояснювали, для того щоб музикальна страва після такої процедури майже не видавалавидувала ніяких ні "фа" ні "соль" під час перетравлювального процесу.... Але як що я зараз візьму і зіллю кипяток де плаває лавровий листочок, я не впевнений що фасолька встигне за такий короткий час ввібрати всебе смак лаврового листочка, хоча думаю цю проблему можна вирішити тим що добавити другий листочок після залиття новик кипятком в якому вже буде розпарений лавровий листок, але я м ще не пробував такі кулінарні закрутаси тому булоб цікаво знати, чи не буде ніякого потім конфуза з такими хім-маніпуляціями з цим лавровим листком?
|
|
|
|
|
Капітан
|
Додано: 03 червня 2009, 00:40 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Шо нині ніхто ніц не варив? Я таки не варив , жінка піццу проставила ...з пивком ... :az: :D
_________________ jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
|
|
|
vmateychyk
|
Додано: 03 червня 2009, 00:56 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
А нас на роботі сьогодні не годували,зато дома колочена і квасне молоко.
|
|
|
|
|
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
|