 |
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Galka
|
Додано: 16 грудня 2011, 17:02 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
SPY, я тоже про эти драники думаю и честно очень бы хотелось сделать и побробовать, но постеснялась у myrko спросить, думала полазить в инете и найти.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 16 грудня 2011, 17:17 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Galka написав: SPY, я тоже про эти драники думаю и честно очень бы хотелось сделать и побробовать, но постеснялась у myrko спросить, думала полазить в инете и найти. ну я не із "стєснітєльних" а вони, по-сімейному, мовчать як партизани. Я б теж мовчав, якби одним із інградієнтів був Шрек, грін-піс мене б по судах затаскав за знищення вимираючого виду занесеного в Черговий Мультик 
_________________ 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 17 грудня 2011, 16:17 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
SPY написав: Galka написав: SPY, я тоже про эти драники думаю и честно очень бы хотелось сделать и побробовать, но постеснялась у myrko спросить, думала полазить в инете и найти. ну я не із "стєснітєльних" а вони, по-сімейному, мовчать як партизани. Я б теж мовчав, якби одним із інградієнтів був Шрек, грін-піс мене б по судах затаскав за знищення вимираючого виду занесеного в Черговий Мультик  Ага, мовчимо, але партизанщина тут іншого роду - перед Різдвяними святами у музикантів завжди є чим занятись...  Та не знаю, чи є шось таке у неті - цей "ексклюзів" вийшов, через недогляд: троха переварилися брокколі (планувалося шось тіпа смаженої цвітної капусти, а не викидати ж добро  ). Отже рецепт: 1. Одну головку брокколі очистити, промити, ніжку відрізати. Кладемо в підсолений окріп і варимо до готовності (пр. 10-15хв.) поки цвіт не стане м'яким на повільному вогні. 2. Поки вариться, готуємо масу, як на оладі, лиш без цукру, з борошна, яйця, води й молока (сіль). 3. Коли брокколі готове - вибираємо і подрібнюємо виделкою, змішуємо з приготовленою масою. (Якщо хочемо рівномірну масу, без шматочків - перед приготуванням збиваємо міксером). 4. Випікаємо, як оладі. Ну і як казав Капітан, топимо в сметані і т.д. (Підливу можна придумати за бажанням) Смачного!
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 17 грудня 2011, 20:08 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
myrko, ты прав в инете я ничего такого не нашла. Спасибо большое.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 19 грудня 2011, 11:31 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
 до речі, цей салат я дуже люблю... його зробити також не є просто хто як робить?
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 19 грудня 2011, 12:23 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: його зробити також не є простохто як робить? класичний рецепт , класичного олівє - все що є у холодильнику , дрібно нарізаєсі , перемішуєсі , заливаєсі майонезом , або сметанов , сіль перець , як кажуть , за смаком. 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Romcia
|
Додано: 22 грудня 2011, 17:53 |
|
З нами з: 06 листопада 2010, 18:58 Повідомлення: 323
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
 - ще одне оформлення новорічної закуски
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 23 грудня 2011, 00:00 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
прикольненько..  . а то шо сіамські близнюки.. бо відав документально зафіксовано , шо дракони бувають двох видів , одно , або тьох голові.... чи на третю голову матеріял злопали , у процесі приготування , як пробували ? 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Romcia
|
Додано: 23 грудня 2011, 00:35 |
|
З нами з: 06 листопада 2010, 18:58 Повідомлення: 323
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
Капітан написав: прикольненько..  . а то шо сіамські близнюки.. бо відав документально зафіксовано , шо дракони бувають двох видів , одно , або тьох голові.... чи на третю голову матеріял злопали , у процесі приготування , як пробували ?  Всяке може бути. Я то ще не пробувала робити, жду Нового 12 року  , фото знайшла на одному кулінарному сайті.
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 23 грудня 2011, 01:46 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
я би міг і зара пробувати, але ніхто не дає 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |