| 

|   | 

| 

| Автор | 
			Повідомлення | 

| 

lucas
		 | 

Додано: 07 жовтня 2011, 10:37    | 

| 

Прізвище, Ім’я: Любомир

| 

Всім привіт! Радий повідомити, що у піцерії "Синьйор Помідор" знову наливають "Пиво на халяву!". Умови акції наступні: -до великої піци наливаємо безкоштовно на вибір клієнта 2 малих (0,33) бокали пива "Оболонь світле" або 1 великий (0,5) або 2 малих бокали квасу "Оболонь богатирський" або 1 великий; -до малої піци відповідно - 1 малий бокал пива чи квасу; -акція діє тільки у залі (на доставку-ні). Будуть питання-пишіть   . Всіх запрошуємо та чекаємо у піцерії "Синьйор Помідор" !  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

lucas
		 | 

Додано: 24 грудня 2011, 13:09    | 

| 

| 

Доброго дня всім. З сьогодні (24/12/2011) піцерія "Синьйор Помідор" (м.Коломия, вул. С.Стрільців,23) бере участь у русі «Візьми, якщо хочеш. Віддай, якщо можеш»  (Підвішена кава). Станом на 12-00 було "підвішено" дві кави та один стаканчик соку.   Ласкаво просимо!  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

exp
		 | 

Додано: 24 грудня 2011, 13:11    | 

| 

З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
					 Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій

| 

а як його "підвішують"?     

| 

| 

| 

| 

|  

| 

lucas
		 | 

Додано: 24 грудня 2011, 13:22    | 

| 

| 

exp написав: а як його "підвішують"?    "Підвісити" можна будь-що з нашого меню. Просто повідомте бармена, що маєте таке бажання, оплачуєте, а вона на спец. дошці помітить   . От і все.  

Востаннє редагувалось lucas в 24 грудня 2011, 13:44, всього редагувалось 1 раз.

| 

| 

| 

| 

|  

| 

exp
		 | 

Додано: 24 грудня 2011, 13:23    | 

| 

З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
					 Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій

| 

lucas написав: "Підвісити" можна будь-що з нашого меню. Просто повідомте бармена, що маєте таке бажання, а вона на спец. дошці помітить   . От і все. а далі як все відбувається?    

| 

| 

| 

| 

|  

| 

lucas
		 | 

Додано: 24 грудня 2011, 13:43    | 

| 

| 

exp написав: lucas написав: "Підвісити" можна будь-що з нашого меню. Просто повідомте бармена, що маєте таке бажання, а вона на спец. дошці помітить   . От і все. а далі як все відбувається?   Бажаючий отримати таку "підвішену" каву просто каже про це бармену, і отримує. А на бар-стойці є дошка, на якій позначено, що є у підвішену меню на цю хвилину....Детальніше можна почитати тут :   http://tedxlviv.com/ 

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Капітан
		 | 

Додано: 24 грудня 2011, 16:54    | 

| 

З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
					 Прізвище, Ім’я: Струк Руслан

| 

lucas написав: Бажаючий отримати таку "підвішену" каву просто каже про це бармену, і отримує. lucas, там у тебе на вулиці , ше не почала формуватися колона любителів халяви ? нє ? ... то певно ше ,новина не розповзлася...    а взагалі цікаво , кого буде більше , підвішувальників , чи розвішувальників?    

_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

SPY
		 | 

Додано: 24 грудня 2011, 18:24    | 

| 

|  

| Девелопер-недоучка :D |  

|  

| 

| 

З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия

| 

lucas, якщо не важко напишете про враження від нововведення, коли вже більше коломиян про це дізнаються   як люди до цього відносяться, просто цікаво дізнатись про відношення до такої традиції в коломийських умовах від слів людини, яка безпосередньо може розказати    

| 

| 

| 

| 

|  

| 

lucas
		 | 

Додано: 24 грудня 2011, 20:58    | 

| 

| 

Капітан написав: lucas написав: Бажаючий отримати таку "підвішену" каву просто каже про це бармену, і отримує. lucas, там у тебе на вулиці , ше не почала формуватися колона любителів халяви ? нє ? ... то певно ше ,новина не розповзлася...    а взагалі цікаво , кого буде більше , підвішувальників , чи розвішувальників?   Черги поки немає, ні тих, ні інших.     Хоча, зразу ж після наклеєння наліпки на двері та розміщення дошки, одна з клієнток підійшла, та "підвісила" сочок. Тобто, людина точно була "у темі"...  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

lucas
		 | 

Додано: 24 грудня 2011, 21:05    | 

| 

| 

SPY написав: lucas, якщо не важко напишете про враження від нововведення, коли вже більше коломиян про це дізнаються   як люди до цього відносяться, просто цікаво дізнатись про відношення до такої традиції в коломийських умовах від слів людини, яка безпосередньо може розказати    Домовилися     .  Взагалі-то, я про цей рух читав ще кілька місяців тому, тай друзі розказували, що зустрічали таке за кордоном. Лиш незнав, чи варто, та чи зрозуміють.... Хоча, з іншого боку, це робиться не для реклами чи лишнього самопіару, тому і результат не настільки важливий. Дійсно цікаво подивитися на реакцію коломиян, крім того, на моє власне переконання, така традиція однозначно приживеться у нас...     

| 

| 

| 

| 

|  
	 |  

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість  |  
	|   |  

| 
	  | 
	Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
   | 

| 
		  |