Цитата:
БорМан пише:
які враження? кіко то коштувало? (може знаєш) питаю бо хочу собі щось таке
кава виходить супер, така пінка класна, смакові якості дуже хороші, справді ДОБРА кава.
Направду - дуже смачна кава, і це при тому, що поки що випиваємо все те що назбиралося, тобто напевне не якісь особливі сорти :) Коштує приблизно в районі 1000-1100 грн. Точно не знаю, бо така десь ціна на вітрині, але вона напевно що брала із 5-8% знижкою у "Домотехніці".
Цитата:
Hugo пише:
ЕСПРЕССО
Ми кансерваторієв не канчалі :D
Може і помилився, а може і ні... Хто як вживає :)
Цитата:
Hugo пише:
як людина яка довший час займалась продажем того обладнання все-таки раджу або SAECO або GAGGIA шо в принципі одне і теж тільки друга буде трохи дешевше. В МЕТРО бачив непогану пропозицію по SAECO.
Ну таке - дарованому коневі у дзьоби не дивляться :)
Цитата:
Капітан пише:
Я перепрошую , якщо то не китайська машина то має бути Macchinа da caffè DeLonghi , тобто кавоварна машина делонґі,
Відей не китайська, бо жінка би "г" не купила... Та і казала, шо то італійська річ... Пише на машині, інструкціях і гарантійних листах - DeLonghi.
Цитата:
exp пише:
у мене також цієї фірми...
Файно! :) Можемо один до другого ходити у гості на каву і з одним смаком почуватися "як дома" :D
Цитата:
Капітан пише:
Я сі вібачєю , але варіантів може бути вагон . Є патент і згідно нього назва , так вона , як сказав Хуґо звучить еспрессо, і не плутати з швидким потягом експресом. Хлопці , ви маєте вагон дипломів , а таківо ляпи допускаєте ...
Але кансєрваторієв такі нє канчалі :D
Згідно патенту є й Адідас, але кажуть - Адіки :) І т.д., і т.п. Мерседес - Мерс, БМВ - Бімер, Беха... :)
Цитата:
exp пише:
ок... цього року запишу тобі на диктофон... як буду їхати по Європі...
Ти реально їдеш? Може би таки статтю написали, бо я вже намилився на моря... забувши про те, що планувалося, так як так жінку і не переконав, бо не маю інфо.