Автор |
Повідомлення |
Gortenziy
|
Додано: 28 січня 2010, 16:29 |
|
З нами з: 03 листопада 2009, 03:00 Повідомлення: 245
|
В коломиї й зараз можно знайти цю страву!!! Роблять звичайні деруни і складають пошарово в горщики почерзі з напівготовим м"ясом, дають трохиморкви цибульки, можуть покласти пряні трави і так запікають
|
|
|
|
|
Wiktoria
|
Додано: 29 січня 2010, 01:39 |
|
З нами з: 26 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 246
|
|
|
|
|
Gortenziy
|
Додано: 05 лютого 2010, 11:56 |
|
З нами з: 03 листопада 2009, 03:00 Повідомлення: 245
|
Пиріжки з картоплі
Варимо картоплю до готовності, зливаємо воду і товчем на пюре. Даємо картопляному пюре вистигнути і добавляємо пару яєчок, солі і муки в відношенні 1/3 до картоплі. Замішуємо таке собі картопляне тастечко і беремо потроху на доллоню розплескуємо кладемо начинку, в мене улюблена тушена капуста, робимо пиріжок і обсмажуємо на пательні.
|
|
|
|
|
Gortenziy
|
Додано: 05 лютого 2010, 11:59 |
|
З нами з: 03 листопада 2009, 03:00 Повідомлення: 245
|
Зайчик запечений в духовці.
Вимочувала десь приблизно добу порізане м"ясо зайчика. Потім замаринувала в приправах: сіль,перець, орегано, базилік, коріандр,імбир, лавровий листочок і порізана півкружальцями цибуля. Помаринувавсь годинки 4 замотала в фольгу і на 2 години в духовку при середній температурі. Ось що вийшло
|
|
|
|
|
Капітан
|
Додано: 05 лютого 2010, 18:09 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: Оксана Сонечко пише:
Зайчик запечений в духовці.
А шо , мисливський сезон ще відкритий? :bt:
_________________ jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
|
|
|
Gortenziy
|
Додано: 05 лютого 2010, 18:15 |
|
З нами з: 03 листопада 2009, 03:00 Повідомлення: 245
|
Цитата: Капітан пише:
А шо , мисливський сезон ще відкритий?
Якраз в січні закривсь.... та в морозилці ще запаси не закінчились....
|
|
|
|
|
Капітан
|
Додано: 05 лютого 2010, 23:05 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: Оксана Сонечко пише:
Якраз в січні закривсь.... та в морозилці ще запаси не закінчились....
йо , то прошу пардону... :ax: Бо зайці такі жити хотє.. мож кролика запечи з фасолєма.. правда смак инчий... але у кролів і снабженіє ліпше , і ожірєніє тушко-морди значніше, правда мнєсо таки бажано вимочувати у проточній воді.. може не добу , але пів таки треба.. буде ніжніше...
_________________ jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
|
|
|
Gortenziy
|
Додано: 09 лютого 2010, 12:41 |
|
З нами з: 03 листопада 2009, 03:00 Повідомлення: 245
|
М"ясопустна неділя, і це вже третій рік - традиція!!!
Меню
1 Блинчики
2 Блинчики з заячою печіночкою
3 Блинчики з капусточкою
4 Начинка з сиру,зеленої цибулі, зеленої петрушки заправлена сметаною
5 Грибна підлива
6 Начинка з смаженої курочки з цибулькою та перцем
7 Тушений зайчик
8 Сметана
9 Фірмові огірочки "Чілі"
10Салат з червонокачанної капусти з яблучком та домашнім майонезом
11 Блинчики з червоною ікрою
12Солодкі блинчики з сиром та вишнями запечені в сметанково-згущівочному соусі
|
|
|
|
|
Gortenziy
|
Додано: 17 березня 2010, 11:26 |
|
З нами з: 03 листопада 2009, 03:00 Повідомлення: 245
|
Вчора робила вареники на пару з вишнями, домашным сподобались
Рецепт
0.5 літри кислячку або кефіру
20 грамм дріжджів
1 столова ложка цукру
1 чайна ложка солі
мука(десь біль 4 склянок) замісити щоб тісто не липло до рук,але
було ніжним.
Дати постояти тісту близько 25 хвилин і ліпити вареники, але варити не треба, смачніше покласти на пару і накрити
|
|
|
|
|
exp
|
Додано: 18 березня 2010, 00:04 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Оксана Сонечко пише:
Вчора робила вареники на пару з вишнями а вишні відки, ніби їх ше нема :D
|
|
|
|
|
|