Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теревені  » Гумор

Сторінка 70 з 96 [ 952 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 96  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 жовтня 2008, 00:44 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Звичайно, те що написав Пентагон - я оспорити не можу - він навів такі аргументи на які я не можу знайти відповідне спростування. Так, я би міг плюватись слюною, саркастично чіпаючись до слів, як Йож, але це не серйозно. Цей мій аватар привернув до себе багато уваги (я знав, що так буде коли його ставив), як свого часу Гуцулчин. Для тих, хто до цього часу не зрозумів суть обговорення (а такі точно є) - а на аватарі - не моє фото, то не я. Я його чисто випадково знайшов на якомусь сайті влітку цього року, в колекції шаблонів-аватарів. Знайшов, поржав, зберіг. Я не збирався його використовувати. Проте з новою тенденцією зміни аватарів на свої фото - деякі форумчани почали мене спонукати змінити теж аватар - те все було доброзичливо, на мене ніхто не тиснув, я не ображаюсь. Я, остаточно переконаний, що своє фото нізащо не поставлю - вирішив поставити цей аватар. Але, щоб не шокувати форумчан "своїм виглядом" вирішив зробити хід конем - аватар не ставив, поки більшість форумчан не побачила мого справжнього вигляду. В житті я не їм пампушки кілограмами, не ношу окуляри "по +9 діопртрій" (взагалі їх не ношу - зір у мене хороший, принаймі я ще від комп'ютера його не зіпсував), не зализую волосся і не ношу комірець сорочки поверх светру.
В житті я інакший (на мою думку): так, я добре вчусь, але до такого рівня спускатись не буду. Я не є такий страшний в житті(мені так здається, я можу помилятись - про це судити форумчанам - про мій зовнішній вигляд). Мій вибір даного аватара не зумовлений ні схожістю з ним, ні чи що в мене хвороблива уява - просто "паржать". Так, дехто й справді подумав, що то моє фото, але вже зрозумів чи зрозуміє що це не так.
Я переконаний, що значна частина форумчан (за виключенням деяких осіб, не буду тикати пальцем) - адекватна і має почуттям юмору.
Коли дивлюсь на цей аватар думаю, щоб повірити що то я треба бути або "неадекватним", або багато випити, або просто погано мене знати.
Я не буду ставити своє фото - в мене на те є причини, які я не хочу розголошувати - декому з форумчан я вже казав про них. Напевно перша причина, яка вам спаде до голови - мабуть він страшний урод - ні, принаймі я не соромлюсь своєї зовнішності, а проте урод я чи ні - знову ж таки вирішувати не мені, а форумчанам, що мене бачили. Я просто не хочу афішуватись, а залишитись утаємниченим, шпигуном.
Я можу сказати високоідеалістичні, високоморальні речі, що головне не зовнішність, а душа, але не буду. Я просто розумію, що якби я був тим хто є в мене на аватарі - я б не заслуговував пошани, а тільки зневагу. Про це свідчить критика. Хоча ну писати про це.
Можливо я не правильно поступив, що поставив собі цей аватар - але не шкодую.

Ось я написав, все що думаю по цьому. Постарався відповісти на багато питань. Прочитавши все це виникає думка - він не нормальний, що немає що писати, але я написав те що думаю. Просто захотілось своїми поділитись думками з форумчанами, навіть якщо це вам не цікаво. Ну прочитавши все це вже може сформуватись думка про мене: добра чи погана. Але я є тим ким я є...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 жовтня 2008, 00:53 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан

SPY, о наговорив , аж в очах рябить
Не мі прості ше , не викладу , бо не хочу , і пішли ви всі.. Ну типу так.

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 жовтня 2008, 00:54 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
SPY, :shock: так багато писати перед сном... :D

Цитата:
SPY пише:
Постарався відповісти на багато питань.
відповів... :arrow:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 жовтня 2008, 00:58 
Офлайн

Повідомлення: 1160
Цитата:
Капітан пише:
Не мі прості ше , не викладу , бо не хочу , і пішли ви всі.. Ну типу так.

Может он всётаки такой ботан как на аве....ибо букф многавата.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 жовтня 2008, 01:04 
Офлайн

Повідомлення: 2247
Цитата:
SPY пише:
Можливо я не правильно поступив, що поставив собі цей аватар

Цитата:
SPY пише:
але не шкодую.

А жаль.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 жовтня 2008, 01:06 
Офлайн

Ладно лишаємо ботаніка в спокої , не хоче , то барабан йому на шию ,горн в руку і свєтлий путь під ноги...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 жовтня 2008, 01:07 
Офлайн

Повідомлення: 1160
Цитата:
SPY пише:
Звичайно, те що написав Пентагон - я оспорити не можу - він навів такі аргументи на які я не можу знайти відповідне спростування. Так, я би міг плюватись слюною, саркастично чіпаючись до слів, як Йож, але це не серйозно. Цей мій аватар привернув до себе багато уваги (я знав, що так буде коли його ставив), як свого часу Гуцулчин. Для тих, хто до цього часу не зрозумів суть обговорення (а такі точно є) - а на аватарі - не моє фото, то не я. Я його чисто випадково знайшов на якомусь сайті влітку цього року, в колекції шаблонів-аватарів. Знайшов, поржав, зберіг. Я не збирався його використовувати. Проте з новою тенденцією зміни аватарів на свої фото - деякі форумчани почали мене спонукати змінити теж аватар - те все було доброзичливо, на мене ніхто не тиснув, я не ображаюсь. Я, остаточно переконаний, що своє фото нізащо не поставлю - вирішив поставити цей аватар. Але, щоб не шокувати форумчан "своїм виглядом" вирішив зробити хід конем - аватар не ставив, поки більшість форумчан не побачила мого справжнього вигляду. В житті я не їм пампушки кілограмами, не ношу окуляри "по +9 діопртрій" (взагалі їх не ношу - зір у мене хороший, принаймі я ще від комп'ютера його не зіпсував), не зализую волосся і не ношу комірець сорочки поверх светру.В житті я інакший (на мою думку): так, я добре вчусь, але до такого рівня спускатись не буду. Я не є такий страшний в житті(мені так здається, я можу помилятись - про це судити форумчанам - про мій зовнішній вигляд). Мій вибір даного аватара не зумовлений ні схожістю з ним, ні чи що в мене хвороблива уява - просто "паржать". Так, дехто й справді подумав, що то моє фото, але вже зрозумів чи зрозуміє що це не так.Я переконаний, що значна частина форумчан (за виключенням деяких осіб, не буду тикати пальцем) - адекватна і має почуттям юмору.Коли дивлюсь на цей аватар думаю, щоб повірити що то я треба бути або "неадекватним", або багато випити, або просто погано мене знати.Я не буду ставити своє фото - в мене на те є причини, які я не хочу розголошувати - декому з форумчан я вже казав про них. Напевно перша причина, яка вам спаде до голови - мабуть він страшний урод - ні, принаймі я не соромлюсь своєї зовнішності, а проте урод я чи ні - знову ж таки вирішувати не мені, а форумчанам, що мене бачили. Я просто не хочу афішуватись, а залишитись утаємниченим, шпигуном.Я можу сказати високоідеалістичні, високоморальні речі, що головне не зовнішність, а душа, але не буду. Я просто розумію, що якби я був тим хто є в мене на аватарі - я б не заслуговував пошани, а тільки зневагу. Про це свідчить критика. Хоча ну писати про це.Можливо я не правильно поступив, що поставив собі цей аватар - але не шкодую.

Йа вот тоже так хочу, кто со мной? :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 жовтня 2008, 01:08 
Офлайн

Yo)!(, ти шо іздєваіссі... :shock: :lol:
вернись сказав... :bt:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 жовтня 2008, 01:11 
Офлайн

:lol: :lol: :lol:

Це шо почався масовий ботанізм.... :lol: :lol: :lol:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 жовтня 2008, 01:13 
Офлайн

Цитата:
Капітан пише:
Це шо почався масовий ботанізм...
чекаю до завтра, нє то сам буду розкладати аватари... :gm:
в демократію пограємо... :bc:

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 70 з 96 [ 952 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 96  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теревені  » Гумор

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення