|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 26 грудня 2012, 21:26 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Капітан написав: А я шо казав?!!  Тіко не "лижут", а гризут! Думаєте так просто гризти її, мерзлу?!.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 26 грудня 2012, 22:48 |
|
|
yanychar написав: Думаєте так просто гризти її, мерзлу?!.. та тобі там на сєвєрах має бути то краще відомо як нам тута 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 27 грудня 2012, 12:24 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
- Тату, тату, а яке у баби Клави повне ім'я? - Клавдія. - От, блін, а ми з пацанами поспорили, що Клавіатура.
Зло часом може трансформуватися... нє, не в добро, а скоріше в добриво.
*** - Що таке скайп? - Телефон по інтернету. - Так у мене інтернет по телефону, нашо мені ше телефон по інтернету?
*** Полковник, командир частини каже підлеглому лейтенанту: - Ну, якщо піде все як треба - роби дірку для ордена. - А якщо не піде, як треба. - Ну, на цей випадок в тебе дірка вже є.
|
|
 |
|
 |
Romcia
|
Додано: 28 грудня 2012, 14:43 |
|
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
Самые странные СМС-ки:
1. "Леша, у нас родилась девочка! Спасибо тебе большое. Пока, Серега". 2. "Купи ТУАЛЕТНУЮ БУМАГУ и езжай домой СРОЧНО!!!!!!" 3. "Дорогой, по дороге домой купи одну сосиску, у нас сегодня гости. Дорогая". 4. "Это Сергей Юрьевич, сын Андрея". 5. "Максим, спасибо тебе и папе, что были на могилке у бабушки. Целую, бабушка 6. "Андрюша, мы купили шикарный намордник, приезжай". 7. "Купи туалетной бумаги и что-нибудь попить". 8. "Дорогой, я не уехала на дачу, потому что мне не открутить руль". 9. "Жора, ты жив? Меня терзают смутные сомнения". 10. "Миша, это мама. У меня к тебе большая просьба, забери у Ильи противогаз, он может в нем пойти купаться и утонуть. Это мне сказал Валера. Позвони мне и выброси его по дороге". 11. "Катя, приходил разгневанный спаренный сосед по поводу неработающего телефона". 12. "Я даже сесть не могу. Спасибо за прекрасный праздник. Света". 13. "Коля, я жду тебя у заднего прохода." 14. "Приходите пешком. Поедем на мне". 15. "Кассовый аппарат сломан. Чек пищит и не лезет. Лариса". 16. "Милый, забери срочно Машеньку из детского сада. Приезжай, будем варить холодец!" 17. "Милая я спускаюсь, меня не целуй, я с женой" 18. "Лена, забери у бабушки в красной сумке КЛЮЧИ ОТ БЕНЗОПИЛЫ..." 19. "Папа, позвони домой. Не могу найти опилки от хомяка". 20. "Валера, отбей мне что-нибудь. Маша." 21. "Я нахожусь на кладбище у бабушки Шуры, сегодня 5-летие смерти. Скоро приеду. Привезу много вкусного. Целую, мама". 22. "Матом тебя прошу, приезжай скорее!"
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 01 січня 2013, 13:36 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
21 грудня -кінець світу 3 січня -кінець світу, по старому стилю!!!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 01 січня 2013, 15:39 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
vmateychyk написав: 21 грудня -кінець світу 3 січня -кінець світу, по старому стилю!!!  Я знаву троха не так: Якщо кінець світу не вийшов 21.12.12-го , то обов'язково вийде 31.13.13-го.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 02 січня 2013, 23:52 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Просто і невимушено! зовсім не прикол!  Колись, давним давно, зареєструвався на одному сайті, про котрий уже давним давно забув. Нині на поштову скриньку прийшла розсилка з цього сайту. Починалося зі слів: "Уважаемый Никифор Идитьвдупу!". Нині цілий день весело! 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 03 січня 2013, 01:50 |
|
|
yanychar написав: Колись, давним давно, зареєструвався на одному сайті класна ідея. зареєструватися іще на 364 таких сайтах і в кожному вказати різні дати дня народження - і у відповідні дні з відповідного сайту отримувати поздоровлення. так цілий рік може бути весело 
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 03 січня 2013, 18:10 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Побачивши зірку, що падає, дівчина не встигла загадати бажання, і тепер вона постійно ХОЧЕ...
Всі мешканці будинку №17 у віці до 25 років скинулись бабі Парасці на квиток до Амстердаму, щоб вона там побачила справжніх наркоманів та повій!
Грецький салат, простоявши з тиждень в холодильнику, насправді не псується. Він стає античним!
- Корок- це дві наші біди - дурні і дороги - в одному місці.
Аліса хотіла потрапити в Задзеркалля. Але життя не казка. Задзеркалля немає. А замість нього є Запоріжжя, Закарпаття, застілля, запій і заміжжя.
- А давайте спробуємо стати великою державою! Кинемо пити, навчимося поважати жінок і, врешті-решт, припинимо красти! - Можна спробувати, але чи не втратимо ми себе як нація?
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 09 січня 2013, 20:21 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Згідно даних соціологічного опитування, найвидатнішою пам"яткою світової культури є Статуя Свободи. На перше місце її поставили 90 відсотків опитуваних, що дозволило їй набагато випередити і Єгипетські піраміди, і Ейфелеву вежу. В опитуванні взяли участь 10 тисяч мешканців Нью-Йорка різного віку та різних соціальних верств. Статистична похибка складає не більше 2 відсотків.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |