|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 12 грудня 2012, 23:18 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
от про кусок водки усміхнуло .... не чув.... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 16 грудня 2012, 12:57 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Звінок в двері, відкриваю, на порозі смерть з викруткою: - О, а ти чо без коси? - Та я за комп'ютером.
- Дякую. - За що? - Та я завжди кажу "дякую", коли хочу когось послати, але так аби той не образився. - О, це добра ідея! - Дякую.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 19 грудня 2012, 01:22 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
В тему
Вероятность столкновения астероида с Землей крайне невелика. Крайне! Но мы верим в удачу!
Средства, выделенные в России на конец света, разворовали. Мероприятие на грани срыва...
- По 1 каналу сообщили, что конец света будет по любому. - Да что там по 1-му! Мне сегодня по домофону уже позвонили и сказали: "Тебе пи$$ец!". Вот это сервис!
Розочка! Я тут в интернете прочитал, шо 2012 год переживут только те знаки гороскопа, у которых таки есть рога: Овны, Тельцы, Козероги. А я Скорпион!.. Шо делать будем, Роза?! - Моня не шкварчи. Все шо смогла - уже сделала! Жить будешь долго и счастливо
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 19 грудня 2012, 10:39 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Лише добре виховані дівчатка знають, що слово "невротик" пишеться разом, а не в три слова.
- Мені здається, що моя дівчина мені зраджує! Може зводити її до гінеколога?! - Так?! Що ти там побачиш?! Список вхідних?!
Вона: - Чоловік повинен бути трохи красивішим мавпи! Він: - Чоловік повинен бути трохи красивішим мавпи, з якою живе!
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 19 грудня 2012, 14:39 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
- Мама, а мороженое полезнее чем сосиски? - Сынок, сейчас даже покурить полезней, чем сосиски!
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 20 грудня 2012, 22:39 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
— Дохтор! Допоможіть! Моя бабка вже місяць у ліжку лежить, не рухається, очі закриті… зовсім погана, помирає. На що робити?! — Діду, а ви її трахнути не пробували? — Та ви що, дохтор! Що ви таке кажете?! Нам із бабкою по 80 років! Я старий комуніст, у мене на руках Лєнін помирав! А ви кажете “трахнуть”! — Діду, я вам як лікар кажу, трахніть, і все як вітром звіє. Дід прийшов додому, випив чарку, з’їв таблетки… зробив справу. Прокидається, а бабка вже біля печі порається… накрашена, зачіску зробила, розквітла, пісні співає. Задумався дід: — Це ж що? виходить, я ж міг і Лєніна спасти!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 20 грудня 2012, 23:42 |
|
|
Старший_брат написав: Це ж що? виходить, я ж міг і Лєніна спасти! Та ж Лєнін ше є там в налічії, може дідо попробувати, а вдрух... 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 20 грудня 2012, 23:44 |
|
|
-А 21-го кінець світу буде до обіду, чи після? - Замість обіду.
|
|
 |
|
 |
osisa1371
|
Додано: 26 грудня 2012, 11:32 |
|
Прізвище, Ім’я: Lady Bird
|
Кто хоть раз ронял ключи в шахту лифта? Я уронила! Поднимаюсь домой, взяла у папы удочку. Стоя в лифте держу ногами двери, выуживаю ключи.В подъезд заходит мужик, увидел меня с удочкой в руках, подошел,потом тихо так спрашивает: - Ну, как, клюет?
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 26 грудня 2012, 20:10 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |